Kızlar ne olur yardım...

Paramedik92

Rabbim gönlümdekini nasip eyle
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2016
1.096
1.573
83
Kızlar 2 gün önce bhcg 11.32 çıkmıştı dün hastanede bir işim vardı ve yine kan testi yaptırdım ve 11.98 çıktı daha yüksek olması gerekmiyor muydu çok üzülüyorum bu sabah idrar testi yaptım silik yine beta yükselse iyice koyu olması gerekirdi of ne yapıcam ben çok üzülüyorum sevinemedim bile doğru düzgün

Kızlar 2 gün önce bhcg 11.32 çıkmıştı dün hastanede bir işim vardı ve yine kan testi yaptırdım ve 11.98 çıktı daha yüksek olması gerekmiyor muydu çok üzülüyorum bu sabah idrar testi yaptım silik yine beta yükselse iyice koyu olması gerekirdi of ne yapıcam ben çok üzülüyorum sevinemedim bile doğru düzgün
değerin 2 ye katlanması gerekirdi canım aynı hastanede mi yaptırdın

Canim ben seni uzun zamandir goruyorum yapacak bir sey yok Rabbime sigin bekle bebegin umarim tutunur sana benim de ilk hamileligim dusuk olmustu hemen ertesi ay tekrar hamile kalmistim cok sknti yapma drun progestanmiydi ne oyle bi ilac verdimi dusuk olmasin diye

Iki katına çıkması lazım iki gün sonra yine yaptir kan testini

Canim ben seni uzun zamandir goruyorum yapacak bir sey yok Rabbime sigin bekle bebegin umarim tutunur sana benim de ilk hamileligim dusuk olmustu hemen ertesi ay tekrar hamile kalmistim cok sknti yapma drun progestanmiydi ne oyle bi ilac verdimi dusuk olmasin diye
Hayır canım vermemişti

Son yaptigin kan testini gostermismiydin doktoruna belki biseyler der rahatlatirdi seni

Daha önce düşük yaşadın mı neden bu kadar çok tedirginlik yaşıyorsunki 11. e yukseldiğinde ıkı katına cıkmıştı aslında belkı normaldır

Doktorla görüştüm şimdi değerin 2 kat artması gerekiyordu kimyasal gebelik seninki birkaç güne kadar da kanaman başlar zaten dedi içimde hep bir huzursuzluk vardı zaten bir türlü sevinemiyordum sebebi belliymiş çok üzgünüm çok içim acıyor gerçekten uzun bir süre de siteye girmek istemiyorum kendinize çok iyi bakın

Canim hic uzulme Rabbim dermansiz dert vermesin insanlar Allahim esirgesin evlatlarini kaybediyo ne acilar yasiyo emin ol bebegin en guzel zamanda gelecektir hep rahat ol Allah herseyin en hayirlisini enguzel zamanda inan ki nasip ediyo sukur etmekten baska bisey yapamayiz:110:

Back
X