- 9 Kasım 2016
- 13
- 1
- 36
Adet döngün kaç gün ki, 28-30 gün olsa adet dönemine yakın zamanda yapmışsın testi, geçmemiş bile yani, normale benzio, bence streslik bişey yok... hayırlısı inşallah...10 Ekim ile 14 Ekim arası adet günlerim diye bugün test yyaptık pozitif çıktı ama bhgc 22.99 yazılanlara bakıyorum herkesin çok yüksek benim çok düşük bu bi ssoru mu sizce daha öncede 4 tane dusugum olmuştu lütfen arkadaşlar böyle bişey yaşayıp sonu iyi olan var sa yazsin içime şu serpin dua edin birde yarın doktora gidicem korkuyorum kötü bişey derse diye...
Benim pihtilasma sorunum olduğu için doktor hissettiğinde gel demisti o yüzden hep takip ediyordum birde bel ağrım mide bulantısı var üç gündür o yüzden ssuphelendi yaptırdım testiAdet döngün kaç gün ki, 28-30 gün olsa adet dönemine yakın zamanda yapmışsın testi, geçmemiş bile yani, normale benzio, bence streslik bişey yok... hayırlısı inşallah...
Adete 6 gün kala değerim 5 çıktı. 4 gün kala 28, 2 gün kala 63 ve adet günümde 127 çıktı. Benim de dört kaybım var. Çok şükür devam etti bu sefer. Kalbinizi ferah tutun. Yiyecek ekmeği varsa Rabbim bir şekilde nasip ediyor.10 Ekim ile 14 Ekim arası adet günlerim diye bugün test yyaptık pozitif çıktı ama bhgc 22.99 yazılanlara bakıyorum herkesin çok yüksek benim çok düşük bu bi ssoru mu sizce daha öncede 4 tane dusugum olmuştu lütfen arkadaşlar böyle bişey yaşayıp sonu iyi olan var sa yazsin içime şu serpin dua edin birde yarın doktora gidicem korkuyorum kötü bişey derse diye...
Allah razı olsun Rabbim herkese hhayırlısini versin inşallahAdete 6 gün kala değerim 5 çıktı. 4 gün kala 28, 2 gün kala 63 ve adet günümde 127 çıktı. Benim de dört kaybım var. Çok şükür devam etti bu sefer. Kalbinizi ferah tutun. Yiyecek ekmeği varsa Rabbim bir şekilde nasip ediyor.
Haklısın Rabbim hayırlısıysa versin...Adete 6 gün kala değerim 5 çıktı. 4 gün kala 28, 2 gün kala 63 ve adet günümde 127 çıktı. Benim de dört kaybım var. Çok şükür devam etti bu sefer. Kalbinizi ferah tutun. Yiyecek ekmeği varsa Rabbim bir şekilde nasip ediyor.
Hayırlısı için dua et hakkında hayırlısı ise sağlıklı ise sana tutunur Rabbim ne eglerse güZel eyler10 Ekim ile 14 Ekim arası adet günlerim diye bugün test yyaptık pozitif çıktı ama bhgc 22.99 yazılanlara bakıyorum herkesin çok yüksek benim çok düşük bu bi ssoru mu sizce daha öncede 4 tane dusugum olmuştu lütfen arkadaşlar böyle bişey yaşayıp sonu iyi olan var sa yazsin içime şu serpin dua edin birde yarın doktora gidicem korkuyorum kötü bişey derse diye...
Amin inşallahHayırlısı için dua et hakkında hayırlısı ise sağlıklı ise sana tutunur Rabbim ne eglerse güZel eyler
Olur taabi canımBirsey sormak istiorum kızlar.kan testi yaptırmak istiorum ama illa dra görünmek lazım mi.. yanii özel e gitsem kan testi yaptırmak istediğimi söylesem oluyo mu öyle
Sağol canım yaa kaç gündür gidicem ama dra görünmek istemiyorum direk..testi alayım sonuç pozitifse öyle gitmek istiorum :)O
Olur taabi canım
Normal gt canım özelde zaten doktara görünmen gerekmio beta hcg degerimi ölctrmk istyrm de hemen kanını alırlar yani hayırlısı olsn inşallahSağol canım yaa kaç gündür gidicem ama dra görünmek istemiyorum direk..testi alayım sonuç pozitifse öyle gitmek istiorum :)
Sağol canım .inşaallah hayirlisiNormal gt canım özelde zaten doktara görünmen gerekmio beta hcg degerimi ölctrmk istyrm de hemen kanını alırlar yani hayırlısı olsn inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?