- 4 Eylül 2013
- 1.398
- 164
- 103
- Konu Sahibi SiyahKolik
-
çok gitmek istiyorsun anlaşılan ama senden ayrılmış birinin evinde ne işin var ki?
gitme tatlım bi yokluğunu hissettir,özlettir kendini,merak ettir.
o zaman daha kolay olacak kafasına dank etmesi unutmaa
Kızlar merhabalar. Herkesin kadir gecesi mübarek olsun öncelikle. Bir önceki konumda bugun sevgilimin benden ayrılmak istediğini ve benimde onu faceden sildiğimi anlatmıştım. Şu an şirketin iftar yemeğindeyiz ve karşı karşıya oturuyoruz. Ofisteki iş arkadaşlarımız onun mahalle ve cocukluk arkadasları, bira önce bir arkadaşı "sevgilinle barıştınmı" dedi gülerek bizimkide yemeğini ye afiyet olsun dedi. Geçen gün hep beraber bir arkadaşa iftara gitmiştik, yarında benimkinin evinde aynı kadroyla iftar planlıyolar. Ben birşey demedim henüz ama kararsızım. Gidersem yüzsüzlük olur gibi düşünüyorum. Sizce gideyim mi? Gitmeyim mi?
Evet gitmemek en mantıklısı ama benim yokluğumu boylemi hissedecek. Karşımda oturuyo sanki hiç sevgili olmamış gibiyiz. Çok sinir bozucu bi durum
Kızlar merhabalar. Herkesin kadir gecesi mübarek olsun öncelikle. Bir önceki konumda bugun sevgilimin benden ayrılmak istediğini ve benimde onu faceden sildiğimi anlatmıştım. Şu an şirketin iftar yemeğindeyiz ve karşı karşıya oturuyoruz. Ofisteki iş arkadaşlarımız onun mahalle ve cocukluk arkadasları, bira önce bir arkadaşı "sevgilinle barıştınmı" dedi gülerek bizimkide yemeğini ye afiyet olsun dedi. Geçen gün hep beraber bir arkadaşa iftara gitmiştik, yarında benimkinin evinde aynı kadroyla iftar planlıyolar. Ben birşey demedim henüz ama kararsızım. Gidersem yüzsüzlük olur gibi düşünüyorum. Sizce gideyim mi? Gitmeyim mi?
erkekler bunu çok rahat yapabiliyor malesef canım ama evet hissedecek böyle hiç merak etme,gözü hep seni arayacak iftarda
Sanırım sizi davet bile etmemiş ki siz hala gitmeyi düşünüyorsunuz.
Kaldı ki davet etmiş olsa bile sizi terkeden adamın davetinde işiniz ne?
Haklısın canım. Bir an kararsız kaldım ama düşünmekle bile saçmaladım resmen. Yarın hepimiz aynı ofiste olcaz. Akşam hep beraber çıkıcaz. Beni iskeleye bırakmalarını isticem , gelmıyomusun falan dıye sorarlarsa işim var dicem.Kadinsin sen gururunu asla.birakma seni birakmis birinin evine gidersen ben.buna dinersem bu bana geri doner dusuncesini olusturursun gitme merak edip ararlarsa arkadaslarla toplandik uzgunum size iyi eglenceler de icine otursun :) gel byle yap kaan kovalanir kac kovalasin dursun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?