kizlar ne olur icimi rahatlatin :(

Selam kızlar , ben daha yeni uyeyim, aslında hep diyet forumunda geziyorum , ama sefer burdayım ve sizinle benim içime dert olan biseyi paylaşmak istiyorum ve bu konuda fikrinizi merak ediyorum.

Ben daha 8 aylık evliyim yani daha yeni , ve eşim hiç bir şekilde dışarda ne elimi tutuyor ne de bana yaklaşıyor , dışarda iki yabancı gibiyiz. Evin içinde çok farklı , hep ilgilenir benimle askim cicimler havada ucusur, çok memnunum eşimden hakkını yiyemem cok ta seviyor beni, ama bu dışarda anlayamıyorum, mesela arkadaşlarıyla dışarı çıkıyoruz , onlar elele biz ayrı ayrı yürüyoruz , yanıma gelmez , önden yürür, bu neden böyle ? Yoksa ben mi abartiyorum ? Tamam mıç mıç olmayı bende sevmem ama biz evliyiz elele gezebiliriz , biraz daha yakın davranabilir bana. Ona da sordum , alışkın değilim diyor , ben elini tutunca koluma gir diyor.

Kizlar ben mi eşimin hatasını arıyorum ?
Esiniz Japon mu? cok ciddi sordum. Japon adamlar genelde boyle olurlarmis da, ondan soyledim.

Yani elini tutmasin neyse de önden niye yürüyo ki degisik geldi baya bana :63: abimle bile kolkola geziyoruz ki çok sıkı bi iliskimiz yoktur etraftan bakan olmasin fln diye dusunuyo heralde :KK53:

Eşin nereli? Ne bileyim başka sorun yoksa gelenek görenek kültür farklılığı gibi geldi bana.. şu an yaşadığınız ortamın da etkisiyle zamanla değişir diye düşünüyorum..

Ben de kol kola girmeyi daha samimi bulurum fakat sevgilim mutlaka elimi tutmak ister. Bu durumda üzülecek herhangi bir şey bulamıyorum siz eşinizin sevgisinden eminseniz tabii...

Back
X