- 2 Mayıs 2023
- 326
- 63
- 28
- Konu Sahibi Kasimpaticicegi
-
13 mayıstı normaldeBeklenen adet tarihiniz ne
Belki yerleşmedir yarın ilk idrarla bi test yapabilirsin13. Mayıstı çatlamadan sonra 12. Gün bugın 15 e kadar bekleyip test yapacaktim ama bugun öğlende leke gördüm kan değil ama pembe kahverengi sadece peçeteye geliyo leke
İnşallah 15 gün geçmesi gerek diyorlar o yüzden bekliyorum bende sabah ilk idrarla yapayım eğer lekelenme devam ederse kana dönüşmezse acaba gebelik ihtimali devam edermiBelki yerleşmedir yarın ilk idrarla bi test yapabilirsin
Tabi ihtimal varİnşallah 15 gün geçmesi gerek diyorlar o yüzden bekliyorum bende sabah ilk idrarla yapayım eğer lekelenme devam ederse kana dönüşmezse acaba gebelik ihtimali devam edermi
Kasett testte çıkmama durumu olurmu sizce bilginiz varsa eğer dün test yaptım negatiftiTabi ihtimal var
benim bildiğim kaset adet sonrası için, adet öncesi için de erken gebelikler sonuç veriyorKasett testte çıkmama durumu olurmu sizce bilginiz varsa eğer dün test yaptım negatifti
Evet öyle tabi debenim bildiğim kaset adet sonrası için, adet öncesi için de erken gebelikler sonuç veriyor
Merhaba test yaptınız mıEvet öyle tabi de
erken gebelik testi deneyin istersenizEvet öyle tabi de
Yok hayır yapmadım henüz yaaMerhaba test yaptınız mı
Erken gebelik testinde çıkar ben senin yerinde olsam yapardımYok hayır yapmadım henüz yaa
Normal test yaptim şimdi sabah yapamadim bakalım birazdan yazarım bişler cıkarsaErken gebelik testinde çıkar ben senin yerinde olsam yapardım
Sonuc ne cikti acabaNormal test yaptim şimdi sabah yapamadim bakalım birazdan yazarım bişler cıkarsa
Vallahi tek çizgi negatifSonuc ne cikti acaba
1 gün kanama geçirdim bir günde lekelendim kahverengi toplamda 2 gün sürdü gerisi yok adettte bu kadar hiç sürmezdi en az 4/5 gün olurdum ama artık bir daha ki aya illaki yani yorumlarda lekelenme bitince 5-6 gün sonra sonucu alınır diyor ama bugun lekelenme biteli 3 gün oldu bilmiyorumSonuc ne cikti acaba
1 ped dolmadı bir günde normal 3-4 üncü gün ki az akıntı gibii oldum kanama dediğim1 gün kanama geçirdim bir günde lekelendim kahverengi toplamda 2 gün sürdü gerisi yok adettte bu kadar hiç sürmezdi en az 4/5 gün olurdum ama artık bir daha ki aya illaki yani yorumlarda lekelenme bitince 5-6 gün sonra sonucu alınır diyor ama bugun lekelenme biteli 3 gün oldu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?