Kızlar mujde artık bende hamıleyım

ahuhayat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2009
680
2
96
İstanbul
cok cok cok ınanılmaz mutluyum 1 yıllık ugraslarım nıhayet sonuc buldu .darısı butun ısteyenlerın basına allah ısteyen herkese nasıp eder ınsallah.zemuszemus:CüvCüv::lepi:alkisalkisalkis

merhaba, çok sevindim.kulube bugün üye oldum.Allah hayırlısı ile bebeğini kucağına almayı nasip etsin.
ben de 11,5 haftalık hamileyim. Tüm hamilelere sağlıklı bir hamilelik süreci ve doğum diliyorum.a.s.

ne güzel haberler bunlarr maşallah Allah tamamına erdirsin tebrikleer::)

oyyy..anne adayları artıyo :CüvCüv: Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım

cok cok cok ınanılmaz mutluyum 1 yıllık ugraslarım nıhayet sonuc buldu .darısı butun ısteyenlerın basına allah ısteyen herkese nasıp eder ınsallah.zemuszemus:CüvCüv::lepi:alkisalkisalkis

maşallahhhh...tebrikler canımmm...allahım tamamına erdirsin...
allahım isteyen herkese versin..

Hayırlı olsun canım bende bugün öğrendim hamile olduğumu

tebrikler kızlaararrrrrr
hayırlı olsun... zamanı geldiğinde kucağınızda kokladığınız günler olsun inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…