kızlar merhaba...
oğlum kreşe gidiyor, cuma günü veli toplantısı yapacaklarmış genel müdür falan da gelecek ama ben gidip gitmemekde kararsızım...
durum şöyle.. bu kreşin çeşitli yerlerde 10 tane şubesi var.. ben 6 yıl önce yani evlenmeden önce bu kreşin balgat şubesinde 1 yıl çalıştım.. çoğu işe ben koşturuyodum.. en erken gelen ve en geç çıkan bendim..ama en az maaşı alan da bendim... o kadar bunaldım ki zam istemeye de utandım.. çocukluk işte ertesi gün işe gitmeyiverdim.. kimseye haber vermedim çıkacağımı falan da..
yani kısacası insanları zor durumda bıraktım..
hatalıyım nie böle bişey yaptım hala kızıorum kendime...
gel zaman git zaman bu kreşin bi şubesi de bizim oturduğumuz semte açıldı..
ve eğitimi açısından ve dini eğitimi açısından oğlumuzu oraya gönderdik..
ve şimdi cuma günü toplantı var.. genel müdür beni görse tanır mı :)
tanırsa ne tepki verir acaba...
acaba böyle kaçayım mı sürekli yoksa gideyim mi...
off çok kötü bi durumdayım.. siz olsanız ne yaparsınız
oğlum kreşe gidiyor, cuma günü veli toplantısı yapacaklarmış genel müdür falan da gelecek ama ben gidip gitmemekde kararsızım...
durum şöyle.. bu kreşin çeşitli yerlerde 10 tane şubesi var.. ben 6 yıl önce yani evlenmeden önce bu kreşin balgat şubesinde 1 yıl çalıştım.. çoğu işe ben koşturuyodum.. en erken gelen ve en geç çıkan bendim..ama en az maaşı alan da bendim... o kadar bunaldım ki zam istemeye de utandım.. çocukluk işte ertesi gün işe gitmeyiverdim.. kimseye haber vermedim çıkacağımı falan da..
yani kısacası insanları zor durumda bıraktım..

gel zaman git zaman bu kreşin bi şubesi de bizim oturduğumuz semte açıldı..
ve eğitimi açısından ve dini eğitimi açısından oğlumuzu oraya gönderdik..
ve şimdi cuma günü toplantı var.. genel müdür beni görse tanır mı :)
tanırsa ne tepki verir acaba...
acaba böyle kaçayım mı sürekli yoksa gideyim mi...
off çok kötü bi durumdayım.. siz olsanız ne yaparsınız