Kızlar merhaba tecrübesizim yardım bekliyorum.

Eveeeet oturum çişinin gelmesini bekliyooooz koş su iç :))))) sık kız kendini 2 danlacık bişey çikmazmı

Hemen denediginiz ay oldu mu kız bana inanilir gibi gelmiyo ya cok ilginc hamile kalsam baya bi sokla inanamam heralde
ben hap ile 1 yıl korundum bıraktığım ay hem folik asit e başladım ve bıraktığım ay hiç ihtimal vermezken hamile kaldım ve gerçekten büyük şok :) isteyerek ve planlayarak olmasına rahmen kabullenmem alışmam zor oldu :)

Ayy kızlar ya cok iyisiniz test yapar yapmaz foto cekip aticam. Artik yoksada napalim hep beraber oturur dertlesiriz
Yap şu testi kızım çıldırtma milleti akşam akşam!!!! :) delimisin ne lunaparkı sakın gitme! Bide bak pozitif çıkarsa aman söylme sakın evdekilere. 3 ay bekle. Eşinle ikiniz bilin. Biliyorsun ilk 3 ay risklidir her açıdan

elinde test var ve bekliyor :) biz gece 1 de nöbetçi eczane aradık bulduk hafif toz pembe çıktı gece 2 de acildeydik ayrıca günümde gelmemişti adet günüme 2 gün kala öğrendim bu kadar soğuk kanlı olunmaz koş :)

Vallah adetime on gun var ve 4gun sonra erken gebeliktesti alicam catliyorum bu 4gun nasil gecicek bilmiyorum

Allah herkesin evini böyle neselendirsin ilk deneme miydi yoksa beklediniz mi bi süre. Masallah darısı bize insallah bakalim eczaneden test alabilirse alcak eşim
Biz eşimle farklı şehirlerde idik 3 sene sonra oldu bebişimiz Allah a şükürler olsun ilk denemede oldu. Nasip birazda tabi Rabbim uzun aurulıklardan sonra birleşince bebiş içşn aratma dı şükür

Ayy ne çılgınsiniz :) eşimle okuduk güldük valla cok tatlisiniz :) yapcem kizlar valla da şuan misafir var evde diye yapamıyorum pozitif çıkarsa misafir falan dinlemem kutlamaya giderum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…