kızlar moralim çok bozuk ya

babyhome

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2009
59
2
86
Ankara
kızlar bugün 10. günüm ve sabah kalktım erkenden idrar testi yaptım ama sonuç negatif canım çok sıkıldı benim gibi olupta hiç hamile olduğunu öğrenen oldumu yardımınıza ihtiyacım var

üzülme hayatım moralini bozma hemen 11-12. gün bile çıkmayan var hamile olupta kan tahliline az kalmış bence en iyi neticeyi orda alıcaksın allah yardımcın olsun dilerim güzel sonuçlar alırsın

Ben 11.gün idrar testi yapmıştım,negatif çıkmıştı.12.gün kan testi pozitifti.Gerçi değer olması gerekenin altındaydı ama pozitifti.Şimdilik güzel katlanıyor.Bakalım...ıdrar testlerine güvenme ama herşeye de hazırlıklı ol.Bu süreçte güçlü olman gerekiyor.Çünkü pozitif çıksa da önünde daha uzun bir yol var.Problem bitmeyebiliyor yani.Rahat olmaya çalış.

kızlar bugün 10. günüm ve sabah kalktım erkenden idrar testi yaptım ama sonuç negatif canım çok sıkıldı benim gibi olupta hiç hamile olduğunu öğrenen oldumu yardımınıza ihtiyacım var

benim de 10.gün idrar testim negatif çıkmıştı. oysaki ikizlerime hamileymişim. gerçi keseler gelişmemişler düşük yapmak üzereyim ama umudunu yitirme.

benim ilk günden onikinci güne kadar hiçbir sıkıntım olmadı. bir önceki denememde de hamile kalmıştım. onda çok ağrım olmuştu mesela. düşük yaptım ama. yani anlatmak istediğim bunları araştırıp hiç canını sıkma canım. iki hamileliğimin birisi ağrılı oluyor, düşük yapıyorum. ikincisi ağrısız oluyor ve şuanda yine düşük yapma aşamasındayım. asıl sorunlar hamile kaldıktan sonra başlıyor. her wc.ye gidişinde çamaşırına korkuyla bakıyorsunki bişey var mı diye. gayet rahat ol. umarım en kısa zamanda kucağın dolar.

arkadaşlar bende yarın sonuç alacağım çok heyecanlıyım bendede hiç bir belirti yok yanlız dün gece karın ağrısından uyuyamadım çok korktum adet göreceğim diye sabahtan beri tuvalete çıkmaktan usandım oldum mu acaba diye yarını beklemek çok zor 2 arkadaşımda tüp bebek yaptırdı onlar sonuç gününden önce adet oldu benim olmayışım bir şansmı yoksa sonrada olabiliyormu merak ettim bilgisi olan varmı

seni korkutmak için söylemiyorum ama bu tedavide herşeye hazırlıklı olmalıyız onu öğrendim
öncelikle hiç stres yapmamalıyız bunu geç anladım negatif sonucu alınca ama insanın elinde olmuyor
canım benim bende ne olduğuna ne olmadığına dair hiç belirti yoktu
daha hastalanmadım bugun 11 gunum kan testinde degerim 1 çıktı
hastane ile konuştum kalan iğnelerinizi olmayın dediler
iğneler hastalanmamızı geciktirebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…