reklam amaçlı üyelik nasıl oluyor .bazı kişilerin yorumları iyi oluyor fakat bakınca reklam amaçlı diyor. site bunu onu kendisimi yazıyor yaptığı yorumların reklam amaçlı olduğunu anlayıp,yoksa kendi kullanıcı profilini o şekildemi düzenliyor.biliyorum bi dert değil ama burası aklıma geldi
ay alemsin bunu neden bukadar merak ettin ki[/QUOTE
şimdi sen öyle söyleyince yeniden okudum cidden tuhaf olmuşmerak ettim çünkü ona göre fikirlerine güvenicem :26:
ay alemsin bunu neden bukadar merak ettin ki[/QUOTE
şimdi sen öyle söyleyince yeniden okudum cidden tuhaf olmuşmerak ettim çünkü ona göre fikirlerine güvenicem :26:
ben kendilerinin yaptıklarını sanmıyorum bence baska konularda bi link felan paylaşımları oluyorsa yada özel mesaj yerinden birşey tanıtıyorlarsa kk tarafından banlanıyorlardır. çünkü bana özelden birisi bi ürün tanıttı profili bu şekilde olmuştu
Alla alla ben anlamadım ya
Mesela nerde yazıyor?
Alla alla ben anlamadım ya
Mesela nerde yazıyor?
geçen hafta mesela senin üyeliğinde de aktif üye geçici olarak felan yazıyordu :) senmi yaptın onu:) yoksa kk mı?
gecici olarak hesap dışıdır diyorsa banlanmıştır bir süreligine
Şimdi senin nickinin altında nergis yazıyor ya o nergisin yerine reklam amaçlı üyelik yazılıyor. Konularda satış yaptığı sitenin linkini koyuyorsa yada sattığı ürünü burada pazarlamaya çalışıyorsa banlanır.[/QUOTE .!.:Açıklaman için teşekkürler meleğim:))
peki Nergis yazıyorya, kendim başka bir şey yazıp, degişdiremezmiyim
geçen hafta mesela senin üyeliğinde de aktif üye geçici olarak felan yazıyordu :) senmi yaptın onu:) yoksa kk mı?
Açıklaman için teşekkürler meleğim:))
Kk yaptı
Ama kimseye durduk yerde saldırmadım vallah
Açıklaman için teşekkürler meleğim:))
Kullancı kontrol paneline tıkla oradan profil ayarları var oraya tıklıyorsun profil düzenleme sonra nergis yazan kısımın altındaki kutucuga istedigin sözü yazıp en altaki degişikligi kaydet var ona tıklaman yeterli yeni profil oluşturulacaktır.
Hiç sorma yaahahaha aay şasırdım bende öyle görünce ne yaptıki diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?