Kızlar merhaba tecrübesizim yardım bekliyorum.

Adetime 10gun var diyemi cikmiyoki yanliş formatta yazildi diyo haybuki dogru dogurcagim tarihi yaziyorum olmuyor

Yatağıma yattım kitabımı okuyacağım bir yandan kontrol edeceğim. İşe artık şu teste!!!!!! Bak yoksa bizde inat yapıp sen sonucunu uazdıktan sonra saatlerce birşey yazmayacağız sana

Adetime 10gun var diyemi cikmiyoki yanliş formatta yazildi diyo haybuki dogru dogurcagim tarihi yaziyorum olmuyor
Son adet günün ile beklenen adet gününün ortasına denk gelen gün yumurtlama günü olarak varsayılıyor yani ayın 1 inde adet olduysan ve diğer adet günün 28i ise ayın 14 ü yumurtlama günü olarak kabul ediliyo genelleme olarak ama insandan insana değişir tabi bu durum canım :) testin doğru sonuç vermesi içinde adetinin en az bi 5 gün gecikmesi gerek diye biliyorum

Kızlar test test dediniz yaptım ama malesef negatif yani. Cok moralman sifirim. Ya o zmaan bu kahveli pembeli kan ne alaka anlamadım yerlesme kanamasi falan mi ya böyle olup sonradan hamile kalan var mi

Eklentiler

• 20160817_010235.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 78
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…