- 4 Eylül 2013
- 1.398
- 164
- 103
- Konu Sahibi SiyahKolik
-
Aynı kadro meselesi değil bu, davetin o şahsın evinde olması. Tabi ki gitme.
Çok istesen bile gitme.
tabikide gitmeyeceksin.eğer seni seviyorsa yarın gözleri seni arayacaktır.seni göremeyince özleyecektir ve senin gerçekten ondan küsdüğünü,kırıldığını anlayacaktır.hemen telefonla arayabilir neden gelemediğini sorabilir.seni çok seviyorsa kaybetmek istemiyorsa bunu yapacaktır bence.
Canım kimseyi tek tek davet etmediler. Bi arkadaş bir anda ortaya bunu attı. Geçen günkü kadroyla sende iftar yapalım dedi, o da tamam olur yarın akşam yapalım dedi. Baya ortaya konusuldu ama gecen gunku kadroda bende vardım sonucta.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Şimdi beni iskeleye bıraktılar arabayla. Arkada 4 kişiydik ve benim yanımdaydı, sevgiliyken nasılsa şimdide öyle geldik resmen. Baya koltuğunun altındaydım dip dibe. Çok üzülüyorum bu duruma
Neden izin verdin ki oyle kolunu falan atmasina? Adam senden ayrilacak, ama arabada kolunu atacak sevgili gibi, sen de ses cikarmayacaksin.. Olmamis.
Iftar konusuna gelince, tabii ki gitme. Herkesin icinde SiyahKolik gelmesin o haric diyemezdi zaten. Hic hos olmaz gitmen. Ama seni direkt davet etse bile gitme derim ben.
Bence soğukkanlı durabiliyorsan yani sen de hiç sevgili olumamışsınuz gibi davranabiliyorsan git .ama biz kızlar bunu pek başaramıyoruz :) o yüzden gitme bu arada ortak arkadaşlarınız neden bilmiyor barıştığınuzı ?
ben olsam gitmezdim.
benden ayrılmak isteyen sevgilimin evinde oturmak,
düne kadar her odasına girdiğim, dolaplarını kucaladığım, yatağında uzandığım, çekmecelerini düzelttiğim,
çamaşırını topladığım, bulaşığını yıkadığım adamın
şimdi evine gidip sanki hiç o evde olmamışım,
hiç bir yerde izim yokmuş gibi oturmak beni fazlasıyla yıpratırdı..
((evine daha önce gittiniz mi bilmem ama gitmiş olma ihtimalinize karşı yazıyorum, çok feci olur...))
ben sulu gözümdür mesela , tutup ağlardım o evin her köşesine bakıp
dolayısıyla çok üzücü olabilir.. gitmeyin
Şöyle düşün gelmeni istemiyor olsun ve herkesin içinde evet geçen ki kadro ama SiyahKolik hariç olsun diyemez değil mi?
###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###
Siz gitmek istiyor gibisiniz ama isteklerinizi göz ardı edin lütfen
yarın olsa da beklenen gün olmaz
Gittim canım hem de kaç kere...
Gitsem bir de beni iskeleye bırakması gerekecek akşam. Ama gitmicem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?