- Konu Sahibi aysegul21072008
-
haklısın herseyın bır zamanı ve hayırlısı var canım bende 1 yıldır bebek ıstıyorum arasıra mutsuzluga kapılıyorum hatta hastanede calısıyorum süreklı muayene olmam yada o tur hastalarla muhattap olmam söz konusu o kadar farklı örnekler bılıyorum kı ınan görsem bunlar nasıl olmus dersın doktorum dıyorkı olur sakın cnaını sıkma beklıyorum sadece ıns hayırlısı ıle atlatacagız bugünlerislmlar oncelikle hayirli cumalar ben 4 aydir girmiyordum ara vermek istedim bu gebelik konusuna uzak durmak icin ama siteye giremesemde uzak duramiyorum benimde karincalasiyor 5 dk unutsam diger zamanlar aklimdan cikmiyor bir ara kendimi uykuya verdim daha sonra psykolojim cok bozuktu olur olmaz herseye kiziyorum dun mesela evlilik yildonumuzdu kendimi uykuya halbuki esim de cok uzuluyor ama yapacak birsey yok allah ne zaman nasip ederse bizde ozaman tadacaz anneligi ama etrafimda hep hamileleri duydun mu moralim bozuluyor elimde olmadan kendi kendimi yiyorum biliyorum bugunleride atlatacagiz ama sabir herseyin farkindayim ama elimde de deil morale cok ihtiyacim var kizlar birbirimize moral verelim bu durumdan atlatalim benim durumumda olan varsa lutfen konusalim cok ihtiyacim var yinede tskler hayirli gunler
Konu içeriği nedeniyle "Gebelik" başlığına taşındı.
Konuları lütfen içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.
haklısın herseyın bır zamanı ve hayırlısı var canım bende 1 yıldır bebek ıstıyorum arasıra mutsuzluga kapılıyorum hatta hastanede calısıyorum süreklı muayene olmam yada o tur hastalarla muhattap olmam söz konusu o kadar farklı örnekler bılıyorum kı ınan görsem bunlar nasıl olmus dersın doktorum dıyorkı olur sakın cnaını sıkma beklıyorum sadece ıns hayırlısı ıle atlatacagız bugünleri
evet canim onun icin biz bir seneden fazla oldu neyse hayirlisi insallah bu da allahin bir imtahani insallah hayirlarla geceriz imtahanimizi
bak arkadaslarımdan bırının bebegı olmadı o da tüp bebek yaptırdı 3 lerı oldu 2 vefat ettı 1 de bıraz gözlerınde sorun vardı amelıyat fılan geırdı sonrasında kendılıgınden hamıle kaldı sımdı doğumu beklıyor ıns allah sağlıklı bır evlat nasıp eder.
tabi canim hakimizda hayirlisi sukur halimize ama bazen seytanlar bos birakmiyor ayni seyleri basimda diyip duruyorum neden ben sen ne kadar zamandir evlisin canim
selam öncelikle hakkında hayırlısı olsun...Seni az cok anlıyabiliyorum ama üzülme elbet hepimizin bebişleri olacak.Ben 1 yıllık evliyim ilk 9 ay istemedik sonra evde canım sıkılıo yapalım bitane dedik şanslıydım ilk ayda hemen hamile kaldım ama oda mol gebelik çıktı 22 yasında kürtajı tattım ve şimdi 1 yıl yasaklı sürem war 2 ayım bitti kaldı 10 ay...tam tamına 10 ay sonra yeniden denicez ya olmazsa düşünmüyo değilim :18:
1 yıllık evlıyım ama eskı pcoluyumSenın sorunun ne aysegül
slmlar oncelikle hayirli cumalar ben 4 aydir girmiyordum ara vermek istedim bu gebelik konusuna uzak durmak icin ama siteye giremesemde uzak duramiyorum benimde karincalasiyor 5 dk unutsam diger zamanlar aklimdan cikmiyor bir ara kendimi uykuya verdim daha sonra psykolojim cok bozuktu olur olmaz herseye kiziyorum dun mesela evlilik yildonumuzdu kendimi uykuya halbuki esim de cok uzuluyor ama yapacak birsey yok allah ne zaman nasip ederse bizde ozaman tadacaz anneligi ama etrafimda hep hamileleri duydun mu moralim bozuluyor elimde olmadan kendi kendimi yiyorum biliyorum bugunleride atlatacagiz ama sabir herseyin farkindayim ama elimde de deil morale cok ihtiyacim var kizlar birbirimize moral verelim bu durumdan atlatalim benim durumumda olan varsa lutfen konusalim cok ihtiyacim var yinede tskler hayirli gunler
merhaba bende zamanında tamda aynı senin anlattın durumları yaşadım ama geçmişte kaldı... bende pcoluyum baya bi uraştım didindim üzüldümm( ilk gitim bir sene korunmasız beraber olmam gerektini olmazsa gitmem gerektiğini söyledi doktorum 1 sene öle uraş didin hamileleri görüyosun haliyle sürekli .. ozaman d aha çok görüyodum tabi bende olmadığı için .. çok ağladım çok uykuya yemeye vs vurdum kendimi..tedaviye başladık olmayınca haliyle ... doktorum 6 ay ilaç tedavisi olmazsa aşılama oda olmazsa son çare tüp bebek dedi ve başladık tedaviye ..tedavinin 5 ayında doktorum bu son tedavin dedi 6 cı tedaviyi yapmak istemedi ve dediki bu ilaçların etkisi uzun sürüyo 4 ay bekle dedi olmazsa gel aşılama yapalım .. ogün üzüldüm kendimce dedimki sanırım olmuyo uraşmak istemiyo o sebeten yolaldı beni ... herneyse kendi halime bıraktı beni .. bi kaç hafta geçti üstünden bende bi aşırı yorgunluk hissii aşırı uyku bide aşırı iştahhh kendimce düşündüm amann dedim herzamanki depresif hallerim iştee.. annem sordu adetin geçtimi diye bende aman ben zaten 3 ay olmadımı bilirim diyip onuda susturdum .. bi kaç gün sonra dayanamdı bi test al yap dedii aman anne ben o testlere verdim parayada acıyorum dedim okadar çok yaptımkii o testleri.. en son bigün merdivende komşumla karşılaştık bana dediki yeliz gözlerin parlıyo sen hamilemisin dedi ogünde atrık bezdim bu durumdan benn.. sanki insnalar masuus üstüme geliyomuş gibi hissettim inadına yaparlarmış gibii..sonunda test yapmaya ikna oldum ama zaten hazırım aynı durumu yaşmaya okadar çok yaşadımkii okadar üüzldüm bunaldım ağladım aklıma gelmedi tabi oan o sevinci yaşayacağım sonunda olmuştu ben hamileydim ve inanın o gün bugün unututm oyaşadıklarımı .. umutsuz olduğum anda yeniden bi umut oldu.. sanda tavsiyem üzülme çok fazla eninde sonunda sende kavuşacaksın bebeğine... çok uzun yazdım kusura bakmaa ...
oncelikle cok tskler hikayeni benimle paylastigin icin cok duygulandim bende hap kullanmaktan biktigim icin tedaviden kaciyorum alorsa zaten olucak gibisine inan cok rahatlattin beni canim yani kendini paralasanda uzzsende olmuyor oldugunda olacak cunku neyse suan kac yasinda bidigin kizmi erkekmi allah bagislasin allah uzun omurler versin verende allah alanda allah razi gelecek bizde alacaz hayirli cok saol canim her uzuldugumde senin hikayen gelecek aklima onun icin moral olcak bana bitanem allah hepimize sabir versin
Allah hepimizi farklı şeylerle sınıyor işte umudumuzu hiç yitirmeyelim inşallah zamanı gelince o güzel duyguyu hepimiz tadarız ben birkere yaşadım 2 haftalıkta olsa ama muhteşemdi kızlarrrrrr anlatılacak gibi degil o yüzden iyi düşünelimki iyi olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?