öncelikle babamı hiç sevmiyorum ve onunla anlaşamıyorum oldum olası kendini beğenmiş cahil
ve sabit fikirli bir insan olduğunu düşünürüm
Kavga ettiğimizde ise annem hep onu tutar yani aslında annemle çook iyi anlaşırlar
bazen bu evde boğulduğumu hissediyorum
okul bittikten sonra hep kendi ayaklarımın üzerinde durdum ailemin hiç bir konuda hiç bir desteğini görmedim
ama annemi herşeye rağmen severim
çocukları için kılını bile kıpırtdatmayan kendisinden başka (annem dışında)
kimseyi düşünmeyen bir adam var (ki buna baba demek istemiyorum çünkü babalığın hakkını vermiyor)
sevgilim borç ödüyor hemen evlenmemiz mümkün değil
oda ailesiyle özellikle annesiyle sorun yaşıyor
kızlar belli bi yaştan sonra gerçekten baba evi çekilmiyor. kız içinde bu böyle erkek içinde..
kafamda iki seçenek var.
sevgilimle İstanbul dışında bir şehre yerleşip nikahlanmak.kendi başımıza dini ve resmi nikah kıymak
yada istanbulda veya İstanbul dışında kendim bir kiralık eve çıkıp evlenene kadar düzenimi kurmak (ki bu zor gözüküyor)
bu arada aileni sevgiline veya eşine tercih etme diyenler olabilir eskiden bende böyle düşünüyordum ama
şunu belirteyim ilişkim 4 yıllık sevgilimle birbirimizi seviyoruz her anımda destek oldu hep elimden tuttu. ona güveniyorum
ona güvenmesem zaten böyle bir şey düşünmem
ama ikimiz içinde artık ailelerle yaşamak zor hale geldi
ne yapayım yardım edin
ve sabit fikirli bir insan olduğunu düşünürüm
Kavga ettiğimizde ise annem hep onu tutar yani aslında annemle çook iyi anlaşırlar
bazen bu evde boğulduğumu hissediyorum
okul bittikten sonra hep kendi ayaklarımın üzerinde durdum ailemin hiç bir konuda hiç bir desteğini görmedim
ama annemi herşeye rağmen severim
çocukları için kılını bile kıpırtdatmayan kendisinden başka (annem dışında)
kimseyi düşünmeyen bir adam var (ki buna baba demek istemiyorum çünkü babalığın hakkını vermiyor)
sevgilim borç ödüyor hemen evlenmemiz mümkün değil
oda ailesiyle özellikle annesiyle sorun yaşıyor
kızlar belli bi yaştan sonra gerçekten baba evi çekilmiyor. kız içinde bu böyle erkek içinde..
kafamda iki seçenek var.
sevgilimle İstanbul dışında bir şehre yerleşip nikahlanmak.kendi başımıza dini ve resmi nikah kıymak
yada istanbulda veya İstanbul dışında kendim bir kiralık eve çıkıp evlenene kadar düzenimi kurmak (ki bu zor gözüküyor)
bu arada aileni sevgiline veya eşine tercih etme diyenler olabilir eskiden bende böyle düşünüyordum ama
şunu belirteyim ilişkim 4 yıllık sevgilimle birbirimizi seviyoruz her anımda destek oldu hep elimden tuttu. ona güveniyorum
ona güvenmesem zaten böyle bir şey düşünmem
ama ikimiz içinde artık ailelerle yaşamak zor hale geldi
ne yapayım yardım edin