Kızlar ne yapmalıyım? Gideyim mi?

SiyahKolik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2013
1.398
164
103
Kızlar merhabalar. Herkesin kadir gecesi mübarek olsun öncelikle. Bir önceki konumda bugun sevgilimin benden ayrılmak istediğini ve benimde onu faceden sildiğimi anlatmıştım. Şu an şirketin iftar yemeğindeyiz ve karşı karşıya oturuyoruz. Ofisteki iş arkadaşlarımız onun mahalle ve cocukluk arkadasları, bira önce bir arkadaşı "sevgilinle barıştınmı" dedi gülerek bizimkide yemeğini ye afiyet olsun dedi. Geçen gün hep beraber bir arkadaşa iftara gitmiştik, yarında benimkinin evinde aynı kadroyla iftar planlıyolar. Ben birşey demedim henüz ama kararsızım. Gidersem yüzsüzlük olur gibi düşünüyorum. Sizce gideyim mi? Gitmeyim mi?

Gitme tabiki ne gerek var

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

onceki konunuzu bilmiyorum ama ayrilmak isteyen birinin evine neden gideceksinizki..bosverin gitmeyin..

çok gitmek istiyorsun anlaşılan ama senden ayrılmış birinin evinde ne işin var ki?

gitme tatlım bi yokluğunu hissettir,özlettir kendini,merak ettir.
o zaman daha kolay olacak kafasına dank etmesi unutmaa

gitme tatlım bi yokluğunu hissettir,özlettir kendini,merak ettir.
o zaman daha kolay olacak kafasına dank etmesi unutmaa

Evet gitmemek en mantıklısı ama benim yokluğumu boylemi hissedecek. Karşımda oturuyo sanki hiç sevgili olmamış gibiyiz. Çok sinir bozucu bi durum

Gitmeyin tabiki de.. Sakın hemde..

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

Evet gitmemek en mantıklısı ama benim yokluğumu boylemi hissedecek. Karşımda oturuyo sanki hiç sevgili olmamış gibiyiz. Çok sinir bozucu bi durum

erkekler bunu çok rahat yapabiliyor malesef canım ama evet hissedecek böyle hiç merak etme,gözü hep seni arayacak iftarda

Aynı kadro meselesi değil bu, davetin o şahsın evinde olması. Tabi ki gitme.
Çok istesen bile gitme.

Sanırım sizi davet bile etmemiş ki siz hala gitmeyi düşünüyorsunuz.
Kaldı ki davet etmiş olsa bile sizi terkeden adamın davetinde işiniz ne?

Kadinsin sen gururunu asla.birakma seni birakmis birinin evine gidersen ben.buna dinersem bu bana geri doner dusuncesini olusturursun gitme merak edip ararlarsa arkadaslarla toplandik uzgunum size iyi eglenceler de icine otursun :) gel byle yap kaan kovalanir kac kovalasin dursun:)

erkekler bunu çok rahat yapabiliyor malesef canım ama evet hissedecek böyle hiç merak etme,gözü hep seni arayacak iftarda

Şimdi beni iskeleye bıraktılar arabayla. Arkada 4 kişiydik ve benim yanımdaydı, sevgiliyken nasılsa şimdide öyle geldik resmen. Baya koltuğunun altındaydım dip dibe. Çok üzülüyorum bu duruma

Sanırım sizi davet bile etmemiş ki siz hala gitmeyi düşünüyorsunuz.
Kaldı ki davet etmiş olsa bile sizi terkeden adamın davetinde işiniz ne?

Canım kimseyi tek tek davet etmediler. Bi arkadaş bir anda ortaya bunu attı. Geçen günkü kadroyla sende iftar yapalım dedi, o da tamam olur yarın akşam yapalım dedi. Baya ortaya konusuldu ama gecen gunku kadroda bende vardım sonucta.

Bence gitmeyin, yüzsüz gibi gelmiş de diyebilir. Ararlarsa da başka bir planım var dersiniz.

Haklısın canım. Bir an kararsız kaldım ama düşünmekle bile saçmaladım resmen. Yarın hepimiz aynı ofiste olcaz. Akşam hep beraber çıkıcaz. Beni iskeleye bırakmalarını isticem , gelmıyomusun falan dıye sorarlarsa işim var dicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…