aldatıldığını öğrendiyse bıraksın arkadaşın.. Bitirsin ilişkisini, ama bunu nişanlısına söylesin ki bilsin..
ya canım çocuk kıza sey demiş burada oturmuyo telin vrmı sevgilim olurmusun çok tatlısın bılıyosun dmı falan..içim çok acıyo ya krdesım çok kotuu
yuh artık ya, bu erkek milleti iyice zıvanadan çıktı.. Söyle arkadasına sakın bırakmasın kendini, kurtulduğuna sevinsin.. Kaç yaşındalar?
sizin yapabılecegınız bırsey yok .
Sız en fazla arkadasınıza tesellı verırsınız .
Arkadasınız ıse ; sevgılısıne neden yansıtmıyor
ben de onu anlamadım .bır kadın aldatılcagını
ogrenecek ve yansıtmayacak
cok ılgınc gercekten .
Arkadasınızın o zaman ayrılma korkusu var .
Baska turlu neden yansıtılmaz .
Arkadasınızın da yapacagı tek sey var ;
sevgılısıne aldatıldıgını ogrendıgını soylemek olur .
Sonrasın da kıyametmı kopar ne olur bılınmez .
ıkı tarafı da tanımadıgımız ıcın net bırsey belırtemıyorum.
yaparlar canım benim.. Karakterli birini bulmak çoook zor artık.. Arkadasını yalnız bırakma, hakkından gelin o çocuğun.. Sinirlendim yemin ediyorum..
ağlamaktan helak olduk canımm sormaaa bnm canım daha cok acıdı.bıde cocukta daha once aldatılmş ınanamıyorum suanda sunları konuştuğuma ınanamıyorm
canım benim arkadasın için bişey diyemicem, ama sen de öyle kendini bırakırsan olmaz.. Arkadasın için güçlü dur ki, senden kuvvet alsın
aileme ne derim dıyo..haklı okadar zorlukları asarak geldilerki bu duruma..emeklere acıyo ınsan..ben kndımı tutmaya clışıyorum..içim am hıc bukadar acımamıştı..
çok yazık tabiki, ama bu onun değil, nişanlısı olacak o adamın ayıbı..
bn bukadar yıkım görmemmiştim..o netteki yazıları okurken ki yuz ıfadesnı hayatm boyunca unutamayacğım.sinir krızı gecrdım canm krdeşimm kızlarr tarıf edemıyorumm
şapkandan nişanlıyjen farketti ya evlendikten sonra duysaydı ne olacaktı
allah yardımcısı olsun, o adamın da layığını versin inşallah.. Tahmin edebiliyorum
her zman ıyı dusunmek lazım ama ınanın suanda ıyı dusunmeye dair tek bır kelime bıle cıkmıyo ağzından..canının acısını gözlerinden hıssedıyo olmak bakamıyorumm sadece sarılıyorum...
şimdi çok taze, tabiki iyi yanlarını göremez, zaman geçince anlar.. Sen yalnız bırakma onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?