• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Kızlar ne olur yardım! Ne yapsam kurtulamadım :((

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Yüzümde bi-iki yıl önceden kalan (özellikle laser tedavi sonrası) (favoriler) güneş lekesi kaldı, yanak bölgemde de akne ve gözenek açıklıkları var :KK43:( artık pudra, fondoten kullanmak istemiyorum... Neler yaptım, kan testi hiç bişiy çıkmadı, buradan okuduğum merhemler, maskeler, cilt bakımına gittim, bitkisel, kimyasal neler neler, bir türlü kurtulamıyorum :KK43:((( hiç mutlu değilim ne olur kesin çözüme kavuşmuş birileri varsa yaptığı uygulamayı anlatsın ben de kurtulayım koca koca gözlükler takmaktan bıktım makyajsızken :.((( şimdiden teşekkürler...[/QUOTE

LR ürünleriyle tüm lekelerden kurtulabilirsiniz.Detay için istagramdan @zeynepkapdan_lr adrsini inceleyin yada mesaj atın yardımcı olurum

Yine lr satan biri pasif olmuş.aman benden olmasında kimden olursa olsun.asla şikayet etmedim kimseyi etmem de ...

Yüzümde bi-iki yıl önceden kalan (özellikle laser tedavi sonrası) (favoriler) güneş lekesi kaldı, yanak bölgemde de akne ve gözenek açıklıkları var :KK43:( artık pudra, fondoten kullanmak istemiyorum... Neler yaptım, kan testi hiç bişiy çıkmadı, buradan okuduğum merhemler, maskeler, cilt bakımına gittim, bitkisel, kimyasal neler neler, bir türlü kurtulamıyorum :KK43:((( hiç mutlu değilim ne olur kesin çözüme kavuşmuş birileri varsa yaptığı uygulamayı anlatsın ben de kurtulayım koca koca gözlükler takmaktan bıktım makyajsızken :.((( şimdiden teşekkürler...
Canım yüzünüze lazeri epilasyon olarak mı yaptırmıştınız.başka ne işlemler yaptırdınız .tam yazar mısınız...

canım size bir şey daha sormak istiyorum .siz kendinize TCA yaptınız mı.2014 te.eski mesajlarınıza baktım yapmışsınız.bunu sormamın da bir nedeni var.sakın yanlış anlamayınız...
evet canım 2014 de yaptım ilk 2 hafta süper bir cilt oldu sonra lekeler tekrar geldi. bu arada Lr kullandığımı söylemiştim bu aralar işlerim yoğunluğundan il dışında bulundum düzenli kullanamadım inşallah düzenli kullanmaya başlarım biraz ihmal ettim

evet canım 2014 de yaptım ilk 2 hafta süper bir cilt oldu sonra lekeler tekrar geldi. bu arada Lr kullandığımı söylemiştim bu aralar işlerim yoğunluğundan il dışında bulundum düzenli kullanamadım inşallah düzenli kullanmaya başlarım biraz ihmal ettim
Canım teşekkürler.Evet merak ettim.Sağ olun yazdınız.İşinizde de kolaylıklar dilerim.
Bu işlemlerden sonra kullanılan kremlerde fazla fayda etmiyor.
Aslında hep ters yapılıyor.Önce krem kullanılmalı.Soymadan geçiren.
Henüz tam böyle krem yok.Yani bir kutu kullan hemen geçsin.
Azaltanları var kullandım.Ama herkes kolayı seçiyor.Çünkü leke çok büyük bir dert.
Kurtulmak için acele hemen soyucu işlemler vs yapılıyor.İşte ben bu nedenle karşıyım cildin soyulmasına.Bana çok kızıyor herkes ama inanın mağdur oluyorlar.
Aynen dediğiniz gibi maalesef geri geliyor.
Siz de ürünlerinizi mutlaka düzgün kullanın ve etkileriniz yazın.İyi haberlerle olsun İNŞALLAH....

benimde yüzümde güneş lekeleri var ne yaptıysam geçmedi lazer tedavisi bir işe yaramadıçektiğim acı yorgunluğum ve harcadığım paralar boşa gitti ne yapmalıyım piskolojim bozuldu

benimde yüzümde güneş lekeleri var ne yaptıysam geçmedi lazer tedavisi bir işe yaramadıçektiğim acı yorgunluğum ve harcadığım paralar boşa gitti ne yapmalıyım piskolojim bozuldu
Çok geçmiş olsun üzülmeyiniz.haklısınız ben buralarda bas bas bağırıyorum .Yaptırmayın aman ne kadar kızıyorlar bana.Haklıyım ...

çok geçmiş olsun ben düzenli sinoz leke kremi kullanıyorum yaklaşık 2 aydır, izlerim neredeyse kayboldu diyebilirim. tavsiye ederim sana da canım.

ne kadar kızsan haklısın tatlım :KK43:((
Canım ben yaptırmayın diyorum.onlar bana kızıyor hem de çok kızıyor.
Halbuki kaç kişiyi kurtardım boşa üzüntüden ,boşa paradan.
Bu arada size etkili olmasına da sevindim.Bir ara resim eklerseniz çok memnun oluruz:KK5:

Canım ben yaptırmayın diyorum.onlar bana kızıyor hem de çok kızıyor.
Halbuki kaç kişiyi kurtardım boşa üzüntüden ,boşa paradan.
Bu arada size etkili olmasına da sevindim.Bir ara resim eklerseniz çok memnun oluruz:KK5:

işlerim öyle yoğun ki, müsait bir zamanda foto koyacağım :)

Back
X