Kızlar nasıl mesafe koyucam yoruldum artık nolur akıl verin

Dogru valla. Zaten sevmedigi bi insansa en iyisi bitirmek :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar k.bakmayin sinav ustu oldugu icin.konumla ilgilenemedim bugun geldi ama diyemedimde ama sinavdan.sonra mesafemi koyacagim.sonucta simdi yaparsam.sinavini felan etkiler istemem boyle olsun az daha idare edip konuyu kapaticam acikca soylicem cok sagolun hepiniz

tek yapman gereken "HAYIR" demeyi ögrenmek.istemedigin herşey için "HAYIR" de.O seni isteyerek, bilerek kırıyor da sen niye onu kırmaktan çekiniceksin?biliyorum çok zor gelir ilk başlarda(ben de böyleydim:) ama kendin için bunu yap.yoksa insanlar senin iyi niyetini hep kullanırlar..

bence bu gidişle bu tarz insanlar çok çıkar karşına
sen hayır demeyi öğrenmediğin sürece
çeşitli şekillerde sömürülürsün

En gıcık olduğum insan tipi.
Düşüncesiz şey ..
Üniversitede de bi ev arkadaşım öyleydi gıcık olurdum.
Suratımı asardım bi zaman sonra oda anladı.
İstemiyordu artık.
Açık açık konuş kıyafetlerimi vermekten hoşlanmam falan diye.
Yoksa arsızlığa bağlar ..

canım sen şimdi böyleysen üniversitede ne yapacaksın allah bilir? hiç yüz verme o tiplere bak ben sana söyliyim. ben senin ablan hatta annene yakın biri olarak ve üniversite hayatı çok meşakkatli geçmiş biri olarak şunu söyliyim. tavrını baştan belli ettin ettin etmedin andığının resmidir. bazı insanlar insan kullanmayı çok iyi bilirler. sonra da arkandan seni kötülerler üstelik. yok öyle pis böyle pasaklı falan diye. hele araya başka menfaatler girerse(başka arkadaş ya da beğeniler bir erkek) yaptığın bütün iyilikler sana kötülük olarak geri döner. bence o size geleceği zaman bahane bul misafirimiz var falan de. zaten yaz dönemi geliyor. dersane bitiyor uzaklaşabildiğin kadar uzaklaş. kıyafet istediğinde de hayır demeyi öğren. bu bana lazım de. bunun temiz kalması lazım de. oraya gidecem buraya gidecem de. birde sevmediğini de belirt tekrar tekrar.

Baştan hayır deseydin daha kolay olurdu şimdi zor olacak ama zararın neresinden dönersen kardır. Hayır demeyi öğrenmelisin.

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

Hayir evlerimiz yakin dgil ama ben memleketimde okuyacagim ve malesef onun duumu olmadigi icin oda tamam.yanyana oluruz degip duruyo evet cok yapiskan
Sen üniversiteye gittiğinde yurda yazılırsın ya da apart-eve çıkarsın onu da yanında taşımak zorunda değilsin.
İnsanları kırmamak için hep alttan alan sonra da en çok kendisi kırılmış biri olarak, benzer yollardan geçmiş bir ablan olarak tavsiyem, isteklerini ve duygularını net olarak ifade etmen. "Ben eşyalarımın kullanılmasından hoşlanmıyorum" "Bunu henüz ben bile kullanmadım lütfen almazsan sevinirim" "Bugün işlerim var görüşemeyiz (kusura bakma da dersin bakarsa da takma)" "Benim şu şu planlarım var, sonra görüşürüz" (eğilip bükülmeden netçe ifade et)
Onun senin adına kararlar almasına izin vermemeye çalış, "benim kararım bu" de. Kimse sen istemediğin sürece istemediğin birşeyi yapmaya zorlayamaz.

Benim de bir komşum vardı, ikimizin de kız kardeşi yok, ben kıyafet paylaşmayı sevmem alışmadım senin gibi ama bazı şeylerimizi paylaşırdık, bu hoşuma giderdi ama seninki kadar sömürü durumu yaşamadım arkadaşım da anlayışlı olduğundan iki kardeş gibiydik, yoksa eminim ben de çileden çıkardım. Yine de bu senin hayat görüşündür kimsenin isteğine uymak zorunda değilsin.

Evet cok zorlaniyorum bi hayir diyemiyirum elimde yoksa bile tamam.diyorum salak gbi ya

Ya kirmadan nasil anlatabilirim derdindeyim.aslinda ben yani uzmeden canini skmadan konusucam buna kesin.karar verdim ama.nasil anlaticam kirilmasin istiyorum

benimde gıcık olduğum insan tipii..
bende yok diyemiyorum ama bu kızz artık almış başını gidiyor bence en kısa zzamanda hayır demeyi öğren tersle artık böyleleri hak ediyor canım

Baştan hayır deseydin daha kolay olurdu şimdi zor olacak ama zararın neresinden dönersen kardır. Hayır demeyi öğrenmelisin.

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

Evet ogrenmeliyim bu hayiri. Yorumlariniz icin.tesekkur ederim temiz kalmasi lazim dedim ama o zamanda sunu alayim yapiyor etiketi duran daha firsatini bulup benim.giymedigim urunlerimi istiyor yani bu banaazim desemde olmuyor

Ya kirmadan nasil anlatabilirim derdindeyim.aslinda ben yani uzmeden canini skmadan konusucam buna kesin.karar verdim ama.nasil anlaticam kirilmasin istiyorum

Açık açık söle canım ben eşyamı kız kardeşim yada kuzenimle dahi kullanamam öyle bir huyum var kırılmanı istemem ama beni anlıyorsundur umarım falan de

Ayy Allahımm böyle arkadaşlar neden hep varrrrr
resmen senden geçiniyor kız. Canım bence lafını esirgeme üniversiteye gidiceksin bi de bak orda bunlardan dolu olacak yaşadığım için biliyorum kesinlikle taviz verme derim.Konuş sende o da yerini bilsin

Kalbini kırmadan konuş falan demeyeceğim.
Anlamaz, anlasa da işine gelmez. Anlamamış gibi davranır.
Kır gitsin. Selamı sabahı kes. Sorarsa da tavırlarını tahammül edemiyorum. Yolun açık olsun dersin olur biter.

Evet ogrenmeliyim bu hayiri. Yorumlariniz icin.tesekkur ederim temiz kalmasi lazim dedim ama o zamanda sunu alayim yapiyor etiketi duran daha firsatini bulup benim.giymedigim urunlerimi istiyor yani bu banaazim desemde olmuyor

Canım yüzün çok yumuşak eninde sonunda dediğini yapıyor. Sen onu kırmamaya çalışıyorsun ama sen kırılacaksan bırak vermiyorsun diye kırılacaksa o kırılsın.
Böyle bir konu daha vardı orda da yazmıştım yurt arkadaşım vardı hep gırgır vb şeyler isterdi ve temizlemeden getirirdi. Bir gün temizle de getir dedim diye almadı geri bıraktı sanki onun pisligini ben temizliycem. Neyse bir daha benle konuşmadı ama bunun için konuşuyorsa konuşmasın daha iyi değil mi?

Son düzenleme:
valla bal gibi de diyeceksin anlayacak isterse görüşmesin. Annem kızıyor de daha senin giymediğin kıyafetlerini neden giyiyor dedi de. Bundan sonra veremem annemle kavga ediyorum de işte yani. Yarın bir gün kıyafete bir şey olur annemin dilinden kurtulamam de artık veremicem bu yüzden de yani. Hem cüzdandan para almakta ne ki cüzdanını mı açıp karıştırıyor hayret valla çok rahat kız.

Son düzenleme:

İlla alttan almak zorunda değilsin canım . Arkadaşını al karsına ve duurmdan rahatsız oldugunu kıyafetllerini 2.bi kişinin giymesnden rahatsı oldugunu anlat zaten bunu için sennle arkdaşlığını bitircekse keyfi bilir

Kendi memleketimde okumak istiyirum apart felan degil. Sinavdan snra soyleyecgim cnki artk abartti bazi seyleri cok gorgusuzluge girecek hareketler yapiyor ben utanirim yapamam eve geliyor dolabi acip istedgini yemeye basliyor ben kendi evlerinde hayir zahmet etmeyin.diyorum dolaba bile dokunmam biraz egitimsiz gormemislik yapiyor bilmiyirum ya soylemim soylemim diyorum daha birsuru sey var ve tutamiyorum icimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…