kızlar ne giycem hiç bilmiyorum lütfen yardım edin

karabibeer

tek aşkım sensn Allahım..
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2012
195
2
96
Ankara
kızlar iki gün sonra erkek arkadaşımın annesiyle tanışcam çaya davet etti oturmak için gitmezsem çok ayıp olur hem gtmek istiyorum zaten ama ne giyilir hiç bilmiyorum yardım edin lütfen

kot uzerıne ıp askılı ustunede blazer ceker ayakabıda babet..:) ben boyle yapmıstım en azından nasıl ınsanlar oldugunu bılmedııgm ıcın ne acık gıyınmıs oldum nede kapalı

kızlar iki gün sonra erkek arkadaşımın annesiyle tanışcam çaya davet etti oturmak için gitmezsem çok ayıp olur hem gtmek istiyorum zaten ama ne giyilir hiç bilmiyorum yardım edin lütfen

Canim giyim tarzin nasil ona gore cevaplayalim??

kot uzerıne ıp askılı ustunede blazer ceker ayakabıda babet..:) ben boyle yapmıstım en azından nasıl ınsanlar oldugunu bılmedııgm ıcın ne acık gıyınmıs oldum nede kapalı

arkadaş doğru söylemiş çok kısa olmayan sade bir elbisede olabilir

şık =) ceketim yok babet için pek sıcak değil malesef .s saks rengi uzun gömlek (kolları ve yanları katlanmış) dar boru paça kot ve beyaz converse diye düşünmüştüm ama çok mu spor olur dersin?

Kot üstüne hem şık hem spor karışımı bir tsort giymiştim ben. Öyle çok abartılı giyinmeye gerek yok. Cool ol

Kot ve gömlek yeterlidir bence de hem yaşına uygun hemde abartıya gerek yok canım.

Bence kendin gibi ol canim. Normalde nasil giyiniyorsan aileler arasinda yani, yine oyle seyler giyin. Seni oldugun gibi kabul etsinler.

Düşündüklerin olabilir gibi geldi banada
Hem 17 yaşındaymışsın,günlük nasılsan öyle olman en güzeli

Çok heyecanlı oluyor şu ilk tanışma da giyim konuları ben çok seviyorum Renkli keten pantalon dediğin ütü izli, yüksek belli olanlar mı? Ben onlarla birlikte şu penye olup önü saten baskılı olan t-shirtleri çok seviyorum. Sende varsa ve saçma anlatışımdan kastettiklerimi anlayabildiysen bir dene.

Kot, üstüne beyaz bir askılı t-shirt onun üstünede bir gömlek giyebilirsin, ona uygunda şık bir kolye tak, ayakkabi olarakda converse giydinmii tamamdıırr :)) bol şansss :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…