- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.426
- 598
- Konu Sahibi generalsmoker
Ben anlamadım.Bir erkek arkadaşın sana benim erkek versiyonumsun mu dedi???Zaten erkek değil mi.Sabah sersemliğinde miyim??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cilve sokakta yapılmaz, evde kocaya yapılır.
7/24 ağız kulakta şuh şuh bakışlarla dolaşırsa kadınlar evin yolunu bulamaz![]()
Katılıyorum.
Davetkar kadınlar aranıyordur, tacizi de tecavüzü de hak eder. Kadınlar edepli olsun aşşağı otursun.
Ahlak edep dersi için teşekkür ederiz, zihniyetinizin gelişmesine katkıda emeği geçen toplumun, düşünce akımlarının hepsinin içine tükürürüz.
Cilve sokakta yapılmaz, evde kocaya yapılır.
7/24 ağız kulakta şuh şuh bakışlarla dolaşırsa kadınlar evin yolunu bulamaz![]()
ohaaa oduna bak senKızlar bugün sıradan bir erkek arkadaşımla konuşurken sen ne biçim kizsin ya Orçun sana iyi dayanıyor benim erkek versiyonumsun dedi azcık Cilveli ol biraz ukala ol tatlı sevimli ol yoksa seninki seni eve kadın olarak alır dışarda başkasını bulur dedi çok takıldım ben buna bu ne demek şimdi
Pardon da senin isve ve cilvenden ona ne ? Yanı erkek arkadaşın bunu sorun etmiyorsa ona ne halt yemek dusuyor ? Baş başa olur isve cilve herkesin ortasında değil ? Kusura bakma arkadaşını biraz kotuluyorum ama sanki senin isve cilvenden haz duyacak gibi tovbe tovbe herkes cilveli olmak zorunda değil . dediğim gibi cilve de ona buna değil sevdiğine yapılır .. Mahremiyet diye bisey var. Bence o çocuktan uzak dur manyak mıdır nedir .. Sen ne biçim kizsin da o ne biçim adam öyleKızlar bugün sıradan bir erkek arkadaşımla konuşurken sen ne biçim kizsin ya Orçun sana iyi dayanıyor benim erkek versiyonumsun dedi azcık Cilveli ol biraz ukala ol tatlı sevimli ol yoksa seninki seni eve kadın olarak alır dışarda başkasını bulur dedi çok takıldım ben buna bu ne demek şimdi