Kusura bakmayin ama herseyde zemini siz kendiniz hazirlamissiniz bunlar ne cocukca sohbetlöer böyle yazinizin ilk basini okurken bi lise talebesi falan diye düsündüm ama yasiniz benden bile büyük ama girdiginiz isler cok cocukca niye ikide bir ilgi duydugunuz insanlari kiz arkadaslarinizin eklemesini isteyip onlari deniyosunuz ki anlayamadim sevgi dediginiz sey iki kisi arasinda yasanir olmazsada olmaz yani zorlamanin bi anlami yok.Sanirim arkadaslariniz bu cocukca davranislarinizdan dolayi sizi pek ciddiye almamislar ve seninle ugrasamam deyip teli bile yuzune kapamis ne yalan söyliyeyim böyle sacma seylerle ugrasan birine belki bende yapardim
o sevgilin olacak adide o iki arkadaşın da çok fenaymış, çok talihsizsin canım
sana bunu yapan arkadaş değildir zaten ve o iki günlük herifi de düşünmeye değmez.
her kızın bu tip aptal kız arkadaşları oluyor. benim de iki günlük çocuklara kapılıp giden saftirik arkadaşlarım oldu. bu herifler için saniyede harcarlar arkadaşlarını. hepsini hayatından çıkar. daha kaliteli bir erkek çıkacak karşına ve arkadaş edinirken de bunları dikkate alırsın. deneyim olmuştur bu=)
Kusura bakmayin ama herseyde zemini siz kendiniz hazirlamissiniz bunlar ne cocukca sohbetlöer böyle yazinizin ilk basini okurken bi lise talebesi falan diye düsündüm ama yasiniz benden bile büyük ama girdiginiz isler cok cocukca niye ikide bir ilgi duydugunuz insanlari kiz arkadaslarinizin eklemesini isteyip onlari deniyosunuz ki anlayamadim sevgi dediginiz sey iki kisi arasinda yasanir olmazsada olmaz yani zorlamanin bi anlami yok.Sanirim arkadaslariniz bu cocukca davranislarinizdan dolayi sizi pek ciddiye almamislar ve seninle ugrasamam deyip teli bile yuzune kapamis ne yalan söyliyeyim böyle sacma seylerle ugrasan birine belki bende yapardim
Bence senin hatan insanları deneme çabası. Arkadaşlarında değişik türden olunca sen kendin yaratmışsın bu durumu.
Bidaha sevgilini kız arkadaşlarınla gereğinden fazla muattap etme.
O kızlarla da alakamı keserdim ben olsam. hiç uğraşmazdım niye böyle yaptın filan demezdim.
Hesap sormaktan nefret ederim..açıklama yapsa inanıcakmısın? hayır?
Ha bide bir şey söylememe gibi bir huyun varsa tamam anladım dersin .bir şey söyleyemediğine yanarsın kıza.
Bu yüzden en iyisi hiç muattap olmamak.
bende zaten konumdada belirttim boşver gerek yok ben çucukmuyum muhattap olma diye.ben burada sinirlerim bozuk diye konu açmışım siz bide kız haklı tlf yüzünüze kapatmakla yazmışsınız bumu yani.
yok tlf kapattıktan sonra zaten hiç aramadım daha.o adi dün yoktu yarında olmaz.bu durum olmasa kızdan belkide farklı bir darbe yiyecektim ya.çıkar konuşma rahatsız oluyorum demem rağmen halen daha çıkarmamış.
Allah aşkına büyütme. Diğeri tanıştığın çocuk değersizin teki , diğer arkadaşında midesizin teki. Budur..... Bu kalitesiz insanlar için kendini üzmeye psikolojini bozmaya gerek yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?