Kızlar nasıl İşveli Cilveli olunur

Ben anlamadım.Bir erkek arkadaşın sana benim erkek versiyonumsun mu dedi???Zaten erkek değil mi.Sabah sersemliğinde miyim??

Bende sosyal arkadaşlarımla, akrabalarımla, ailemle mesafeliyim, işve cilve yapmak gelmez içimden ama sevgilim olduğu zaman istemsizce ona karşı içimden geliyor. Bu özellikle olacak, yapılacak bir şey değil bence... Ayrıca işveli cilveli olmak demek "hafif" kadın anlamına gelmez. Bazı yorumlardan böyle bir düşünce varmış gibi hissettim. Ayrımını doğru yapmak gerek.

Böyle başlıkları görünce çok garipsiyorum açıkçası, herkesin huyu, suyu farklıdır yahu, herkes farklı şeyleri sever. Belki sevgiliniz sizi böyle sevdi, işveli cilveli olunca istemeyecek ? Kaldı ki içinizde varsa yaparsınız, tavsiye ile olmaz bence bu işler...

Cilve sokakta yapılmaz, evde kocaya yapılır.
7/24 ağız kulakta şuh şuh bakışlarla dolaşırsa kadınlar evin yolunu bulamaz :cool:

Pfffffff bir cilve nasıl yapılır konusu daha bir umutsuz ev kadınından daha.

Adam acaba nasıl kadınların gönlü hoş edilir, nasıl kadın eve bağlanır konuları açıyor mu forumlarda? Hiç sanmıyorum.

7/24 ağız kulakta şuh şuh bakışlarla dolaşırsa kadınlar evin yolunu bulamaz :cool:

Katılıyorum.
Davetkar kadınlar aranıyordur, tacizi de tecavüzü de hak eder. Kadınlar edepli olsun aşşağı otursun.

Ahlak edep dersi için teşekkür ederiz, zihniyetinizin gelişmesine katkıda emeği geçen toplumun, düşünce akımlarının hepsinin içine tükürürüz.

bıkmadınız kadını kategorize etmekten ve BUNU KADIN HALINIZLE YAPMALARINIZDAN BIKTIM... kadın makyaj yapıyorsa aranıyordur gozu dısardadir, kadın güçlüyse basına buyruk basına gelenleri hakeder, kadın dimdik ayakta duruyorsa onu doven asagılayan hatta ve hatta aldatan kocasına dikleniyordur kocasının gonlunu etmıyordur erkek magdurdur. kadın ıstedıgı gıbı dolasamaz kadın muhtactır, kadın agzı olup dili olmamalıdır, kadın curetkar olmamalıdır cunku kesın aranıyordur aaaaa hafıf mesrep bıle olabılır. erkekler oyle dusunur bu erkeklerı yetıştiren kım yıne kadın! kadın dedıgın evınde olmalıdır istekdikleri cesurca dile getiremelidir calısmamalı kariyer yapmamalı cocuguna bakmalıdır erkek onde olmalıdır helal olsuun be o kadına kadın gıbi kadın..

kadın, kadın, kadın, bla bla bla

yazık ya gercekten ayıplıyorum suan sizi

Kızlar bugün sıradan bir erkek arkadaşımla konuşurken sen ne biçim kizsin ya Orçun sana iyi dayanıyor benim erkek versiyonumsun dedi azcık Cilveli ol biraz ukala ol tatlı sevimli ol yoksa seninki seni eve kadın olarak alır dışarda başkasını bulur dedi çok takıldım ben buna bu ne demek şimdi
ohaaa oduna bak sen

Kızlar bugün sıradan bir erkek arkadaşımla konuşurken sen ne biçim kizsin ya Orçun sana iyi dayanıyor benim erkek versiyonumsun dedi azcık Cilveli ol biraz ukala ol tatlı sevimli ol yoksa seninki seni eve kadın olarak alır dışarda başkasını bulur dedi çok takıldım ben buna bu ne demek şimdi
Pardon da senin isve ve cilvenden ona ne ? Yanı erkek arkadaşın bunu sorun etmiyorsa ona ne halt yemek dusuyor ? Baş başa olur isve cilve herkesin ortasında değil ? Kusura bakma arkadaşını biraz kotuluyorum ama sanki senin isve cilvenden haz duyacak gibi tovbe tovbe herkes cilveli olmak zorunda değil . dediğim gibi cilve de ona buna değil sevdiğine yapılır .. Mahremiyet diye bisey var. Bence o çocuktan uzak dur manyak mıdır nedir .. Sen ne biçim kizsin da o ne biçim adam öyle

sen o şuursuzu tınma en başta senin sonra da eşinin düşüncesi önemli

sadece cilveyi sevdiğiniz adama yapıcaksınız. cılve yapablen kadınlrın farkı bı aurası oluyor yani benım gözlemledıgım kadryla farklı bır enerjı yayıyorlar.bide çekıcı oluyor öylelerı.doğuştanmı sonradan edılen bırseymı lıbıdoylamı alakası var blımsel olarak blmıyorum ama sevdgıne karşı dha enerjık olablrsn yanı ögreneblır bırseydır belkıde.bazılarınız dogustan dıyor ama bu cılve ısını sevdgınız adama karşı deneyın bı belkıde ögreneblır bırseydır.sevgılısnız su an ona zaten ne kdr cılve gösterblırsınızkı evlı olsanız rht olursnz ama sevglı olunca öyle rht rht dokunup cılve yapablrmsnız.

Yeni gördüğüm için şimdi yazabiliyorum. Benim anlatmak istediğim kadın tipini anlayamadınız sanırım ???
Ben kadın hareketlerini kastederek, herşeyi hakediyodur vs vs vs diyerek suçlayıcı bir yorum yapmadım.

Bazı değişik kadınlar vardır. Parayla bazı işleri yapabilecek, davetkar bir tavrı ve hali olan.
Söylediklerimi saptırmak sizlerin sorunu.

Zihniyetimden memnunum.
Bence beni beğenmeyenler kendi zihniyetlerini biraz irdelesinler.:KK47:

Cilveli nasıl olunur bende merak ederdim bi ara nasıl olunur çokça da arastırmıstım hicte cevap alamadım daha sonra bu kadar vakit verip arastırdığıma yandım.. Saçma cunku bizi seven böyle sevmis cilve bence içinden gelerek olucsk bisey bunun zamanları var öyle hop diye her konuda da cilve yapılmazki takma kimseyi :21:

Back
X