Kızlar ne olur içime şu serpin Acil lütfen...

Adet döngün kaç gün ki, 28-30 gün olsa adet dönemine yakın zamanda yapmışsın testi, geçmemiş bile yani, normale benzio, bence streslik bişey yok... hayırlısı inşallah...

Adet döngün kaç gün ki, 28-30 gün olsa adet dönemine yakın zamanda yapmışsın testi, geçmemiş bile yani, normale benzio, bence streslik bişey yok... hayırlısı inşallah...
Benim pihtilasma sorunum olduğu için doktor hissettiğinde gel demisti o yüzden hep takip ediyordum birde bel ağrım mide bulantısı var üç gündür o yüzden ssuphelendi yaptırdım testi

Adete 6 gün kala değerim 5 çıktı. 4 gün kala 28, 2 gün kala 63 ve adet günümde 127 çıktı. Benim de dört kaybım var. Çok şükür devam etti bu sefer. Kalbinizi ferah tutun. Yiyecek ekmeği varsa Rabbim bir şekilde nasip ediyor.

Allah razı olsun Rabbim herkese hhayırlısini versin inşallah

Can'ım eğer düşüğün varsa ve hamileysen ki hamilesin beta 10 un üzerindeyse hamilelik başlamış denektir. Değerin birazcık düşük ama geç döllenme olabilir iki günde bir bu değerin 2 katına çıkması gerekir. Sabırlı ol ve bekle düşükten dolayı dr sana muhtemelen coraspin verecektir geçmiş olsun Allah kolaylık versin

Kizima yaptigimda benimde silik cikmisti test bozuk die dusundum netten arastirdim silik cizgi pozitif oluyormus eger test boziksa tek cizgi olur dedi eczanemde. Teyzelerim hemsire onlar hep iki test alip iki gun sabah ilk idrarla ust uste yapmayi onerir bende iki test almistim zaten ertesi gun ikinci cizgi netti. Borde ilk idrarinla olursa gece boyu uzun sure disari atilmadigi icin daha net oluyor diyor

Hayırlısı için dua et hakkında hayırlısı ise sağlıklı ise sana tutunur Rabbim ne eglerse güZel eyler

Bugün doktora gittim arkadaşlar hamile oldugumu söyledi ancak testin tekrarlanması gerekiyormuş saglikli mi gelişimi diye yarın bi daha test istedi igne ve hap verdi şimdilik hayırlısı artik

Birsey sormak istiorum kızlar.kan testi yaptırmak istiorum ama illa dra görünmek lazım mi.. yanii özel e gitsem kan testi yaptırmak istediğimi söylesem oluyo mu öyle

Arkadaşlar hamile oldugumu iki gün oldu öğreneli azcik kahverengi akinti gelmiş yine düşük acaba çok korkuyorum şuan doktorada gidemiyorum yardım lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…