Belki geç döllenme olmuştur cnm.. çok sitres yapma10 Ekim ile 14 Ekim arası adet günlerim diye bugün test yyaptık pozitif çıktı ama bhgc 22.99 yazılanlara bakıyorum herkesin çok yüksek benim çok düşük bu bi ssoru mu sizce daha öncede 4 tane dusugum olmuştu lütfen arkadaşlar böyle bişey yaşayıp sonu iyi olan var sa yazsin içime şu serpin dua edin birde yarın doktora gidicem korkuyorum kötü bişey derse diye...
İnşallah canım ya rabbim inşallah bu sefer yüzüme güler tabi hayırlısı ile inşallahCanım geç döllenme olabilir.benim adet günümde 35 di.1 er gün ara ile 100 155 255 473 oldu.stres yapma.rahat ol.inşallah artacaktır seninde
Benim bildiğim değerin düşüklüğü değil 2 günde 1 artması10 Ekim ile 14 Ekim arası adet günlerim diye bugün test yyaptık pozitif çıktı ama bhgc 22.99 yazılanlara bakıyorum herkesin çok yüksek benim çok düşük bu bi ssoru mu sizce daha öncede 4 tane dusugum olmuştu lütfen arkadaşlar böyle bişey yaşayıp sonu iyi olan var sa yazsin içime şu serpin dua edin birde yarın doktora gidicem korkuyorum kötü bişey derse diye...
Testi tekrarla testin bozuk olabilir canımKızlar bana da yardımcı olur musunuz ? Yarın adet günüm ve dün test yaptm silik cıktı snra bugn yaptm cıkmadı bişi acaba hamilemym adet belirtisi de yok
gec sollenme olmustur sıkıntı yapma benimde gec dollenme olmustu hatta seninki benden bile yuksek cikmis10 Ekim ile 14 Ekim arası adet günlerim diye bugün test yyaptık pozitif çıktı ama bhgc 22.99 yazılanlara bakıyorum herkesin çok yüksek benim çok düşük bu bi ssoru mu sizce daha öncede 4 tane dusugum olmuştu lütfen arkadaşlar böyle bişey yaşayıp sonu iyi olan var sa yazsin içime şu serpin dua edin birde yarın doktora gidicem korkuyorum kötü bişey derse diye...
11.25 adetinden ne zaman sonra öğrendinKızımı öğrendiğimde 11.25 ti. Giderek yükseldi
Adetime Bi gün vardı . Geç döllenme dedi doktorum11.25 adetinden ne zaman sonra öğrendin
Peki test yapmışmıydın ondan önce yani belirtn var mıydı yani nasıl kan testi yaptrdnAdetime Bi gün vardı . Geç döllenme dedi doktorum
Testim kan vermeden yarım saat önce negatif çıktı. Hamilelikte şüphe bile etmedim sadece sık idrara çıkıyordum. Serum takıcaklardı rahatsızdım. Doktora sanki hissetmiş gibi hamile olabilirim dedim test yaptı pozitif çıktıPeki test yapmışmıydın ondan önce yani belirtn var mıydı yani nasıl kan testi yaptrdn
İnşlh hamilesindir inşlhBen ilk defa bugün cok fazla öğürtü geldi acaba dedim bende dünde silik cıkınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?