Kızlar ne olur yardım edin..arkadsım aldatıldığını öğrendi ne yapmam lazım.

hazan77

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2012
333
0
26
İstanbul
Kızla suanda arkdsım çok kotu durumda.ne diyecğimi ne yapacağımı çok sasrdım inanın.nişanlısının bı ınternet adresi olduğunu ve orada kızlarla konuştuğunu yakaladı.ve erkek arkdsına daha belli etmedi ne yapmalı?? Ltfen akıl verin..burada yorumlarınızı okutacağım size..

aldatıldığını öğrendiyse bıraksın arkadaşın.. bitirsin ilişkisini, ama bunu nişanlısına söylesin ki bilsin..

aldatıldığını öğrendiyse bıraksın arkadaşın.. Bitirsin ilişkisini, ama bunu nişanlısına söylesin ki bilsin..

ya canım çocuk kıza sey demiş burada oturmuyo telin vrmı sevgilim olurmusun çok tatlısın bılıyosun dmı falan..içim çok acıyo ya krdesım çok kotuu

Yazık dıo bayada uzundu ilşkileri görsenız varya suand ahala soktyım ya..nasıl ya bunu bana nasıl yapar dıyo ben onun ıcın fedakrlıklarda bulunurken okadr yol katetmişken dio

ya canım çocuk kıza sey demiş burada oturmuyo telin vrmı sevgilim olurmusun çok tatlısın bılıyosun dmı falan..içim çok acıyo ya krdesım çok kotuu

yuh artık ya, bu erkek milleti iyice zıvanadan çıktı.. söyle arkadasına sakın bırakmasın kendini, kurtulduğuna sevinsin.. kaç yaşındalar?

yaparlar canım benim.. karakterli birini bulmak çoook zor artık.. arkadasını yalnız bırakma, hakkından gelin o çocuğun.. sinirlendim yemin ediyorum..

sizin yapabılecegınız bırsey yok .
sız en fazla arkadasınıza tesellı verırsınız .
arkadasınız ıse ; sevgılısıne neden yansıtmıyor
ben de onu anlamadım .bır kadın aldatılcagını
ogrenecek ve yansıtmayacak
cok ılgınc gercekten .
arkadasınızın o zaman ayrılma korkusu var .
baska turlu neden yansıtılmaz .
arkadasınızın da yapacagı tek sey var ;
sevgılısıne aldatıldıgını ogrendıgını soylemek olur .
sonrasın da kıyametmı kopar ne olur bılınmez .
ıkı tarafı da tanımadıgımız ıcın net bırsey belırtemıyorum.

canımm daha şmdi öğrendi çocuk uyuyo aradı ama açmadı..suanda olan bır durum bu.krsısına gecıp yazıları gostercek kydettık çnkü.neden bu yolu tercıh ettin falan dıcem dıyo cwabını çok merk edıyorum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Yazıkk allah kahrtsn

yaparlar canım benim.. Karakterli birini bulmak çoook zor artık.. Arkadasını yalnız bırakma, hakkından gelin o çocuğun.. Sinirlendim yemin ediyorum..

ağlamaktan helak olduk canımm sormaaa bnm canım daha cok acıdı.bıde cocukta daha once aldatılmş ınanamıyorum suanda sunları konuştuğuma ınanamıyorm

ağlamaktan helak olduk canımm sormaaa bnm canım daha cok acıdı.bıde cocukta daha once aldatılmş ınanamıyorum suanda sunları konuştuğuma ınanamıyorm

canım benim arkadasın için bişey diyemicem, ama sen de öyle kendini bırakırsan olmaz.. arkadasın için güçlü dur ki, senden kuvvet alsın

canım benim arkadasın için bişey diyemicem, ama sen de öyle kendini bırakırsan olmaz.. Arkadasın için güçlü dur ki, senden kuvvet alsın

aileme ne derim dıyo..haklı okadar zorlukları asarak geldilerki bu duruma..emeklere acıyo ınsan..ben kndımı tutmaya clışıyorum..içim amA hıc bukadar acımamıştı..

Son düzenleme:
bn bukadar yıkım görmemmiştim..o netteki yazıları okurken ki yuz ıfadesnı hayatm boyunca unutamayacğım.sinir krızı gecrdım canm krdeşimm kızlarr tarıf edemıyorumm

Allah yardımcısı olsun, o adamın da layığını versin inşallah.. tahmin edebiliyorum

şapkandan nişanlıyjen farketti ya evlendikten sonra duysaydı ne olacaktı

her zman ıyı dusunmek lazım ama ınanın suanda ıyı dusunmeye dair tek bır kelime bıle cıkmıyo ağzından..canının acısını gözlerinden hıssedıyo olmak bakamıyorumm sadece sarılıyorum...

şimdi çok taze, tabiki iyi yanlarını göremez, zaman geçince anlar.. sen yalnız bırakma onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…