Evet çok ise yariyrBunu biz denedik degerler 3 katina cikti.
Allah yardimciniz olsun.
Bize sıfır demişlerdi saraçoğlunun kürümü yaptı eşim ben inanmamıştım ama tese gerekmeden örnekte sperm bulup tüp bebek yaptık
Deneyinnn
1 kere mi sıfır çıktıı sonucunuzdaa şuann birşey uyguluyormusunuz. Bizimde sıfır malesef bizim birde tese de sıfır çıktıı şuanda keçiboynuzunu uyguluyoruz ama bakalımm inş bizede bir faydası olur.
Canim bisey sorabilir miyim sifir cikmasina ragmen bulundu dimi sperm? İbrahim saracoglu nun hangi kurunu denediniz acaba?İki sonuç sıfır çıktı farklı merkezlerde
Üçüncü örnek tüp bebek esnasında alındı bulup bebek yaptılar bir daha da gitmedi zaten
Oğlum 6 yaşında
Canim bisey sorabilir miyim sifir cikmasina ragmen bulundu dimi sperm? İbrahim saracoglu nun hangi kurunu denediniz acaba?
Keciboynuzu ve nohut var da sizinki keciboynuzu mu pekiBulundu microtese yaparız demişti doktor ama örnekte bulundu
Tam bilmiyorum kürü böyle kaynattı birkaç tane sonra suyunu içti
Keciboynuzu ve nohut var da sizinki keciboynuzu mu peki
Keciboynuzu ve nohut var da sizinki keciboynuzu mu peki
Tesekkurler canim verdigin bilgiler icin. Arkadasimin esi de azosperm tese ameliyati da oldu ama sonuc sifir yine. Sifir olup da sperm bulunmasi baya umutlandirdi beni.Canım bende yapıyorum şuan eşimi ilk bir hafta 6 7 tane keçiboynuzunu bir tencereye kırıp yarım litre suyla kaynatıyorsun kaynamaya başladıktan sonra 3 dakika kaynıyacak ağzı kapalı sabah akşam içecek 1 haftaa sonrasında sadece akşamları 4 5 taneye düşürüp suyuda yarıladım ben 15 gün oldu sadece akşamları içiyorr eşim şuan yanında çakşır suyu proxeed plus vitamin falanda kullanıyor inşş bizede bir faydası olurr D damdan ne mutlu size tese olmadan bulunmuş rabbim yavrunu sana bağışlasın
Tesekkurler canim verdigin bilgiler icin. Arkadasimin esi de azosperm tese ameliyati da oldu ama sonuc sifir yine. Sifir olup da sperm bulunmasi baya umutlandirdi beni.
Evet canim Allaha sukur. Cok yakinimda yasanan durumlar oldugu icin cok iyi anliyorum biz de arastiriyoruz yeni yontemler tedaviler illaki cikicak cikiyor. Allah tan umit kesilmez Rabbim en iyisini bilir en guzel zamanda verir insallahBizde de durum aynıı malesef ama yinede allahtan umut kesilmezz 1 ay önce olduk tesemizi sonuç ordada sıfırdıı. Araştıra araştıraa yeni çarelerr çıkartıcak rabbim inş. Siz hamilesinizz sanırımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?