- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.829
- 348
Oğlumu bu sene kreşe vermeyi planlıyorum. Kayıt ettireceğim kurum da öğretmenin ne mezunu olduğunu da araştırmalıymışım onu anladım. Ben aksinin olabileceğini düşünmemiştim hiç. Lise okul öncesine en fazla yardımcı öğretmenlik görevi verilebilir diye düşünmüştüm her zaman.Okul öncesi eğitime bakış ne yazık ki sıkıntılı.
Geçmişten gelen hatalı bir uygulama bir anlamda göz yumularak devam ediyor.
Kurumda bir tane lisans mezunu öğretmen varsa diğer sınıflarda ön lisans veya kız meslek lisesi mezunları görevlendirilebiliyor.
Normalde halk eğitim sertifikasını MEB sınıf teslim etme anlamında onaylamıyor.
Bununla birlikte kurumlar kaçak göçek bu uygulamaya başvuruyorlar.
Çok ciddi bir düzenleme ve denetim gerekli.
Ondan sonra öğretmen çocuklarımıza bağırdı , şiddet uyguladı .. Lise mezununa sınıf verilirse olacağı bu olur . Veliler de memnunmuş falan filan ... Lütfen velilerim diyip de bizimle kendinizi aynı kategoriye sokmayın..
Okul öncesi eğitime bakış ne yazık ki sıkıntılı.
Geçmişten gelen hatalı bir uygulama bir anlamda göz yumularak devam ediyor.
Kurumda bir tane lisans mezunu öğretmen varsa diğer sınıflarda ön lisans veya kız meslek lisesi mezunları görevlendirilebiliyor.
Normalde halk eğitim sertifikasını MEB sınıf teslim etme anlamında onaylamıyor.
Bununla birlikte kurumlar kaçak göçek bu uygulamaya başvuruyorlar.
Çok ciddi bir düzenleme ve denetim gerekli.
Bu forumda hepimiz,Oğlumu bu sene kreşe vermeyi planlıyorum. Kayıt ettireceğim kurum da öğretmenin ne mezunu olduğunu da araştırmalıymışım onu anladım. Ben aksinin olabileceğini düşünmemiştim hiç. Lise okul öncesine en fazla yardımcı öğretmenlik görevi verilebilir diye düşünmüştüm her zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?