• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Kızlar ne olur yardım! Ne yapsam kurtulamadım :((

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
biraz sıkılaşma var spordan dolayı ama hâlâ gitmediler ve basen sorunsalı :KK43:(( güzellik salonuna da gideceğim... kurtulacağım kesin taktım kafaya
Tamam canım bize de bilgi veriniz.Neler yapacaksınız.Kolay gelsin.Size yazdım arkadaşım kullanıyor kremi ama onun ki çok zaman alır düzelmesi.Bekleyip göreceğiz ...

Tamam canım bize de bilgi veriniz.Neler yapacaksınız.Kolay gelsin.Size yazdım arkadaşım kullanıyor kremi ama onun ki çok zaman alır düzelmesi.Bekleyip göreceğiz ...

ay hadi inşallah o da kurtulsun ben de hepmiz de porselen gibi bacaklarla gezelim :D bana siz deme artık tatlım yaaaa

çok geçmiş olsun ben düzenli sinoz leke kremi kullanıyorum yaklaşık 2 aydır, izlerim neredeyse kayboldu diyebilirim. tavsiye ederim sana da canım.
Yaa sizi cok merak ettim burda bizimle sohbet ederken baslamistiniz
Demek memnunsunuz ayy bendeni denesem
Suan nasil? Lekeleriniz
Birde gecmiste varmis yazdinizmi unuttum bakicam yine nerden temin etmistiniz sinozu guvenilir neresi?

Yaa sizi cok merak ettim burda bizimle sohbet ederken baslamistiniz
Demek memnunsunuz ayy bendeni denesem
Suan nasil? Lekeleriniz
Birde gecmiste varmis yazdinizmi unuttum bakicam yine nerden temin etmistiniz sinozu guvenilir neresi?

şu an çok mutluyum canımcım :D artık koca koca güneş gözlükleri takmak zorunda değilim :))) ya fotoğraflayacağım size yüzümü bi elim varmadı, o kadar yoğunum ki akşam ilk işim foto çekmek olacak anlayacaksınız son halinden eskiden nasıl olduğunu :))) internetten aldım canım...

şu an çok mutluyum canımcım :KK70: artık koca koca güneş gözlükleri takmak zorunda değilim :))) ya fotoğraflayacağım size yüzümü bi elim varmadı, o kadar yoğunum ki akşam ilk işim foto çekmek olacak anlayacaksınız son halinden eskiden nasıl olduğunu :))) internetten aldım canım...
Cok merak ediyorum
Bende sinozu arastriyorum
Sizde canli orneksiniz

Cok merak ediyorum
Bende sinozu arastriyorum
Sizde canli orneksiniz

Akşam üşenmedim çektim artık fotoyu sizin için kızlar :) Yalnız öncesi yok :( ama ben kendi yüzümü bildiğim için bir de cildimin parlaklığından ve görüntüsünden anlayacağınızı düşündüğüm için gönderiyorum fototu size. Bu fotolar sıfır makyaj bir yanağımda küçük bir sivilce var o yeni onu görmeyin, diğer yanağımın üst kısmında şakağıma doğru belli belirsiz güneş lekem kaldı, ki orada daha fazla güneş lekesi vardı ve koyu kahveydi rengi, yanaklarımda da izler vardı... şimdi durumum bu :D umarım siz de güzel ciltlere sahip olursunuz. güzel güzel dolaşırız her zaman... makyajsız da geliyorum bazen işe koca koca gözlükler takmıyorum. mutluyummmmm <3

13393455_246438202401160_1042504254_n.webp
13401425_246438082401172_1864521715_n.webp

Resim öncesi ve sonrası seklinde olmadigindan onarim etkisini bilemedim tabiki.

Sinoz leke kremi 1kutu + mavianemon kremi 1kutuseklindemi kullandiniz

İsin acikcasi ben gunese ciktiginizda ve kremi biraktiginizdaki etkileri merak ediyorum
Lekeler geri gelicekse fos.
Umarim geri gelmez.

İsin acikcasi ben gunese ciktiginizda ve kremi biraktiginizdaki etkileri merak ediyorum
Umarim geri gelmez.

mavi anemonu bilmeden almışım ben asıl leke kremiymiş lekelere etkili olan bir kutu leke kremim daha bitmek üzere yeniden siparişi vereceğim. onu da kullandıktan sonra tamamen gidecek kalanlarda diye düşünüyorum. bakalım kızlar birlikte seyredelim bu durumu bırakınca ne olacak :) baş şimdi ben de heyecan yaptım ^^ asdasfasdfasdf düşünmemiştim bunu

Umarim geri gelmez.

ya öncesini çekmedim keşke çekseydim hep yoğunluktan :((( ama öncesinden eser yok emin olun

mavi anemonu bilmeden almışım ben asıl leke kremiymiş lekelere etkili olan bir kutu leke kremim daha bitmek üzere yeniden siparişi vereceğim. onu da kullandıktan sonra tamamen gidecek kalanlarda diye düşünüyorum. bakalım kızlar birlikte seyredelim bu durumu bırakınca ne olacak :) baş şimdi ben de heyecan yaptım ^^ asdasfasdfasdf düşünmemiştim bunu
Canim toplamda kac leke kremi kullandim kafam.karisti benim.

İcine kurt dusurmim de ben daha once dr yazdigi karisim krem kullandim guzel gecirdi kayboldu rengim acildi herkes yuzun guzellesmis dedi.
Ama yaz geldi ben tatillere gittim(korumami kullandim) kremi biraktim hooop lekeler geri geldi.

Lekelerinin rengi cok koyumudu derinmiydi acaba.
Etkisini merak ettim.
Hani belli belirsizmiydi.

Canim toplamda kac leke kremi kullandim kafam.karisti benim.

İcine kurt dusurmim de ben daha once dr yazdigi karisim krem kullandim guzel gecirdi kayboldu rengim acildi herkes yuzun guzellesmis dedi.
Ama yaz geldi ben tatillere gittim(korumami kullandim) kremi biraktim hooop lekeler geri geldi.

Lekelerinin rengi cok koyumudu derinmiydi acaba.
Etkisini merak ettim.
Hani belli belirsizmiydi.

evet canımcım lekelerim bildiğin koyu kahveydi şu an o kadar azaldı ve açıldı ki bazıları tamamen yok oldu.. evet herkes bana da söylüyor aynı şeyi :))) yüzün güzelleşmiş bişiy olmuş diye :DD güzel bi duygu.. ben telefonda sordum yazın da kullanabilirsiniz dediler. tabii ki ben de asla güneş kremim olmadan çıkmıyorum dışarı... hele ki bundan sonra asla!!! ben de lekelerim tamamen bitsin bırakacağım umarım öyle bir şey olmaz yaa :(( çok üzülürüm vallahi... biraz daha sabır bakalım

Back
X