• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar Midem çok fena

1Annakarenina

🕊️🕊️
Kayıtlı Üye
30 Mart 2023
799
454
33
Kızlar merhaba 7. Haftanın içindeyim midem çok kötü.sürekli bi midem bulantısı midem yanması. Açken su içsem bile midem bulanıyor. Affedersiniz ne yesem mideme dokunuyor geğirme isteği oluyor. Bazen bulantı o kadar artıyor ki yüzüm bembeyaz oluyor düşüp bayılacak gibi oluyorum. Bugun sağlık ocağına gittim prilam yazdı. Önerilerinizi dört gözle bekliyorum.

Bebeğim bana iyi gelen tek şey ekşi pazardan aldığımız kese yoğurtları var ya onu su ile açmadan katı haldeyken 2 kaşık dondurma gibi yavasca yemek oldu bi dener misin? Ama hafif ekşi böyle pazar süzme yogurdu olacak market değil. Bi de ilaç kullanıyor musun cok cok kötüysen prilam işe yaramıyorsa baska ilaç veriyor doktor. 10. Haftada baya baya azaldı benim allahıma bin şükür. 7-8-9 felaket geçecek lütfen sabret. Naneli agız gargarası al o da cok sakinlestiriyor mideyi. Gargara yap tükür agızdaki nane hissi rahatlatıyor. Zencefil öneriyorlar ama bende işe yaramadı asla.

en iyisi prilam için gece yatmadan içmeyi unutmayın.. 16. Haftaya kadar devam eden kusmalarımı başka hiçbir şey geçirmedi sadece mide yanması için Tahin öneririm

Kızlar merhaba 7. Haftanın içindeyim midem çok kötü.sürekli bi midem bulantısı midem yanması. Açken su içsem bile midem bulanıyor. Affedersiniz ne yesem mideme dokunuyor geğirme isteği oluyor. Bazen bulantı o kadar artıyor ki yüzüm bembeyaz oluyor düşüp bayılacak gibi oluyorum. Bugun sağlık ocağına gittim prilam yazdı. Önerilerinizi dört gözle bekliyorum.

Merhaba canım
Minik Tekmeler 2025 grubunda beraberdik ☺️
Öncelikle tebrik ederim, sağlıkla kucağına al inşallah
Ben de 17+0 hamileyim 🧿
Mide bulantılarım, yanmalarım hala geçmedi
5. haftada başlamıştı
Yanmalar ileri haftalarda daha da artıyor diyorlar
Bulantılar 2 haftadır daha iyi
Önceden her gün tüm gün bulanıyordu şimdi birkaç gün bulanmıyor sonra bulanıyor
Mide yanmama soda iyi geliyor
Bulantılarıma da soda ve havuç iyi geliyor
Doktorlarım Prilam ve Prifemyn önermişti ama hiç kullanmadım

Allah kolaylık versin yazınızı okuyunca o dönemlerim aklıma geldi hatırlamak bile midemi bulandırıyor öyle travmatik😅 çubuk kraker ile dost olacaksınız eşim koli ile almıştı sabahtan akşama çubuk kraker yediğimi bilirim. İnşallah sizin o kadar ağır olmaz gelip geçici bir şey zaten🫶 prilamı 13. Haftada bırakmıştım ama 15-16ya kadar bulantım devam etmişti. Kahve koklamak, naneli sakız çiğnemek, beyaz leblebi yemek bana iyi geliyordu. Bu dönemde kilo da verebilirsiniz dediğim gibi geçici☺️

Back
X