- 4 Eylül 2013
- 1.398
- 164
- 103
- Konu Sahibi SiyahKolik
İyi edersin canım.O hatalı diğer konunu okumuştum.Hatasını anlaması için kendini geri çek
O ayrılsakta beni kaybetmeyeceğini düşündü ama çok yanıldı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi edersin canım.O hatalı diğer konunu okumuştum.Hatasını anlaması için kendini geri çek
Kızlar merhabalar. Herkesin kadir gecesi mübarek olsun öncelikle. Bir önceki konumda bugun sevgilimin benden ayrılmak istediğini ve benimde onu faceden sildiğimi anlatmıştım. Şu an şirketin iftar yemeğindeyiz ve karşı karşıya oturuyoruz. Ofisteki iş arkadaşlarımız onun mahalle ve cocukluk arkadasları, bira önce bir arkadaşı "sevgilinle barıştınmı" dedi gülerek bizimkide yemeğini ye afiyet olsun dedi. Geçen gün hep beraber bir arkadaşa iftara gitmiştik, yarında benimkinin evinde aynı kadroyla iftar planlıyolar. Ben birşey demedim henüz ama kararsızım. Gidersem yüzsüzlük olur gibi düşünüyorum. Sizce gideyim mi? Gitmeyim mi?
Evet gitmemek en mantıklısı ama benim yokluğumu boylemi hissedecek. Karşımda oturuyo sanki hiç sevgili olmamış gibiyiz. Çok sinir bozucu bi durum
Çağırdı mı kendisi bizzat? :26:
Yok kendisi tek tek herkese söylemedi. Ortaya bir laf atıldı, zaten dinlemiyormuş gibi yaptım. Bu akşam belli olacak işte, ama gitmicem zaten..
işte bu yüzden de gitmemelisiniz...
anlaşılan, artık mesele yokluk hissetmek veya bir şey hissetmekle ilgili değil.
karşınızda böyle rahat oturuyor ve sizin gibi burnundan solumuyorsa ne yaparsanız yapın yokluğunuzu hissetmeyecektir.
siz de kendi iyiliğiniz içn, yani daha fazla üzülmemek için gitmemelisiniz.
işinizin işleyişini bilemem,
sadece eğer sizi o istikamete götürecek insan eski sevgiliniz ise
ben olsam bu durumda otobüste sürünmeyi tercih ederim..
ya da başkasından rica etme seçeneğini düşünürüm..
artık onun olduğu araca yönelmezdim..
kuzum sen merak etme,sadece ayrılığınızı hissettir ona azcık özlet ki değerini anlasın.
hiiiç korkma yokluğunu hissettirmen gerek davet edilen yerlere gitmemeye çalış
O kadrodan başka bir arkadaşınız veriyor olsaydı daveti beklediğiniz "git" cevabını alırdınız. Söz konusu aynı kadroyla iftara gitmek değil, iftarın sizi terkeden sevgilinizin evinde olması. Ki ortaya söylenmiş bir davet sonuçta peki madem yarında bana gelin demesi. Sizin gelmenizi de isteseydi özellikle davet ederdi. Bu kadar meraklı olmayın biraz frenleyin kendinizi![]()
Kızlar şimdi yine yazdı..
"hee komple konusmuoz daha dimi
bişi sorarsin bana görcem ben seni
hodri meydan şimdi"
Bunları yazdı ama yine cevap vermıcem.
Kızlar şimdi yine yazdı..
"hee komple konusmuoz daha dimi
bişi sorarsin bana görcem ben seni
hodri meydan şimdi"
Bunları yazdı ama yine cevap vermıcem.
Zaten gitmeme karari almissiniz o yuzden bununla ilgili birsey demeyecegim. Bence bu kisi sizin durumunuzu pek ciddiye almiyor. Trip atiyor nsilsa barisir der gibi geldi bana
Hem terkeden taraf o hem de siritik siritik gelmiyor musun diyen o...
Bence gitmeme karari çok doğru
Oncesinde bayagi havalara girmiş beyfendi azicik inmesi iyi olur....
###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###
Hodri meydanmış. Görcez o da konuşmayacak bir süre. Ama nereye kadar sürcek bu bilmiyorum..
Evet gitmiyorum kendisine de söyledim zaten .
Bir sinir harbiyle ayrilma karari almis olabilir. Buna birsey diyemem de devaminda surdurdugu tavir anlamsiz ozellikle is arkadaslarinizin yaninda busekilde devam etmis olmasi. Umarim en kisa surede ne olcagi acikliga kavusur :\
Ayrılmışsınız artık bitmiş belli bir şey neden karşısına oturdunuz ki insanlara bitmediğini düşündürmek için mi? sizinle konuşmamış bile. Neden evine gideceksiniz ki ayrıldığınız birinin evine gitmek yersiz olur tabii ki. Gerekte yok eğer çağırırsa işim var benim der geri çevirirsiniz o ayrılacak siz onun evine gideceksiniz öyle şey mi olur.