Kızlar merak ediyorumi bakarmısınız?

hannah

Önce bebeğim
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
1.968
46
358
reklam amaçlı üyelik nasıl oluyor .bazı kişilerin yorumları iyi oluyor fakat bakınca reklam amaçlı diyor. site bunu onu kendisimi yazıyor yaptığı yorumların reklam amaçlı olduğunu anlayıp,yoksa kendi kullanıcı profilini o şekildemi düzenliyor.biliyorum bi dert değil ama burası aklıma geldi

ay alemsin bunu neden bukadar merak ettin ki

ay alemsin bunu neden bukadar merak ettin ki [/QUOTE

şimdi sen öyle söyleyince yeniden okudum cidden tuhaf olmuş merak ettim çünkü ona göre fikirlerine güvenicem :26:

Son düzenleme:

yönetim o kişiyi banlarken nickinin altına reklam amaçlı üyelik yazıyor ki herkes bilsin, görsün. öyle banlananların yazdıklarına güvenilmesin diye... o kişinin mesajlarından falan anlıyor yönetim o kişinin reklam yaptığını...

kızlar hepimizin tek derdi bu olsun cevap verdiğiniz için teşekkürler . sitenin kullanıcıyı bu şekilde banlaması çok iyiymiş ,özel mesajları biz göremiyoruz nede olsa

Alla alla ben anlamadım ya
Mesela nerde yazıyor?

Şimdi senin nickinin altında nergis yazıyor ya o nergisin yerine reklam amaçlı üyelik yazılıyor.

Konularda satış yaptığı sitenin linkini koyuyorsa yada sattığı ürünü burada pazarlamaya çalışıyorsa banlanır.

geçen hafta mesela senin üyeliğinde de aktif üye geçici olarak felan yazıyordu :) senmi yaptın onu:) yoksa kk mı?

gecici olarak hesap dışıdır diyorsa banlanmıştır bir süreligine

Şimdi senin nickinin altında nergis yazıyor ya o nergisin yerine reklam amaçlı üyelik yazılıyor. Konularda satış yaptığı sitenin linkini koyuyorsa yada sattığı ürünü burada pazarlamaya çalışıyorsa banlanır.[/QUOTE .!.:
Açıklaman için teşekkürler meleğim:))
peki Nergis yazıyorya, kendim başka bir şey yazıp, degişdiremezmiyim

Son düzenleyen: Moderatör:
Açıklaman için teşekkürler meleğim:))
peki Nergis yazıyorya, kendim başka bir şey yazıp, degişdiremezmiyim

Kullancı kontrol paneline tıkla oradan profil ayarları var oraya tıklıyorsun profil düzenleme sonra nergis yazan kısımın altındaki kutucuga istedigin sözü yazıp en altaki degişikligi kaydet var ona tıklaman yeterli yeni profil oluşturulacaktır.

yeliz peki imza nasıl yapıılıyor onuda biliyormusun:) ?

ahahaha aay şasırdım bende öyle görünce ne yaptıki diye
Hiç sorma ya
Bir arkadaşa yardım etmek istedim ( dertleşiyordu) biride konuyla alakasız bir şekilde yorum yapmış.
demezmi burda ne kadar türkcesi bozuk insan var diye dışlamış..
bende haklisin ama, senin gibi ruh hastasıda cok! Kk affetmedi, ve uzaklaştırdı ikimizide:)

normalde kimseyi incitmem ama buraya gelip öğretmenlik ayakları yapmaları cok garip. Düşünün yani, kk olmasaydı hiç türkce yazmazdim ve ya okumazdim.

Morelimde pek yokdu, o sıra yine kendi türkcesi harıka sanıp dişlayinca, ağzımdan kaçı verdi

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…