Kızlar ne olur içime şu serpin Acil lütfen...

burls

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
160
61
48
36
10 Ekim ile 14 Ekim arası adet günlerim diye bugün test yyaptık pozitif çıktı ama bhgc 22.99 yazılanlara bakıyorum herkesin çok yüksek benim çok düşük bu bi ssoru mu sizce daha öncede 4 tane dusugum olmuştu lütfen arkadaşlar böyle bişey yaşayıp sonu iyi olan var sa yazsin içime şu serpin dua edin birde yarın doktora gidicem korkuyorum kötü bişey derse diye...

Belki geç döllenme olmuştur cnm.. çok sitres yapma

Canım geç döllenme olabilir.benim adet günümde 35 di.1 er gün ara ile 100 155 255 473 oldu.stres yapma.rahat ol.inşallah artacaktır seninde

Benim bildiğim değerin düşüklüğü değil 2 günde 1 artması

Kızımı öğrendiğimde 11.25 ti. Giderek yükseldi

Kızlar bana da yardımcı olur musunuz ? Yarın adet günüm ve dün test yaptm silik cıktı snra bugn yaptm cıkmadı bişi acaba hamilemym adet belirtisi de yok

gec sollenme olmustur sıkıntı yapma benimde gec dollenme olmustu hatta seninki benden bile yuksek cikmis

Yarın sabah tekrar yapıcam umarım hamileyimdir bundan 3 ay önce bebeğimin kalbi durdu 2 aylıkken . tekrr umarım hamile kalırım

Peki test yapmışmıydın ondan önce yani belirtn var mıydı yani nasıl kan testi yaptrdn
Testim kan vermeden yarım saat önce negatif çıktı. Hamilelikte şüphe bile etmedim sadece sık idrara çıkıyordum. Serum takıcaklardı rahatsızdım. Doktora sanki hissetmiş gibi hamile olabilirim dedim test yaptı pozitif çıktı

idrar testi yapmıştım kan ilk ve tek sonucum 11.25

Bana pozitif gibi geldi ama test mi bozuk ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…