- Konu Sahibi Cikolatakoklayankiz
-
Eveeeet oturum çişinin gelmesini bekliyoooozHanımlar testi eşim aldığı için ne olduğunu bilmiyorum bakmadan attım çantama evdekiler görmesin diye. Bak şimdi heyecandan karnıma ağrılar girdi :) yapcam ya testi daha inadına Afedersiniz cisim gelmez. Ne zor iş bu bebek olayı sabah kustum diye herkesin gözü bende
hayır saçmalama sakın gitme hamileysen bu büyük risk otur ve testini yap :)Şimdide gorumcem tutturdu lunapark a gidelim diye ona gidiyim korkudan gelir belki :)
biz ilk korunmayı bıraktığımız ay bile ben tatilde agua parka bile gitmedim varsa bile bir şey olmasın diye iyikide gitmemişim hamileymişim meğer :)hayır saçmalama sakın gitme hamileysen bu büyük risk otur ve testini yap :)
ben hap ile 1 yıl korundum bıraktığım ay hem folik asit e başladım ve bıraktığım ay hiç ihtimal vermezken hamile kaldım ve gerçekten büyük şok :) isteyerek ve planlayarak olmasına rahmen kabullenmem alışmam zor oldu :)Hemen denediginiz ay oldu mu kız bana inanilir gibi gelmiyo ya cok ilginc hamile kalsam baya bi sokla inanamam heralde
Yap şu testi kızım çıldırtma milleti akşam akşam!!!! :) delimisin ne lunaparkı sakın gitme! Bide bak pozitif çıkarsa aman söylme sakın evdekilere. 3 ay bekle. Eşinle ikiniz bilin. Biliyorsun ilk 3 ay risklidir her açıdanAyy kızlar ya cok iyisiniz test yapar yapmaz foto cekip aticam. Artik yoksada napalim hep beraber oturur dertlesiriz
Biz eşimle farklı şehirlerde idik 3 sene sonra oldu bebişimiz Allah a şükürler olsun ilk denemede oldu. Nasip birazda tabi Rabbim uzun aurulıklardan sonra birleşince bebiş içşn aratma dı şükürAllah herkesin evini böyle neselendirsin ilk deneme miydi yoksa beklediniz mi bi süre. Masallah darısı bize insallah bakalim eczaneden test alabilirse alcak eşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?