Çok çok az maaş alıyorsunuz, sigortanız yok ve uzun saatler çalışıyorsunuz. 500 lira kazanmamak sizi çok etkilemeyecekse bırakın bence. İşverenleriniz de ne vicdansızmış. Kızınızın parasını kesmeseler de 1100 lira nedir ki? Ne insanlar var ya hayret bişey.
Kreşte tam olarak ne yapıyorsunuz bilmiyorum ama kızınız için aldıkları ücret size verdiklerinden fazla. Ben olsam devam etmezdim. 500 tlnin bereketi olmaz bile çalışırken. Sigorta bile yok. Part time başka iş yapsanız daha anlamlı olur sanki.
500 lira mi? şaka mı bu? böyle bir maaş yok.. ne iş yapıyorsunuz?
Şaka gibi ya. Çocuğunuz kaç yaşında bilmiyorum ama evde kendiniz daha iyi ilgilenirsiniz. Yaşı geldiğinde de güzel bir kreşe verirsiniz.Lise mezunuyum.Ilkonce yardimci ögretmen olarak basladim sonra sinif verildi.8 ögrenciye bakiyorum...velilerim de çok memnun
Nasıl bir kreşmiş orası? Siz çocuk gelişimi mezunumusunuz?Lise mezunuyum.Ilkonce yardimci ögretmen olarak basladim sonra sinif verildi.8 ögrenciye bakiyorum...velilerim de çok memnun
Lise mezunuyum.Ilkonce yardimci ögretmen olarak basladim sonra sinif verildi.8 ögrenciye bakiyorum...velilerim de çok memnun
Bir çocuktan 600 tl alıyorlar. 8 çocuk 4800 tl eder. Size 500 tl veriyorlar ve sigorta yok. Haftada 125 tl kazanıyorsunuz yani. Asgari ücret 2000 tl. Haftada bir eve temizliğe gitseniz 150 tlden fazla kazanırsınız. Bana pek mantıklı bir iş gibi gelmedi, üstelik sağlık sıkıntısı da yaratıyor.Lise mezunuyum.Ilkonce yardimci ögretmen olarak basladim sonra sinif verildi.8 ögrenciye bakiyorum...velilerim de çok memnun
Lise mezunuyum.Ilkonce yardimci ögretmen olarak basladim sonra sinif verildi.8 ögrenciye bakiyorum...velilerim de çok memnun
Nasıl bir kreşmiş orası? Siz çocuk gelişimi mezunumusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?