kizlar moralim cok bozuk ;(

EceKaan

Guru
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
3.571
3.949
333
30
Bugun esimle hastaneye geldik sperm testi 0 cikti degerleri yikildii resmen agladii bnde tabi ona ne kadar moral vermeye calissamda bnde agladimm doktor tupbebek dedi o da kesin degil dedi ameliyatla sperm bulursak bu durumu yasayanlar yardim bekliyorum sperm sayisini cogaltabilirmiyiz bir yolu var mi

İbrahim saraçoğlunun kürleri işe yarar belki.. Keçiboynuzu küründen başlayıp, devamında yapılan tedavi aşamaları var.. İnternetten araştırsanız çok şey bulursunuz..

Geçen hafta haberleri izlerken görmüştüm, yeni bi yöntem çıkmış, çok çok etkili bi yöntem. Hiç hatırlamıyorum adını sanını. Foxta haftasonu Murat güloğlunun sunduğu programda bahsetmişlerdi. Geçen hafta izledim. Programı atlaya atlaya izleyin haberi bulmaya çalışın. Dinleyin bi.. Araştırın..
İnşallah biran önce yoluna girer her şey..

Cok zor bisey olmasi gerek o an bi erkek icin.
Insallah egerki hakediyosaniz sizinde bi yavrunuz olur Allah izniyle.

Keci boynuzu pekmezi degilde ozu satiliyor aktarlatda bir arkadasimin esi bunu surekli tuketmks doktor bile sasirmis artis sayisina. Umudunuzu kaybetmeyin. Rabbim sifasini verir insallah.

Ağlamış ya kıyamam içim ezildi ya o an yaşadığınız şeyi düşününce çok üzüldüm. inşallah çaresi vardır

Canım baharatcilarda keciboynuzu satılıyor hergun 5 tane yesin 1 ay sonra tekrar test yapın değerlerinin ne kadar yüksek çıkacağını goreceksiniz

Bunu biz denedik degerler 3 katina cikti.

Allah yardimciniz olsun.

Keçiboynuzu yesin bol bol. Doğal keçiboynuzu pekmezi için. Arkadaşımın eşi yapıyordu.

öncelikle Alah yardımcınız olsun. tüp bebekten korkma ama iyi ve vicdanlı bir dr bulmaya bak. mutsuzluk ve umutsuzluk sizi hep geriye götürür.ben de tüp bebek yaptırdım ama bizim ki kadın faktörü idi. siz de yapılacak ameliyat TESE denen bir ameliyat ama eminim ki ona kadar uygulanacak faklı yöntemlerde vardır, tüpp bebek ya da infertilite bölümüne bir göz at dr ları iyi araştır. en önemlisi drlar. Allah yardımcın olsun...

Cok sagol canim burda bir doktoru cok ovduler buyuk ihtimal bu doktorda baslicaz hemde heyecanliyim hem korkuyorum hayirlisi bakalim

Rabbim en kısa sürede hayırlısıyla bir evlat versin inşAllah arkadaşlar yazmış bende keçi boynuzunu duymuştum denesin.

Keci boynuzu pekmezi degilde ozu satiliyor aktarlatda bir arkadasimin esi bunu surekli tuketmks doktor bile sasirmis artis sayisina. Umudunuzu kaybetmeyin. Rabbim sifasini verir insallah.
Insallah canim aldik bakalim insallah ise yarar

Bir de nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama Ankarada ürolog Kaan Aydos hocanın bu konuyla ilgili baya çalışmaları var. Hiç çocuğun olmaz denilen insanlara bile tedavi uygulayıp doğal yolla çocuklarının olmalarını sağlamış. Aklında bulınsun canım. Sabret her zorlukla bir kolaylık vardır :)

Keçi boynuzunu kaynatıp içsin üç beş dk kadar İbrahim saraçoglu anlatıyodu gercekten işe yarıyomuş deneyenler söylemiş zaten bu işler belli olmaz Rabbim en hayırlısını verir korkmayın üzülmeyin moralinizi yükset tutun stres yok bunlar en önemlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…