kızlar minik pıtırımın kalp atışlarını duydum bugün

sevtapduzyol

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2008
3.070
1
116
46
Aydın
kızlar bugün bebeğim için doktorla randevum vardı kalp atışlarını dinledikhihoyyythihoyyythihoyyyt bebek gayet sağlıklı gidiyormuş gelişimide :teytey::dance: 1 cm olmuş 3 gr mış kilosuda kaydirigubbakcemile3 büyüyecek inşallah teyzeleri kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 çok mutluyum Allah olmayanlara nasip etsin

canımmmmm tebrikler Şeniz
Allah sağlıcakla tamamlamayı nasip etsin diğer haftalarını da .. ikili test , üçlü test , yok cinsiyet öğrenme derken isim telaşlarına düşüp doğum için hastane arayışlarını da yaşatsın ve sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin ..

canım benim ne güzel bir duygu değil mi,insan inanamıyor doğrusu,biraz daha büyüsünde sen o zaman gör,bak nasıl heyecanlanıyorsun,Allah kucağına almayı da nasip etsin canım.

3 tanede resmi var ayşecim kaydirigubbakcemile3 buzdolabının üstüne astık bizde:teytey:

Sevtap hayırlı olsun canımarkadaşım.................. bizlerinde bunları yaşamasını diliyorum tanrıdan hayırlı olsun tekrar.)))))))))))))

çok sevindim canım allah yüzünü hep güldürür inşallah ondan sonra hop kucağımıza bebeğimiz

arkadaşım gözün aydın inşallah allah kucağına almayı nasip etsin
inşallah bu duyguları bizde paylaşırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…