Kızlar ne olur yardım edin oğlum cayır cayır yanıyor :((

Annenin Son yazdığı yazıyi zahmet edip okuyabilseydiniz hanimefendi.Evet yüksek ateş havale yapabilir.Siz bebeginizi bildiğiniz gibi büyütün

Bu aralar 6. Hastalık yine salgınmış. Bir hafta sebepsiz ateş sonrası Vücutta döküntü olarak karşılaşılıyor. Belki bu hastalığı geçiriyor olabilir Çocuğunuz. Geçmiş olsun.

Annenin Son yazdığı yazıyi zahmet edip okuyabilseydiniz hanimefendi.Evet yüksek ateş havale yapabilir.Siz bebeginizi bildiğiniz gibi büyütün
annenin bütün yazdıklarını okudum hanımefendi.. ben istediğim gibi büyütüyorum zaten.. ateş havale yapar ne diyim antibiyotik şart onsuz da mikrop ölmez

Herkese ilgi ve alakasından ötürü çok teşekkür ederim sizlerden büyük destek alıyorum.. Oğlumun durumu hakkında bilgi vermek istedim drları. Viral enfeksiyon dediği rahatsızlık başımıza olmadın iş açtı geceyi zor atlattık sabah erkenden dra gittik kantahlili istedi dr ve sonuç crp 51.9 hayatımda böyle şey duymadm bi çocuğun crpsi nasıl 3 günde 5.37 den 51.9 a çıkar anlamıyorum hemen acil damar yolu açılıp serum takıldı bu saate kadar hastanedeydik antibiyotik tedavisi hemde acil üstelik evdede değil her gün hastaneye gidip hastanede serum şeklinde takılacak ve yavrum hala cayır cayır yanıyor ne dicem bilemiyorum çok zor bi sınav veriyorum :'(( Allah yardımcım olsunn

Çok geçmiş olsun cnm,malesef her doktor tam bilgili olmayabiliyoR. Hepimiz yaşadık yanlış tedavileri.En azından iyi bir tedavi başlamış sevindirici.Allah yardımcın olsun

çok geçmiş olsun viral değilmişki o zaman allah yardımcınız olsun çocuklar çok dayanıklı merak etme annesi iyileşecek onların tırnağına zarar gelse canımızın caanı yandı diye harap oluyoruz doktor anlıyamamış mı yaa tüh.. şimdi nasılsınız

Walla ben çıkamadım işin içinden 2 gözüm 2 çeşme beyaz küre de fırlamış bugün antibiyotik aldık serum içinde şimdi daha iyiyiz ama inş geçer okuduğum şeyler çok kötü inş onlardan biri çıkmaz dua edin kızlar ne olur(( buna ihtiyacımız var

tabiki sen hiç ineternetten birşey okuma onlara bakarsak ölüyoruz yakında hepimiz herşey herşeyin belirtisi fena salgın var bu aralar salgına yakalanmış oğluşun

Sevindim iyi olmasına miniğinin.İnternetten her okuduğun inanma.Okuyup panik olma.Hepimiz çocukken ateşledik.Kötü ama yapacak yok.Böyle böyle büyüyecek. Yanlış teşhis koyan dokTORa ne demeli bilmem.

Peki ya bebeğim lösemiyse o zaman ben ne yaparım(

Peki ya bebeğim lösemiyse o zaman ben ne yaparım(
canım sen beyaz kürenin fırlamasına taktın eğer crp onla birlikte yükselmeseydi evet korkabilirdin ki lösemide sadece yükselmesi gerekmez çok düşükte olabilir ocaklardan uzak tutsun rabbim ama çocuğun enfeksiyon geçiriyor rahat ol olur mu hemde ağır enfeksiyon crp 50 ne demek ama atlatacak günden güne düzelecek

İnş beni yalnız bırakmadığın için sana ve diğer kk üyelerine çok teşekkür ederim.. Rabbim hepimizi korusun kollasın şifa versin inş..

Hastanede devam eden antibiyotik tedavimiz bitti 6 gün sürecek olan evdeki antibiyotik tedavimz başladı onca seruma antibiyotik alımına rağmen crp ancak 23 e düşmüş rabbim tüm yavrulara şifa versn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…