Kızlar meraktan ölücemm bu yerleşme kanaması olabilir mi??

morena1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2024
57
6
3
Selam kızlar, daha önce hiç böyle bşy yaşamadığım için sizlere sormak istedim.
Bugün adet döngümün 35. Günü yani 3-4 gün önce olmam gerekiyordu aslında.
Cumartesi günü regl oldum sandım çünkü pembemsi çok açık renkte peçeteye geldi umursamadım ped felan taktım ve gün boyu hiç bşy gelmedi sildikçe çok az bşy geldi. Ama pazar günü kahverengiye döndü ve öğlen bitti. Dün Akşam saatlerinde de ne kan ne de kahverengi akıntı kaldı. Ama şuan tekrar çamurumsu bi kıvam almış anlayamadım acaba bu gebelik belirtisi olabilir mi? Regl olsam en geç ertesi gün çoktan sökülmüştü
Aranızda böyle bşy yaşayan oldu mu?

Cumartesi günü regl oldum sandım çünkü pembemsi çok açık renkte peçeteye geldi umursamadım ped felan taktım ve gün boyu hiç bşy gelmedi sildikçe çok az bşy geldi. Ama pazar günü kahverengiye döndü ve öğlen bitti. Dün Akşam saatlerinde de ne kan ne de kahverengi akıntı kaldı. Ama şuan tekrar çamurumsu bi kıvam almış anlayamadım acaba bu gebelik belirtisi olabilir mi? Regl olsam en geç ertesi gün çoktan sökülmüştü
Ben yaşamadım ama gebelik varsa testte çıkar elinde varsa yapabilirsin

Selam, ne durumdasınız acaba? Benim de hiç kan yok cok koyu camurumsu bir şekilde geliyor full, ilk regl günümde olmayınca test yapmistim silik çizgi çıktı ama sonrasında başladı bu camurumsu gelen şey ondan önce de sizinki gibi kahverengi lekelenme oldu ama cok hafifti o. Sürekli de gelmiyor bir geliyor duruyor sonra bir ped dolmuyor ama 3 gün oldu yani. Sizin durumunuzu merak ettim.

Selam, ne durumdasınız acaba? Benim de hiç kan yok cok koyu camurumsu bir şekilde geliyor full, ilk regl günümde olmayınca test yapmistim silik çizgi çıktı ama sonrasında başladı bu camurumsu gelen şey ondan önce de sizinki gibi kahverengi lekelenme oldu ama cok hafifti o. Sürekli de gelmiyor bir geliyor duruyor sonra bir ped dolmuyor ama 3 gün oldu yani. Sizin durumunuzu merak ettim.
Selam canım kan verdim 5 haftalik gebeyim, sende ver bence

Çok çok hayırlı olsun inşallah sagliklica kucağına alırsın. Bu koyu kahverengi ne kadar sürmüştü sende, bu kadar uzun muydu
Saol canim rabbim sanada ve tüm isteyenlere en kısa zamanda nasip etsin inşallah.
Benim cumartesi lekelenme oldu açık pembe çok az bişeydi zaten pazar da kahveye döndü ve akşamında tamamen kesildi. Ama ertesi gün yine bir defalık bişey geldi sonra kesildi.

Back
X