- 13 Temmuz 2016
- 1.186
- 768
- 43
- Konu Sahibi Cikolatakoklayankiz
-
Kiz birak misafiri gir tuvalete yap orda istedikten sonra çatladik yatcaz hadii :)Bakın bide cikmama ihtimali var o korkutuyor beni sonra olana kadar başınıza bela olurum :)
Yatıya mı gelmişler bu saatte... Bol bol esne de gitsinlerAyy ne çılgınsiniz :) eşimle okuduk güldük valla cok tatlisiniz :) yapcem kizlar valla da şuan misafir var evde diye yapamıyorum pozitif çıkarsa misafir falan dinlemem kutlamaya giderum :)
Bende bu kadar isrardan sonra cok merak ettim :)))Ayy ne çılgınsiniz :) eşimle okuduk güldük valla cok tatlisiniz :) yapcem kizlar valla da şuan misafir var evde diye yapamıyorum pozitif çıkarsa misafir falan dinlemem kutlamaya giderum :)
Son adet günün ile beklenen adet gününün ortasına denk gelen gün yumurtlama günü olarak varsayılıyor yani ayın 1 inde adet olduysan ve diğer adet günün 28i ise ayın 14 ü yumurtlama günü olarak kabul ediliyo genelleme olarak ama insandan insana değişir tabi bu durum canım :) testin doğru sonuç vermesi içinde adetinin en az bi 5 gün gecikmesi gerek diye biliyorumAdetime 10gun var diyemi cikmiyoki yanliş formatta yazildi diyo haybuki dogru dogurcagim tarihi yaziyorum olmuyor
Kac gunun geçiyo senin eyer gecmiyorsa erken testten al..Kızlar test test dediniz yaptım ama malesef negatif yani. Cok moralman sifirim. Ya o zmaan bu kahveli pembeli kan ne alaka anlamadım yerlesme kanamasi falan mi ya böyle olup sonradan hamile kalan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?