Gebeliğe Hazırlık Kızlar morfoloji bozukluğu hamileliğe engel mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Svgidrmzz

Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2021
473
236
23
31
Kızlar eşimde morfoloji bozukluğu var sayı ve hız iyi ama. Ayrı ayrı 3 doktora gösterdik olur dedi ama olmadı. Araştırmalarımda eşinde morfoloji bozukluğu olan herkes aşılama ya da tüp bebek yaptırmış.

İkinci derece varikosel operasyonluk olabilir önermedilermi ?
3 çok kötü bi sonuç değil fakat varikosel spermde hasara neden oluyo ve sperm dölleme yeteneğini kaybediyo malesef

Şimdilik gerek yok ama ilerler tavsiyem hemen olman dediler ama biz biraz bekleyelim dedik. Başka bir doktor ise ameliyat olmasın dedi benim kadın dogumcu dedi bunu bayağı iyi doktordur kendisi. Ama demek ki bir sorun var ki olmuyor 1 yıldır korunmasız bir şekilde elbet tutardı sorun olmasaydı

Sayı kac önemli olan o sayı yuksekse morfoloji düşüklüğünü önemsemiyolar

Benimde eşimin morfoloji değeri %2 çıktı vitaminde kullandı ama hâlâ aynı ne yapmamız gerekiyo 3 yıl oldu malesef bi gebelik olmuyo

Benimde eşimin morfoloji değeri %2 çıktı vitaminde kullandı ama hâlâ aynı ne yapmamız gerekiyo 3 yıl oldu malesef bi gebelik olmuyo
Benim eşimin morfoloji %1 ve varikosel vardı sperm sayısı iyiydi fakat ileri hızlısı %5 ti. Keçi boynuzu özü bal polen karışımı falan kullandı. Çok şükür 8.inci ay hamile kaldım. Şaşkınlığımı, mutluluğumu anlatamam. Ben tüp bebeksiz, aşılamasız olmaz diyordum. Rabbime şükürler olsun ki nasip etti bu duyguyu. Birde bu arada 41 Meryem suresi okudum. Kalpten ve inanarak. Bu arada öncesinde bir kimyasal gebelik de yaşadım.Rabbim kucağımızı boş bırakmasın. Rabbime inan, duanı et ve sabret. Bende burda hep bu tarz yazıları okurdum ve şunu derdim eğer birgün hamile kalırsam bu gruba yazcam ki herkese umut olsun diye. Umudunu kaybetme. Dualarım sizinle🤲

Benim eşimin morfoloji %1 ve varikosel vardı sperm sayısı iyiydi fakat ileri hızlısı %5 ti. Keçi boynuzu özü bal polen karışımı falan kullandı. Çok şükür 8.inci ay hamile kaldım. Şaşkınlığımı, mutluluğumu anlatamam. Ben tüp bebeksiz, aşılamasız olmaz diyordum. Rabbime şükürler olsun ki nasip etti bu duyguyu. Birde bu arada 41 Meryem suresi okudum. Kalpten ve inanarak. Bu arada öncesinde bir kimyasal gebelik de yaşadım.Rabbim kucağımızı boş bırakmasın. Rabbime inan, duanı et ve sabret. Bende burda hep bu tarz yazıları okurdum ve şunu derdim eğer birgün hamile kalırsam bu gruba yazcam ki herkese umut olsun diye. Umudunu kaybetme. Dualarım sizinle🤲
Eşim de 4. Seviye varikoselden ameliyat oldu ve sonrasında 3. Ayımızda kimyasal gebelik yaşadım. Varikoselden dolayı kimyasal gebelik oluyor denildi. Yine aynısını yaşamaktan korkuyorum. Kimyasal gebelik sonrasında korundunuz mu? Ve kimyasaldan sonra ne kadar zamandan sonra hamile kaldınız?

Back
X