Kızlar ne yapiçağimi bilmiyorum...Bebeğim mi sağliğimmi

Oğlumu bu sene kreşe vermeyi planlıyorum. Kayıt ettireceğim kurum da öğretmenin ne mezunu olduğunu da araştırmalıymışım onu anladım. Ben aksinin olabileceğini düşünmemiştim hiç. Lise okul öncesine en fazla yardımcı öğretmenlik görevi verilebilir diye düşünmüştüm her zaman.

Sizin mesajinizdan sonra konu sahibinin yazdiklarina baktim ve bu konuyu buldum

Kendi çocuğuna bile siddet uygulamış üyemiz...

Sevgili konu sahibi. Lütfen istifa et işinden hem kendi sağlığın hem de diğer çocukların sağlığı için! Ve lütfen yavruna vurma bidaha! Yazıktır günahtır ya.

Bu ucret cok az. Resmen sizi sömürüyor bu isyeri. Sigorta olsa bile az. Ayrilin bence. Asgari ucretin cok alti. Ben olsam sikayet ederdim sigortasiz calistiriyorlar diye.

Okul öncesi=bakıcı şeklinde bir algı var zaten. Meğer kurumlar için de böyleymiş
Velilerin iyi araştırması, uyanık olması gerekiyor demek ki

Bu forumda hepimiz,
birbirimizden birşeyler öğreniyoruz.
Öğretmenin mezuniyeti ile birlikte tecrübesini
ve o kurumda kaçıncı yılı olduğunu da sormanızı tavsiye ederim.
Gerekirse diplomasını görmeyi talep edin.
Ne yazık ki idareciler bu konularda her zaman yeterince dürüst olmayabiliyorlar.

Lise, önlisans mezunlarına anaokulu, sınıf, ortaokulda ingilizce, türkçe, matematik vs öğretmenliği veriyorlar, o kişiler de sırf çıkarlarına uydukları için kabul ediyor!
Nedir bu eğitimi itibarsızlaştırma cabası, neden herkes öğretmenlik yapabiliyor anlamış değilim.
Biz salak gibi eğitim fakültesi bitirip atama bekleyelim!
Ücretli kadroları kimlerle dolu..

Iyi de cocuguna orda da sen bakiyosun evde de bakacak olan sensin. Adi kres olunca mi ortam degerli oluyo ne sacmalik?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…