Kızlar ne yapmalıyım? Gideyim mi?

Aynı kadro meselesi değil bu, davetin o şahsın evinde olması. Tabi ki gitme.
Çok istesen bile gitme.

Haklısın canım gidersem hata yapmış olurum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sizi ozel olarak tekrar davet ederse düşünün. Ama bu şekilde asla gitmeyin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tabikide gitmeyeceksin.eğer seni seviyorsa yarın gözleri seni arayacaktır.seni göremeyince özleyecektir ve senin gerçekten ondan küsdüğünü,kırıldığını anlayacaktır.hemen telefonla arayabilir neden gelemediğini sorabilir.seni çok seviyorsa kaybetmek istemiyorsa bunu yapacaktır bence.

Aynı arabada olacağımız için arayıp sormasını beklemıyorum. Tepki vemez bence. Özlese bile sırf inadından tepki vermez.

Şöyle düşün gelmeni istemiyor olsun ve herkesin içinde evet geçen ki kadro ama SiyahKolik hariç olsun diyemez değil mi?

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

ben olsam gitmezdim.

benden ayrılmak isteyen sevgilimin evinde oturmak,
düne kadar her odasına girdiğim, dolaplarını kucaladığım, yatağında uzandığım, çekmecelerini düzelttiğim,
çamaşırını topladığım, bulaşığını yıkadığım adamın
şimdi evine gidip sanki hiç o evde olmamışım,
hiç bir yerde izim yokmuş gibi oturmak beni fazlasıyla yıpratırdı..

((evine daha önce gittiniz mi bilmem ama gitmiş olma ihtimalinize karşı yazıyorum, çok feci olur...))

ben sulu gözümdür mesela , tutup ağlardım o evin her köşesine bakıp

dolayısıyla çok üzücü olabilir.. gitmeyin

Bence soğukkanlı durabiliyorsan yani sen de hiç sevgili olumamışsınuz gibi davranabiliyorsan git .ama biz kızlar bunu pek başaramıyoruz :) o yüzden gitme bu arada ortak arkadaşlarınız neden bilmiyor barıştığınuzı ?

Neden izin verdin ki oyle kolunu falan atmasina? Adam senden ayrilacak, ama arabada kolunu atacak sevgili gibi, sen de ses cikarmayacaksin.. Olmamis.

Iftar konusuna gelince, tabii ki gitme. Herkesin icinde SiyahKolik gelmesin o haric diyemezdi zaten. Hic hos olmaz gitmen. Ama seni direkt davet etse bile gitme derim ben.

Yok canım omzuma elini falan atmadı ama arkada sıkışıktık ve yanımdaydı mecburen koltuğunun altında kaldım. Zaten yüzüne bile bakmadım.

Evet haklısınız gitmicem. Zaten gitsem birde beni bırakma durumu olacak. Tam yüzsüzlük olur.

Barışmadık ki.. Bende bu yüzdn kararsız kalmıştım. Hani umurumda değilsin ayrılsakta gayet rahatım gibi ama sacma olur sanki.

Gittim canım hem de kaç kere...
Gitsem bir de beni iskeleye bırakması gerekecek akşam. Ama gitmicem..

Siz gitmek istiyor gibisiniz ama isteklerinizi göz ardı edin lütfen

yarın olsa da beklenen gün olmaz

Şöyle düşün gelmeni istemiyor olsun ve herkesin içinde evet geçen ki kadro ama SiyahKolik hariç olsun diyemez değil mi?

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

Ayy çok ezik bir durum olur. Yok yok kesinlikle gitmicem..

Siz gitmek istiyor gibisiniz ama isteklerinizi göz ardı edin lütfen

yarın olsa da beklenen gün olmaz

İstemek değilde hani umursamaz gibi görünmek istemiştim. Ayrıldık diye gitmemezlik yapmak yerine gayet rahat gidebiliyormuş gibi davranacaktım. Bu yüzden kararsızdım ama gitmicem.

Gittim canım hem de kaç kere...
Gitsem bir de beni iskeleye bırakması gerekecek akşam. Ama gitmicem..

boş verin öyleyse, her odasında hatıranızın olduğu bir yere bu durumdayken gitmeniz yakışmaya bilir.
bir de sonrasında sizi bırakması gerekecekmiş..

ne malum bana güvenerek mi geldin demeyeceği ?

hiç tenezzül etmeyin.

neden gelmediğiniz sorulursa mazeret olarak gösterirsiniz, dönüş falan zor olurdu.. hem böyle bir zamanda hoş olmaz evine girip çıkmam diyerek..

yani düşünülecek bir mevzu yok bana kalırsa..
bırakın kendisi derdine yansın...
sizinle hala birlikte olabilirdi. siz o evde kendi evinizmiş gibi hareket edebilirdiniz..
misafirleri birlikte ağırlaya bilirdiniz...

çok daha güzel bir iftar , sıcak bir aile ortamı gibi olabilirdi her şey..

bırakın neler kaybettiğini kendisi yaşasın ve görsün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…