- 18 Mayıs 2016
- 1.186
- 1.228
- 133
- Konu Sahibi Pamukpremsesss
ben de yeni instagram açtım telefon rehberindeki biri instagram açınca çıkıyor galiba bu. ve ben bir çok arkadaşımın numarası üzerinden fake hesap açtığını fark ettim öyle bir şeydir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım mail değil. İnstagramda görünüyor maili görmedim ben. İnstagramda kalpli bölüm var ya ordan gördüm.iyide bu yıllardır olan bişrey ben 10 yıl öncede internet kullanırken yine arkadaşlık sitelerinden mail geliyordu bir çoğuda vüris.
Arkadaşından biri mi fake hesap açmıştırben de yeni instagram açtım telefon rehberindeki biri instagram açınca çıkıyor galiba bu. ve ben bir çok arkadaşımın numarası üzerinden fake hesap açtığını fark ettim öyle bir şeydir.
yine gelir illa arkadaşı olmasına gerek yok onu diyorum.Mail adresinede gelir.Canım mail değil. İnstagramda görünüyor maili görmedim ben. İnstagramda kalpli bölüm var ya ordan gördüm.
Ay ciddi mi yayine gelir illa arkadaşı olmasına gerek yok onu diyorum.Mail adresinede gelir.
çok hastalıklı davranışlar ve düşünceler.instagramı olan biri faceteki herkesi davet edebiliyor.eşinle bunun hiç bir alakası yokGerçekten böyle mi düşünüyorsunuzçok mu ayıp ettim. Facebook undan olsa face den diyor. Ama bu bildirim direk arkadaşın instagram da yazmış.o yüzden kafam karıştı benimde.
Normalde kıskanç değilimdir. Bunu görünce çok sinirlendimçok hastalıklı davranışlar ve düşünceler.instagramı olan biri faceteki herkesi davet edebiliyor.eşinle bunun hiç bir alakası yok
olur böyle şeyler mesela bir ara yine tanınmış bir yerden geldi bana burada kullandığum maile değil,ama yıllardır resmi işlerimde kullandığım adresime x arkadaşınız üye oldu siz de gelin diye ki kişiyi tanımıyorum belkide eskiden mailimde olan birisi olabilir silmişimdir zamanında vs.Ay ciddi mi yabir çuval inciri mahvettim desene. Zor affeder beni. Zaten çok hassastır.
bu arada instagramı çok severimNormalde kıskanç değilimdir. Bunu görünce çok sinirlendim
Açık oldu teşekkür ederim :) baya karışık işlermiş o zamanBende instegram yok o yüzden bilgim de yok ama Facebook üzerinden anlatacak olursam,
Bazen muhatap olmadığım arkadaşlarımın paylaştığı videolarla ilgili bildirim geliyor eşimin ve en yakınlarımınki gelmediği halde..
Bazen çevrimiçi olan kişilerde hiç tanımadığım kişiler online görünüyor.
Siz kimsiniz diye soruyorum x kişiyle ortak arkadaşmışız ama ne ara birbirimizi eklemişiz o da ben de bilmiyorum...
Geçen yine rehberindeki kişiler bölümünde online olan birisi vardı ona da sordum kimsiniz diye o da beni tanımıyor. Face.de arkadaş değiliz ama rehberindeki kişiler kısmında çıkıyor...
Sonra anlaşıldı ki o kişi eski bi arkadaşımın kullandığı hattın yeni kullanıcısı.
Telefonumda arkadaşımın ismiyle kayıtlı ama uzun zamandır görüşmediğimiz için hat değişmiş başkası kullanıyor ve benim kişilerimde görünüyor.
O yüzden çok takılmayın çünkü eşinizin şifrelerini biliyormuşsunuz ve telefonu da sürekli elinizin altındaymış.
Çok karışık oldu farkındayım ama umarım anlatabilmişimdir :)
yüksek ihtimalArkadaşından biri mi fake hesap açmıştır
Allah korusun canım yaBoşanmaya yer arıyorsunuz![]()
Eşimin instagram ina bir bildirim gelmiş. Arkadaşın instagrama katıldı diye. Tıkladım 45 bin takipçisi olan açık saçık foto paylaşan birisi. Ve arkadaşın instagram da yazmış kızlar. Kafayı yicem böyle şeylerle hiç ilgisi yoktur. Bana diyor ki bende anlamadım tanımıyorum diyor. Gizlediği birşey olsa adamın her daim telefonu ortada. Şifrelerini biliyorum. İşten kafasını kaldıracak vakti yok. Tüm bunları biliyorum ama yinede kavga dövüş baya olaylar oldu. O da zatenok sinirlendi ben sana ne yaptım da bana güvenmiyorsun diye. Şimdi kızlar instagram da genelde bildirim gelir facebook dan veya rehberinizden biri instagram hesabı açtı diye. Ama bu bildirim aynen şöyle arkadaşınız instagram hesabı açtı diyor. Yardım lütfenn
yA LUTFEN boyle seyler icin ne esinizi ne kendinizi ne ortami germeyinEşimin instagram ina bir bildirim gelmiş. Arkadaşın instagrama katıldı diye. Tıkladım 45 bin takipçisi olan açık saçık foto paylaşan birisi. Ve arkadaşın instagram da yazmış kızlar. Kafayı yicem böyle şeylerle hiç ilgisi yoktur. Bana diyor ki bende anlamadım tanımıyorum diyor. Gizlediği birşey olsa adamın her daim telefonu ortada. Şifrelerini biliyorum. İşten kafasını kaldıracak vakti yok. Tüm bunları biliyorum ama yinede kavga dövüş baya olaylar oldu. O da zatenok sinirlendi ben sana ne yaptım da bana güvenmiyorsun diye. Şimdi kızlar instagram da genelde bildirim gelir facebook dan veya rehberinizden biri instagram hesabı açtı diye. Ama bu bildirim aynen şöyle arkadaşınız instagram hesabı açtı diyor. Yardım lütfenn
Hayır, eşiniz çok düzgün biri olabilir ama arkadaşlarından biri böyle şeyler yapıyor olabilir.Evet çok üzülürüm.bilmiyorum neden ona geliyor böyle bir bildirim siz olsaydınız hiç birazcık da olsa şüphe duymaz mıydınız
Hayır, eşiniz çok düzgün biri olabilir ama arkadaşlarından biri böyle şeyler yapıyor olabilir.Evet çok üzülürüm.bilmiyorum neden ona geliyor böyle bir bildirim siz olsaydınız hiç birazcık da olsa şüphe duymaz mıydınız
Çok ama çok haklısınızHayır, eşiniz çok düzgün biri olabilir ama arkadaşlarından biri böyle şeyler yapıyor olabilir.
Ayrıca eğer aldatmak niyetinde olsa bunu zaten yapar. Sosyal medyada kim olduğu belirsiz kadın fotolarına bakacak kadar ucuz biri değildir ki.
Kendi mesajlaşırız, başka hesap açar, gider görüşür vs. Ancak bu şekilde baskılarsanız yapmıyorum bu kadar şey geliyor başıma diyerek sizden soğuyup başka yere yönelebilir.
Sevdiklerinizi üzmeyin ve özellikle gururlarını kırıp suçlamayın derim.
Empati yapın, size yapılsa ne kadar kırılırdınız.
Bence telafi edin ve bu huyunuzu törpüleyin.
Sevgiler,