Kızlar napacağimi bilmiyorum

Evli değilim bu yüzden sorumu maruz görün ama evlilik denen zımbırtı birinin emir kulu mu olmak? Neden birinin çayına şekeri siz koyuyorsunuz, koymadığınızda hesap veriyorsunuz? Ben mi paralel evrende büyüdüm, Türk aile yapısı mı kafayı yedi? Bir insan neden böyle bir muameleyi kabul eder, zihniyetle alakalı çözümsüz bir soruna bu platformda nasıl bir çözüm arar? Kafamda deli sorular...

Merhaba arkadaşlar eşimle tartıştık şuan ağlıyorum 2 yillikk evliyiz kv nin zamanında bana yapmadığı kalmadı eşim her fırsatta onu savunuyor ifitra mı atmadı yalan mı söylemedi geçen gün beraberken eşim diyo ki annemin çayına da şeker koy bende koymadım az.once tartışırken bunu söyledim ben köle miyim diye yok ben çok fesatmışım da hastaydı kv 4 gün önce aradım geçmiş olsun dedim onca yasanana rağmen kendisi parmağı kopsa dünya yi yıkan insan ama ben yatak döşek yatıyo olsam duymaz bile az önce eşimle konuşuyordu eşim dediki geçmiş olsun der insan dedi bende kaç kez söylicem geçen gün aradım dedim neymiş bende insanlık yokmuş da ben onun annesine böyle davranırsam ACISINI çıkartırmış ta sizce napmalıyım inanın ailem arkamda dursa boşanmayı bile düşüncem ama ne işim var ne ailem arkamda durur eşimin ömür boyu böyle devam etmesi canımı sıkıyor kv uzakta yaşadığı halde böyle ilerde yakinimiza gelme ihtimali de var
Valla mesafe koy ama bunu eşinde anlamasın yavaşça uzaklaş kötü olmadan esinle tartışma

Merhaba arkadaşlar eşimle tartıştık şuan ağlıyorum 2 yillikk evliyiz kv nin zamanında bana yapmadığı kalmadı eşim her fırsatta onu savunuyor ifitra mı atmadı yalan mı söylemedi geçen gün beraberken eşim diyo ki annemin çayına da şeker koy bende koymadım az.once tartışırken bunu söyledim ben köle miyim diye yok ben çok fesatmışım da hastaydı kv 4 gün önce aradım geçmiş olsun dedim onca yasanana rağmen kendisi parmağı kopsa dünya yi yıkan insan ama ben yatak döşek yatıyo olsam duymaz bile az önce eşimle konuşuyordu eşim dediki geçmiş olsun der insan dedi bende kaç kez söylicem geçen gün aradım dedim neymiş bende insanlık yokmuş da ben onun annesine böyle davranırsam ACISINI çıkartırmış ta sizce napmalıyım inanın ailem arkamda dursa boşanmayı bile düşüncem ama ne işim var ne ailem arkamda durur eşimin ömür boyu böyle devam etmesi canımı sıkıyor kv uzakta yaşadığı halde böyle ilerde yakinimiza gelme ihtimali de var
Benzer sıkıntıları yaşadım, çocuk yapma bekle iyi olacak bide çalış

Dünyada o kadar az erkek “evet hayatım haklısın annem cadı bir kaynana” der ki.. görse de söylemez..

En güzeli hakkınız yenmedikçe, iftira atılmadıkça, yuvanızı etkilemedikçe kv yi dile dolamamak. Evlilikte doğru yaptığıma inandığım şeylerden biri budur. Çok üzüldüm ama yıpranmadım bu sayede. Eşim de annesini görmeye başladı.

Yaşın kaç ?eğitim durumun ne ?Şayet eğitimin yoksa dışardan oku .Bir taraftan çalışmaya başla ,asla çocuk yapma .Bu kocadan koca ,öyle insandan da kayınvalide olmaz .Karaktersiz bir aileye düşmüşsün .Ailen neden arkanda durmuyor ?İstemedikleri bir evlilik mi ?yaptın .

Yaşın kaç ?eğitim durumun ne ?Şayet eğitimin yoksa dışardan oku .Bir taraftan çalışmaya başla ,asla çocuk yapma .Bu kocadan koca ,öyle insandan da kayınvalide olmaz .Karaktersiz bir aileye düşmüşsün .Ailen neden arkanda durmuyor ?İstemedikleri bir evlilik mi ?yaptın

22 yaşındayım lise mezunuyum ise başvurdum ama bi ses yok 6 7 yere başvuru yaptım ailem köyde yaşıyor laf olur bilmem ne öyle düşüncedeler

22 yaşındayım lise mezunuyum ise başvurdum ama bi ses yok 6 7 yere başvuru yaptım ailem köyde yaşıyor laf olur bilmem ne öyle düşüncedeler
Keşke üniversiteyi bitirseydin .Köyde şartlardan dolayı belliki evliliği bir kurtuluş sandın .Fakat evlilik kurtuluş için sığınılacak liman değil .Önce kendi ayaklarının üstünde durmayı öğrenmeliydin .Kendini çok çıkmazda hissediyorsan ailenle paylaş durumunu .Onlara kendini düzgünce anlatırsan ,Küçük yer dedikodu konularına kulak asmazlar bence .Şu an pandemi durumunda iş durumları sıkıntılı ancak pes etme illa çıkar bir iş yaşın genç .

Benim de dehşet derecede ailesine düşkün bir kocam var.tamamen kör koşulsuz şartsız onları savunuyor binbir yalan söylüyor onları da dünya umurlarında değil oğulları da dahil.
defalarca boşanalım dedi mi kavgalar ettik evden gönderdim Geri barıştık yeri kavga ettik.
Hamile kaldım düzenledi 20 gün önce babamı kaybettim 1 hafta önce doğum yaptım iki gün önce boşanalım diyor. Zamana bakr mısınız? şimdi de yeter artık dayanamıyorum diyor.
Berbat bi psikolojideyim.

Back
X