- Konu Sahibi karabibeer
-
kızlar iki gün sonra erkek arkadaşımın annesiyle tanışcam çaya davet etti oturmak için gitmezsem çok ayıp olur hem gtmek istiyorum zaten ama ne giyilir hiç bilmiyorum yardım edin lütfen
kot uzerıne ıp askılı ustunede blazer ceker ayakabıda babet..:) ben boyle yapmıstım en azından nasıl ınsanlar oldugunu bılmedııgm ıcın ne acık gıyınmıs oldum nede kapalı
kot uzerıne ıp askılı ustunede blazer ceker ayakabıda babet..:) ben boyle yapmıstım en azından nasıl ınsanlar oldugunu bılmedııgm ıcın ne acık gıyınmıs oldum nede kapalı
kızlar iki gün sonra erkek arkadaşımın annesiyle tanışcam çaya davet etti oturmak için gitmezsem çok ayıp olur hem gtmek istiyorum zaten ama ne giyilir hiç bilmiyorum yardım edin lütfen
arkadaş doğru söylemiş çok kısa olmayan sade bir elbisede olabilir
Kot üstüne hem şık hem spor karışımı bir tsort giymiştim ben. Öyle çok abartılı giyinmeye gerek yok. Cool ol
hah işte bunu diyorum ben cool olmalıyım hani çok önemsediğimi anlamasın :)
Canim giyim tarzin nasil ona gore cevaplayalim??
evetona göre giyin
dediğim olur mu peki saks gömlek dar kot converse
Düşündüklerin olabilir gibi geldi banada
Hem 17 yaşındaymışsın,günlük nasılsan öyle olman en güzeli
Bence kendin gibi ol canim. Normalde nasil giyiniyorsan aileler arasinda yani, yine oyle seyler giyin. Seni oldugun gibi kabul etsinler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?