ya ben bısey konuşamıyorum..kabus goruyorum suanda uyanmak ıstıyormm..okadar guclu durmak zorunda olmak çok zor
arkadasın için durmak zorundasın.. Evet yaşadığı yıkıcı ve kötü bi olay ama allah sabrını verir..
daha saatler oncesınden alcakları esyalrı planları falan konuşuyolardı.her dakıka arayan bırı zaten ınanamazsınız..arkdsımın elınden dusmez tel her gun eve cağırıp aılesıyle yemek yerler bukadar sükrediyoken arkdsım bunun olması aklımızın ucundan gecmedi..
yine de bi konuşsun nişanlısıyla arkadasın yarın.. Erkekler böyle yaparlar kızlarla muhabbet falan hoşlarına gider de, '' sevgilim olur musun '' demesi çok abes tabi..
sey dıyo gıyınıp dahada taş gbı sıkır sıkır olup eve gıtsem ve bu yazdıklarını yazıcıdan cıkrtıp elıne versem dıyo? Ya evet cok tatlısın ıstnbula gelıyormusn falanda demış..allah ıslah etsn!
aynen yapsın bunu evet.. Amin, ıslah etsin de başka kimsenin başına bela olmasın!
takıp etsem mı bıraz daha dıyede dusundu..nereye kadar gıdecek ne yapcak? Tam suç üstüde yapmak ıstıyo kafam karstı bende objektf bakamıyorum..sındıremıyorsun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sindirilicek bişey değil tatlım.. Sıcağı sıcağına versin tepkisini, ama kendini yıpratmadan.. Değicek insan değil çünkü..
ya tabıkıde değil ama daha neler yazacak ne yapcak dahası ne yanı onu merk edıyor?? Hepsını toplayıp yuzune vurmak ıstıyorum dıyo fena karıstık
daha çok sinirlenmekten başka bi işe yaramaz bence ama, yine de siz bilirsiniz tabi..
dejavu yasiyo gibi hiseetim bian:s valla canim benim esimden onceki 7 yillik iliskimde ayni seyi yasadim.. Hic ummazdim hiçççç... Ben sakasina kizlari gosterirdim o bakmazdi, oyleee masum bi arkadasti kendisi...
Bigun maili bi açtim bi arkadaslik sitesinden teklif gelmis.. Normalde hayatta açmam ama seytan durttu bi baktim otomatik reklam mesaji ama bizim beyimizin havuz kenarindaki bi resim var profil kisminda....siteye uye oldum sirf emin olmak icin veee..... Yaklasik 45 dk soka girdim, sonra yazilanlari kizlari okumaya basladim... çok suskun utangaç olan beyimiz sanal alemde pek bi coolmus onu ogrendim.. Ben arkadasin gibi yapip susamadim cingar cikardim... Sonra klasik erkek yalanlari.. Arkadasim benim resmimle açti vallahi ben degilim(arkadasi çok çirkindi benim eski erkek arkadasim futbolcuydu ve iyi gorunumluydu...) iste kizlari ayartabilsin diye konusuyomusmus vs vs vs vs... Yedim mi yemedim yaninda yattim.. Gene devam iliskiye sonra guzellcene bi aldatildim bu do son nokta oldu zaten... Arkadasina bunu okut ders olsun yemeyecekse yaninda yatmasin sonu gene ayni....(gene aklima geldi gidip parçalayasim geldi hoffffffffff)
haha ayni bizimkinin de aile durumu kotu evine bakiyodubılyormusn arkdsmın nısanlısda ftbolcu!! Evine ailesine bakıyo çalışıp dıdınıyo gercktende yapıyo herkes onu cok sewıyo okadar emek var arada nerelerden geldiler bu zmanlara neleri aştılar anltsam roman olur ksinlikle..şmdide boyle bısey olması ınanamıyoruz..ınan varya kahroldu kız ya sakınlştrici verdım oyle dsarı bakıp ağlyo
haha ayni bizimkinin de aile durumu kotu evine bakiyodu:d bide bulgar goçmeni de bana tam olsun:s:s:s
ben de ayni oyleydim canim inan cok acitiyo ama inan bu boyleyse daha devami gelir.. Bizimkinin de ailesinin durumu çok kotuydu ıstanbullumusun istanbulu bilirmisin bilmem ama dusun fatihten, her bulusmada fatihten bakirkoye yururduk(bilet alicak para yoktu..) incirli parkinda oturur benim evden yaptigim simit peynir veya borek vs yerdik kafeye gidecek para yoktu...ve yaz da degildi sadece yaz kis boyleydi....buz gibi havada it gibi titreyerek bulusurduk... Ben kendi harçliklarimdan arttirir onlarin ev faturasini kapamasina yardim ederdim.. Her aninda yanindaydim herseyine destek oldum çok guzel tesekkur etti... Degmez alayina isyan boylelerinin
harbi dejavu bizde de ayni ailevi sorunlar vs vardi neleri astik... 7 sene ya dile kolay 7 sene onla buyudum biyiklarinin terlemeye basladigi andan askerlige kdr beraber buyuduk resmen ne oldu koca bi yalan!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?