• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar nasil yaklasmaliyiz?

Ozgurruhlukiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2016
10
0
1
29
Kizlar erkek kardesim operasyonla kiz olucak yazin.18 yasini doldurmasini bekliyoruz. Aklinda yuzlerce soru var heyecanla kiz olacagi gunu bekliyor. Simdiden agdaya alistiriyorum. Etek giymeye bayiliyor. Sizce ileride pisman olur mu? Ona nasil yaklasmaliyiz?

Kizlar erkek kardesim operasyonla kiz olucak yazin.18 yasini doldurmasini bekliyoruz. Aklinda yuzlerce soru var heyecanla kiz olacagi gunu bekliyor. Simdiden agdaya alistiriyorum. Etek giymeye bayiliyor. Sizce ileride pisman olur mu? Ona nasil yaklasmaliyiz?

bu soruları psikoloğunuza sormadınız mı. ayrıca bu bir süreç. cevapları sizde olmalı bizde değil.

burda herkesin erkek kardeşi operasyonla kız olmuyor. :işsiz:

Kizlar belki yapici bi yorum olur diye sordum yoksa psikologla tabi ki surekli gorusuyoruz

En önemli konu da ağdaydı gerçekten. Lazere gitsin kızzz. Ağda mı kaldı allasen?

Takdir veya tekzip bekledigim yok. Empati tek bekledigim. Neyse
Sanki buraya kusanip gelmissinizde karsiligini bulup polemik cikmayinca isin rengi degisiti biraz.
Bir arkadasinda yazdigi gibi bu bir surectir bir sabah uyanipta ben kadin olacagim dememistir.
Aileniz destek mi oldu karsi mi cikti, kardesinizi kil tuy muhabettinden daha farkli seylerin bekledigini dusunuyorum.
Okuyor mu? Cevresi, arkadaslari haberdar mi?
Hormon testleri yapildi mi, kurumlar bu ameliyata onay verdi mi yani biz neyine yorum yapalim, hicbir sey bilmiyoruz.

• Beğen
Reactions: KV_
Sanki buraya kusanip gelmissinizde karsiligini bulup polemik cikmayinca isin rengi degisiti biraz.
Bir arkadasinda yazdigi gibi bu bir surectir bir sabah uyanipta ben kadin olacagim dememistir.
Aileniz destek mi oldu karsi mi cikti, kardesinizi kil tuy muhabettinden daha farkli seylerin bekledigini dusunuyorum.
Hormon testleri yapildi mi, kurumlar bu ameliyata onay verdi mi yani biz neyine yorum yapalim, hicbir sey bilmiyoruz.

biraz empati demiş arkadaş ben anlamadım neye empati yapmamız gerekiyo.

konu açma sebebini de anlamadım. sonuçta psikologlar yardımcı oluyodur.
ben mi yanlışım?

Yok niye polemik isteyim? Bikac aydir gidiyoruz psikologa. Testleri yeni yapiliyor. Biz once sok olduk tabi ama mecburen kabullenmek zorunda kaldik

biraz empati demiş arkadaş ben anlamadım neye empati yapmamız gerekiyo.

konu açma sebebini de anlamadım. sonuçta psikologlar yardımcı oluyodur.
ben mi yanlışım?
Birde kendimizi kimin yerine koyup empati yapacagiz, cinsiyet degistiren kardesin yerine mi? Yoksa ailesinin yerine mi? Empati, sempati yapiyorum Ruzgar tas gibi oglan oldu. Onun kardesi de belki fistik gibi olur, ne diyeyim.

Süreç bu kadar ilerleyene kadar nasıl davranacağınızı öğrenecemediniz mi?

Hiç başımıza gelmemiş, hiç yasamadığımız bir konuda nasıl davranacağınızı bizden mi öğreneceksiniz? Ya yanlış bir yol önerirsek???

Lgbti derneği ile görüşün. Orda size yardımcı olacak insanlar vardır. Burası doğru mecra değil.

Yok niye polemik isteyim? Bikac aydir gidiyoruz psikologa. Testleri yeni yapiliyor. Biz once sok olduk tabi ama mecburen kabullenmek zorunda kaldik
Bilmem kk da her sey mumkun. Belki onyargili bir yorum yapmisimdir.
Siz kabul ettiyseniz, kardesiniz daha az zarar gorur toplum tarafindan. Bir de aileyle mucadele etmek zorunda kalmaz.

Ailesinin yani bizim yerimize koyun kendinizi. Buyuk bi sok oldu bizim icin ama onu yalniz birakmak da istemiyoruz. Buraya konuyu dertlesmek icin actim. Farkli bi amac yok

Hastalar kimlik değiştirmek yani pembeden "maviye, maviden pembeye geçmek isterlerse, önce hâkime başvurmak zorunda. Hâkim bize gönderir, “Uygun mudur” diye. İlk psikiyatriye gider hasta. Cinsel Kimlik Konseyi’nde psikiyatr, plastik cerrah, kadın doğumcu, ürolog, genetikçi, endokrinolog ve hukukçu var. Psikiyatr hastayı hazırladığını düşünürse konseye çıkarır. Bize durumu anlatır. "

Bu operasyonu yapan bir doktorun roportajindan alinti bu cumleler.

Siz hangi asamasindasiniz?

Ailesinin yani bizim yerimize koyun kendinizi. Buyuk bi sok oldu bizim icin ama onu yalniz birakmak da istemiyoruz. Buraya konuyu dertlesmek icin actim. Farkli bi amac yok
Testler yeni yapiliyorsa yazin ameliyat olacagini nasil soylediler size? Sonuclar cikmamis, psikologlar degerlendirmelerini yapmislar mi? Kafamda deli sorular. Yoksa siz?

Back
X