kızlar nasıl davranmalıyım:(

nilg

Nirvana
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2010
115
1
643
benim çok kıskanç bi sevgilim var kızlar öle her yere gidemem herşeyden haberi olmalı herşeyi onada danışmalıyım vs anladınız zaten ama geçen gün benim istemediğim biriyle biyere gitti bende kim var yanında diye ısrar ettim oda şuanda vapura binicem sonra konuşalım deyince sinirle şuan nerde olduğun beni ilgilendirmiyo dedim oda madem ilgilendirmiyo tamam dedi ve ogün boyunca hiç aramadı çok inatçı ve zor biri şimdide bana artık nereye gidersen git haber verme umrumda değil diyo :(( inadına yapıyo biliyorum ama artık nasıl davrancağımı şaşırdımm:((( :sinifsinif:

sen hep ona danışıyorsun ona soruyorsun ama o seni dinlemiyor, istemediğin kişilerle istemediğin yerlere gidiyor öyle mi?
arkadaşım tavrını koy
ya ikimiz de birbirimize her konuda danışalım ya da sen istediğini yap ben de istediğimi yapayım de
o düşüncesiz davranıyor diye üzme kendini

boşuna düşünüp sıkma canını kıskanılmak guzel ama aşırısı kötü hem bence burdakı sorun erkek arkadaşının sana ters cevap vermesi ve zeytin yağı gibi üste çıkması

sen hep ona danışıyorsun ona soruyorsun ama o seni dinlemiyor, istemediğin kişilerle istemediğin yerlere gidiyor öyle mi?
arkadaşım tavrını koy
ya ikimiz de birbirimize her konuda danışalım ya da sen istediğini yap ben de istediğimi yapayım de
o düşüncesiz davranıyor diye üzme kendini

size katılıyorum

evet ogünkü olay kapandı gitti olay benim kendimi affettirmrme döndü şimdi bana acı çektirmeye çalışıyo sanırım:(

Ne tesadüf benzer şeyler yaşıyoruz seninle :( Bide umursamaz davranmıyolar mı ahhhhhhhhhhhhh ahh

boşuna sıkma canını. benim fikrim şuan üstüne gitme. sen nereye gidiyosan söyle alltan al canım cicim falan gönlünü almaya çalış ister dinlesin ister dinlemesin ama sen yap. emin ol çok hoşuna gidicektir. kendimden biliyorum :1: sonra bunun acısını çıkarırsın..

boşuna sıkma canını. benim fikrim şuan üstüne gitme. sen nereye gidiyosan söyle alltan al canım cicim falan gönlünü almaya çalış ister dinlesin ister dinlemesin ama sen yap. emin ol çok hoşuna gidicektir. kendimden biliyorum :1: sonra bunun acısını çıkarırsın..

kesinlikle katılıyorum..
sevgilim bana şuraya buraya gidiyorum demezdi..
ben ona hep derdim...alt komşunun kızı çağırdı gidebilir miyim..
annem markete gidelim diyo gidebilir miyim...vs vs vs...
bir ay kadar sonra o da başladı :kedi:

bazen şunu yap bunu yap demek yerine yapılmasını istediğimizi söylemeden devamlı yapmak işe yarıyormuş..bi kitapta okumuştum...acayip yararlı alkisalkisalkis

tabi önceden bu muhabbetler geçtiyse etkisiz kalabilir ona birşey diyemem bilmiyorumkismile

yani neden izin alırsınız birbirinizden anlamam sevgili olunca hayatlarınızdan sorumlumu oluyorsunuz ?
sende demşsin istemedigim biriyle gitti seni ne ilgilendirir sen sadece sevgilisisin onla konusma bunla gitme çok ters şeyler bakın sonunda böyle üzüntüye kalıyorsunuz biraz oluruna bıraksanız herseyi hayatlarınıza müdahle etmeseniz

ben yerinde olsam hiç uğraşmam. hem suçlu hem bana tavır yapacak. bence seni üzmesine izin verme. mecbur değilsin ki buna.her şey karşılıklı olmalı ya da hiç bir şey olmamalı :))

:D evet ilk bende konağa gidicem sonra bana kızma dedim daha çok sinirlendi naparsan yap bunu bekliyomuşsun özgürsün demeye sonra alttan aldım bende biraz offff çok zor

yani neden izin alırsınız birbirinizden anlamam sevgili olunca hayatlarınızdan sorumlumu oluyorsunuz ?
sende demşsin istemedigim biriyle gitti seni ne ilgilendirir sen sadece sevgilisisin onla konusma bunla gitme çok ters şeyler bakın sonunda böyle üzüntüye kalıyorsunuz biraz oluruna bıraksanız herseyi hayatlarınıza müdahle etmeseniz

önceden banada çok saçma gelirdi ama bilmiyorum neden razı oluyorum şuan bunlara :kedi:

izin almak çok saçma
birbirine haber vermeyi anlıyorum hatta gerekli ama
kalkıp markete gidebilir miyim diye izin almıyorsunuz inş.
gülerim yani buna
istemediğiniz kişiyi niye istemiyorsunuz peki?
geçerli bi sebebiniz var mı yoksa öylesine gıcık mı oldunuz?
bence sadece gıcıklıksa buna hakkınız yok.

ayyy böle erkekler yokmu deli oluorum ya :oklava:
şeytan dio gt kafasını gözunu dağıt
canım hiç taviz verme utanmaza bak hem sçlu hem güçlü nolrsa olsun
aynen benimkide çok kıskanç bende herşeyi sormak zorunda kalıorum ona
ama oda bana soruo sormadan hiç bişe yapamaz yerinde olsam sguk davranırdım
sende benim umrumda deilsn de ..

önceden banada çok saçma gelirdi ama bilmiyorum neden razı oluyorum şuan bunlara :kedi:

aynen bende böşeydim ve şmdi bende izin alıorum hep sanırım sende lise öğrencisisn.. çnkü genelde lise öğrencileri bundan yakınıo burdaki buyuk ablalar öle deilkafamçokkarıştı doğru olanda onları yaptığı sanırım

yok üniversiteden mezun oldum yeni aşırı kıskançlık böle can sıkabiliyo bazen işte

izin almak çok saçma
birbirine haber vermeyi anlıyorum hatta gerekli ama
kalkıp markete gidebilir miyim diye izin almıyorsunuz inş.
gülerim yani buna
istemediğiniz kişiyi niye istemiyorsunuz peki?
geçerli bi sebebiniz var mı yoksa öylesine gıcık mı oldunuz?
bence sadece gıcıklıksa buna hakkınız yok.

yok gıcıklık kıskançlık durumu değildi özel bi durumdu öylesine problem çıkarmak için değildi

Bazen biz kızlar erkeklerin bizi sıkmasının, kıskanmasının sevgisinden kaynaklandığını düşünürüzz.Anladığım kadarıyla bu durumdan da memnunsunuz bu duurumda normal çünkü sizi sevdiğini düşünüyorsunuz.Ama zamanla yaşınız ilerledikçee siz kendiniz bıkıcaksınız bişilerden ve bunun sevgi olmadığını anlıcaksınızz.Hayatta kimse için kendinden ödün vermeee elinde sonunda kaybeden sen olursun.Ne yaparsan yap yaranamazsın sonunda da bu soruylaa karşılaşırsın.Sen benim için ne yaptın ki ? Der ve gider...

izin almak size komik kötü saçma gelebilir..
siz yapmayın biz yapıyoruz gocunmuyoruz da...

alışmak gerekiyo bi yerde sevgili olmak kolay basit değil sonuçta hayat arkadaşınız olma yolunda ilk adım atıyo er kişi....
sen izin alma o almasın iki gün sonra pavyona da gider sana mı sorcaktım der kalırsınız öyle.....

sataşmayınız lütfen kararlar karakterler çok farklı kime ne kimin ne yaptığı herkes mutlu olduktan sonra.......

Back
X