kizlar moralim cok bozuk ;(

Bitkisel menseeli bir ilac var xy complex diye
Doktorunuza danisip kullansin esiniz
Cok pahali ama deger

Bize sıfır demişlerdi saraçoğlunun kürümü yaptı eşim ben inanmamıştım ama tese gerekmeden örnekte sperm bulup tüp bebek yaptık

Deneyinnn

1 kere mi sıfır çıktıı sonucunuzdaa şuann birşey uyguluyormusunuz. Bizimde sıfır malesef bizim birde tese de sıfır çıktıı şuanda keçiboynuzunu uyguluyoruz ama bakalımm inş bizede bir faydası olur.

İki sonuç sıfır çıktı farklı merkezlerde

Üçüncü örnek tüp bebek esnasında alındı bulup bebek yaptılar bir daha da gitmedi zaten

Oğlum 6 yaşında

İki sonuç sıfır çıktı farklı merkezlerde

Üçüncü örnek tüp bebek esnasında alındı bulup bebek yaptılar bir daha da gitmedi zaten

Oğlum 6 yaşında
Canim bisey sorabilir miyim sifir cikmasina ragmen bulundu dimi sperm? İbrahim saracoglu nun hangi kurunu denediniz acaba?

Keciboynuzu ve nohut var da sizinki keciboynuzu mu peki

Sadece keçiboynuzu vardı bir de su belirli bir dakika kaynatıp içiyordu hiç karışmadım bilmiyorum

Ama doktora da sormuştu ne yiyeyim diye sigarayı bırak keçiboynuzu ye dedi sigarayı bırakmadı ama

Bizde de böyle bir sorun vardi...cok proteinli cevizli vs yedik, kinoa salatasi yaptim hergün. Tabi esim doktora da tedaviye gitti, önerilerini uyguladi...

Keciboynuzu ve nohut var da sizinki keciboynuzu mu peki

Canım bende yapıyorum şuan eşimi ilk bir hafta 6 7 tane keçiboynuzunu bir tencereye kırıp yarım litre suyla kaynatıyorsun kaynamaya başladıktan sonra 3 dakika kaynıyacak ağzı kapalı sabah akşam içecek 1 haftaa sonrasında sadece akşamları 4 5 taneye düşürüp suyuda yarıladım ben 15 gün oldu sadece akşamları içiyorr eşim şuan yanında çakşır suyu proxeed plus vitamin falanda kullanıyor inşş bizede bir faydası olurr D damdan ne mutlu size tese olmadan bulunmuş rabbim yavrunu sana bağışlasın

Tesekkurler canim verdigin bilgiler icin. Arkadasimin esi de azosperm tese ameliyati da oldu ama sonuc sifir yine. Sifir olup da sperm bulunmasi baya umutlandirdi beni.

Tesekkurler canim verdigin bilgiler icin. Arkadasimin esi de azosperm tese ameliyati da oldu ama sonuc sifir yine. Sifir olup da sperm bulunmasi baya umutlandirdi beni.

Bizde de durum aynıı malesef ama yinede allahtan umut kesilmezz 1 ay önce olduk tesemizi sonuç ordada sıfırdıı. Araştıra araştıraa yeni çarelerr çıkartıcak rabbim inş. Siz hamilesinizz sanırımm

Aradan baya bi zaman geçmiş konu acilali. Merak ettim konu sahibi sonuç nedir ? @yagmur559

Konu sahibesi bitkisel seylere bakin keciboynuzu ama ben soguk pres olarak duydum

Saracoglu kurlerinden yapin sanirim 0 cikmasiyla az cikmasi farkli ama.siz izleyin

Bizde de durum aynıı malesef ama yinede allahtan umut kesilmezz 1 ay önce olduk tesemizi sonuç ordada sıfırdıı. Araştıra araştıraa yeni çarelerr çıkartıcak rabbim inş. Siz hamilesinizz sanırımm
Evet canim Allaha sukur. Cok yakinimda yasanan durumlar oldugu icin cok iyi anliyorum biz de arastiriyoruz yeni yontemler tedaviler illaki cikicak cikiyor. Allah tan umit kesilmez Rabbim en iyisini bilir en guzel zamanda verir insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…