Kızlar ne olur bi çıkar yol gösterin bana

Dertli dertli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2016
7
0
86
Eşimle 8 yıl konuşup evlendik birbirimizi çok seviyoruz ora da bi sıkıntı yok 9 aylık birde bebeğimiz var ben çalıştığım için çocuğa annem bakiyo memleketten geldi eşimin ailesinden kimse gelemediği için annem bakiyo hep cocugumuza ama eşim annem çocuk dolayısıyla bize geldiğinden beri anneme kafayı taktı kadınla azarlar gibi konusmaya başladı her dediği lafa bi problem cikariyo yok ayrlmamizi istiyo annen filan diyo ama gerçekte öyle bsey yok tabiki kaç kez birbirimize girdik bu yüzden anneme böyle davranmasına dayanamıyorum ama esimide çok seviyorum annem bir bcuk ay gitti babam memlekette tek diye şimdi geri geldi ve eşim yine aynı istanbulda kimseye güvenmiyorum die bakıcı da tutamıyorum hem ev aldık borcumuz var ben nasıl davranmalıyım nolir yardım edin kaç kez konusmaya çalıştım ama yok hep annemi günah keçisi yapıyo tutturmus ayıracak bizi çocuğumu benden doğuracak diyo ne olur bi cikis yolu gösterin

Eşimle 8 yıl konuşup evlendik birbirimizi çok seviyoruz ora da bi sıkıntı yok 9 aylık birde bebeğimiz var ben çalıştığım için çocuğa annem bakiyo memleketten geldi eşimin ailesinden kimse gelemediği için annem bakiyo hep cocugumuza ama eşim annem çocuk dolayısıyla bize geldiğinden beri anneme kafayı taktı kadınla azarlar gibi konusmaya başladı her dediği lafa bi problem cikariyo yok ayrlmamizi istiyo annen filan diyo ama gerçekte öyle bsey yok tabiki kaç kez birbirimize girdik bu yüzden anneme böyle davranmasına dayanamıyorum ama esimide çok seviyorum annem bir bcuk ay gitti babam memlekette tek diye şimdi geri geldi ve eşim yine aynı istanbulda kimseye güvenmiyorum die bakıcı da tutamıyorum hem ev aldık borcumuz var ben nasıl davranmalıyım nolir yardım edin kaç kez konusmaya çalıştım ama yok hep annemi günah keçisi yapıyo tutturmus ayıracak bizi çocuğumu benden doğuracak diyo ne olur bi cikis yolu gösterin
annenızın davranısları esınıze karsı nasıl huylanmıs olabılır bıseyden bı ıhtımal dıger ıhtımalde anne eve gelınce huzursuzluk oluyorsa annenız bakmasın babanızda orda yalnzmıs bı bakıcı dusunun o zaman guvenılır yerdeen gerekırse eve kamerada yerlestırırsınız huzursuz olmakdansa annenız yuzunden

Anan gelsin baksın hadi o zaman derim ben olsam. Çok biliyor he. Ya da bırak bulsun bakıcı versin parasini.

Fazla sevgiden popo tavan yapmış kusura bakmayın da.

Sinir oluyorum vefa nedir bilmez damatlara!

Anan gelsin baksın hadi o zaman derim ben olsam. Çok biliyor he. Ya da bırak bulsun bakıcı versin parasini.

Fazla sevgiden popo tavan yapmış kusura bakmayın da.

Sinir oluyorum vefa nedir bilmez damatlara!
Hay ağzına sağlık hem anası gelmiyor hem bakıcıya yanaşmıyor hem kadın gelmiş çocuğuna bakıyor bide ters yapıyor kadına. Ne annem kocama ne kocam anneme asla ters kelime konuşamaz izin vermem.

konu sahibi arkadaş siz bu zamana kadar kocanızı FaZla konuşturmuşsunuz bu konuda bence. Herkes haddini bilmeli kocanda olsa bu.

Hay ağzına sağlık hem anası gelmiyor hem bakıcıya yanaşmıyor hem kadın gelmiş çocuğuna bakıyor bide ters yapıyor kadına. Ne annem kocama ne kocam anneme asla ters kelime konuşamaz izin vermem.

konu sahibi arkadaş siz bu zamana kadar kocanızı FaZla konuşturmuşsunuz bu konuda bence. Herkes haddini bilmeli kocanda olsa bu.

O kadar kolay sogurum ki ben. Benim Annem böyle fedakarlik yapacak kocam olacak öküz de kafayı kadına takacak laf edecek. Çok fena yaparım onu valla.
Daha millet çok seviyorum diyor aklım almıyor benim.

Kaç yaşında kadın gün peşinde çay saati peşinde gezmeyi bilirdi.
Musmula suratli damat kahrini kızı ve torunu hatrina çekiyor.

Yine de kıymeti yok deliriyorum.

O kadar kolay sogurum ki ben. Benim Annem böyle fedakarlik yapacak kocam olacak öküz de kafayı kadına takacak laf edecek. Çok fena yaparım onu valla.
Daha millet çok seviyorum diyor aklım almıyor benim.

Kaç yaşında kadın gün peşinde çay saati peşinde gezmeyi bilirdi.
Musmula suratli damat kahrini kızı ve torunu hatrina çekiyor.

Yine de kıymeti yok deliriyorum.
Al bendende o kadar herkes kocasını çok sever ama vefasızlık işine girdi mi bende soğurum kendime de kızarık ben böyle karakterde birini Nasıl sevdim diye. Allah her insanın hayırlısını versin

Kaç kere kavga ettik hatta annem aldı karşısına konuştu kadının yüzüne karşı sen i n yüzünden kavga ediyoz dedi sırf çocuk için katlaniyorm sevgi bivyere kadar t abiki bebek olmadan önce bu sekilde değildi anneme karşı ne olduysa buraya geldikten sonra o ldu bkiciya baktırmak isteyen o ama ben kimseye güvenmiyorum istanbulda ve borcumuz var ev aldık bazen çok büyük tartistigimizda ayrılalım diyrm çocuğumu vermem diyo al ananida git zaten oda bunu istiyo diyo çok zor durumdayım benimle bi problemi yok kendi aramızda da tartıssak annenmi öğütledi diyo bana bende bu adamımi sevdim diye geçiriyorm içimden tabiki ama bana karşı çok iyi anneme niye böyle yapıyo ablam veremiyorm kadın babamida bıraktı geldi sırf bebek icin

annenızın davranısları esınıze karsı nasıl huylanmıs olabılır bıseyden bı ıhtımal dıger ıhtımalde anne eve gelınce huzursuzluk oluyorsa annenız bakmasın babanızda orda yalnzmıs bı bakıcı dusunun o zaman guvenılır yerdeen gerekırse eve kamerada yerlestırırsınız huzursuz olmakdansa annenız yuzunden

Eşimin annesi yok konuşmuyorlar babane buyutmus eşini gelip bakacak kimse yok anliycagin bizimkilerde gelip ilgileniyo ya bence onu hazmedemiyo ama ben napiyom annemin suçu ne bazen konusma arasında her büyük gibi annemde öneriler verse ki uygulayıp uygulamamak bize kalmış annen evimize karışıyo diyo su 9 aydır cektigim oi bi ben bi Allah bilir çok zor anneyle koca arasında kalmak çocuk olmasa hiç dusunmiycem aileme saygısız davranani aşkından olsemde kabul etmem ama çocuğumu vermem çok istiyosan ananida al git diyo

Al bendende o kadar herkes kocasını çok sever ama vefasızlık işine girdi mi bende soğurum kendime de kızarık ben böyle karakterde birini Nasıl sevdim diye. Allah her insanın hayırlısını versin
Ne gibi bi problem gectiki annenizle esinizin arasinda, mesela neye dayanarak bizi ayirmak istiyo diyo?

Düğünde benim babasıyla aramda bsryler geçti hiç yardım etmediler bende yakamiza takilan paraları vermedim bana ve aileme hırsız dedi babası ki bir kaşık bile almamstr oğlunun evine biz gene de konuştuk annem babam gene de konuştu çok samimi olmasakda babasıyla şimdi düğün cd mi bile izlemiyorm dusun yani bir kere bu konuyu konuşurken tartıştık annemin tu aninda şimdi annen bizi ayıracak diyip suruyo ama alaksi yok yani ben düğünden sonra eşimin ailesinin evine gitmiycem dedim annem gönderdi beni olmaz laf soz olur git başımızı yere egme die ben o yaptıklarına rağmen ailesine böyle davranmadm

Baktırmayın annenize babanızada yazık bu yaştan sonra yalnızlık zor gelir insana... Herkes nasıl bakıcıya baktırıyorsa sizde öyle baktırın olmadı kamera sistemiyle internetten izlenebilen bi gündüz bakimevine verin... Paraniz gider ama enazından anneniz rahat eder ve sizde eşinizle problem yaşamazsınız...

Back
X