• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar ne yapmalıyım? Gideyim mi?

Kızlar merhabalar. Herkesin kadir gecesi mübarek olsun öncelikle. Bir önceki konumda bugun sevgilimin benden ayrılmak istediğini ve benimde onu faceden sildiğimi anlatmıştım. Şu an şirketin iftar yemeğindeyiz ve karşı karşıya oturuyoruz. Ofisteki iş arkadaşlarımız onun mahalle ve cocukluk arkadasları, bira önce bir arkadaşı "sevgilinle barıştınmı" dedi gülerek bizimkide yemeğini ye afiyet olsun dedi. Geçen gün hep beraber bir arkadaşa iftara gitmiştik, yarında benimkinin evinde aynı kadroyla iftar planlıyolar. Ben birşey demedim henüz ama kararsızım. Gidersem yüzsüzlük olur gibi düşünüyorum. Sizce gideyim mi? Gitmeyim mi?

Çağırdı mı kendisi bizzat? :26:

Evet gitmemek en mantıklısı ama benim yokluğumu boylemi hissedecek. Karşımda oturuyo sanki hiç sevgili olmamış gibiyiz. Çok sinir bozucu bi durum

işte bu yüzden de gitmemelisiniz...
anlaşılan, artık mesele yokluk hissetmek veya bir şey hissetmekle ilgili değil.
karşınızda böyle rahat oturuyor ve sizin gibi burnundan solumuyorsa ne yaparsanız yapın yokluğunuzu hissetmeyecektir.
siz de kendi iyiliğiniz içn, yani daha fazla üzülmemek için gitmemelisiniz.

işte bu yüzden de gitmemelisiniz...
anlaşılan, artık mesele yokluk hissetmek veya bir şey hissetmekle ilgili değil.
karşınızda böyle rahat oturuyor ve sizin gibi burnundan solumuyorsa ne yaparsanız yapın yokluğunuzu hissetmeyecektir.
siz de kendi iyiliğiniz içn, yani daha fazla üzülmemek için gitmemelisiniz.

3 yıldır tanıyorum onu, hislerini hiç belli etmez.
Neredeyse 2 yıldan fazla aşıkmış bana onu bile anlamamıştım..
Ama gitmeme kararı aldım zaten, gerek yok..

işinizin işleyişini bilemem,
sadece eğer sizi o istikamete götürecek insan eski sevgiliniz ise
ben olsam bu durumda otobüste sürünmeyi tercih ederim..

ya da başkasından rica etme seçeneğini düşünürüm..
artık onun olduğu araca yönelmezdim..

Yok canım arabada en az 4 kişi oluyoruz hergün. Sadece o olsa zaten bende otobusu secerim. Ama sırf ona tepkimi göstermek için rahatlığımdan vazgecemicem :)

kuzum sen merak etme,sadece ayrılığınızı hissettir ona azcık özlet ki değerini anlasın.
hiiiç korkma yokluğunu hissettirmen gerek davet edilen yerlere gitmemeye çalış

Ondan uzak duruyorum zaten canım, 2 gundur doğru düzgün yüzüne bile bakmıyorum.

Evet kızlar şimdi sordu, akşam iftara gelicekmisin diye bende hayır dedim.

Ve devamında şunu yazdı;

Ayrıldık diyemi gelmiyosun iftara :D

Aynen bu şekilde. Ama cevap dahi vermicem..
_______

Cevap vermedim, şimdide "bişey sordum sana, akşam anneme ona göre cevap vericem" yazdı. Ama yine suskunluğumu koruyorum..

Son düzenleme:
O kadrodan başka bir arkadaşınız veriyor olsaydı daveti beklediğiniz "git" cevabını alırdınız. Söz konusu aynı kadroyla iftara gitmek değil, iftarın sizi terkeden sevgilinizin evinde olması. Ki ortaya söylenmiş bir davet sonuçta peki madem yarında bana gelin demesi. Sizin gelmenizi de isteseydi özellikle davet ederdi. Bu kadar meraklı olmayın biraz frenleyin kendinizi :ssz:

O kadrodan başka bir arkadaşınız veriyor olsaydı daveti beklediğiniz "git" cevabını alırdınız. Söz konusu aynı kadroyla iftara gitmek değil, iftarın sizi terkeden sevgilinizin evinde olması. Ki ortaya söylenmiş bir davet sonuçta peki madem yarında bana gelin demesi. Sizin gelmenizi de isteseydi özellikle davet ederdi. Bu kadar meraklı olmayın biraz frenleyin kendinizi :ssz:

Meraklılık değil, sonucta banada sorulacağını biliyorum. Yani az çok tanıyorum etrafımdakileri..
Zaten sordu da. Ama gitmicemi söyledim.

Kızlar şimdi yine yazdı..

"hee komple konusmuoz daha dimi :D
bişi sorarsin bana görcem ben seni
hodri meydan şimdi"

Bunları yazdı ama yine cevap vermıcem.

hodri meydan şimdi"

Zaten gitmeme karari almissiniz o yuzden bununla ilgili birsey demeyecegim. Bence bu kisi sizin durumunuzu pek ciddiye almiyor. Trip atiyor nsilsa barisir der gibi geldi bana

hodri meydan şimdi"

Hem terkeden taraf o hem de siritik siritik gelmiyor musun diyen o...

Bence gitmeme karari çok doğru

Oncesinde bayagi havalara girmiş beyfendi azicik inmesi iyi olur....

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

Zaten gitmeme karari almissiniz o yuzden bununla ilgili birsey demeyecegim. Bence bu kisi sizin durumunuzu pek ciddiye almiyor. Trip atiyor nsilsa barisir der gibi geldi bana

Hodri meydanmış. Görcez o da konuşmayacak bir süre. Ama nereye kadar sürcek bu bilmiyorum..
Evet gitmiyorum kendisine de söyledim zaten .

Hem terkeden taraf o hem de siritik siritik gelmiyor musun diyen o...

Bence gitmeme karari çok doğru

Oncesinde bayagi havalara girmiş beyfendi azicik inmesi iyi olur....

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

evet canımm. O kadar eminki onunla konuşacağıma..
Şimdide konuşmuyoruz dimi diye gülücük atıyo. Ayrılığı küslük gibi görüyor sanırım.

Hodri meydanmış. Görcez o da konuşmayacak bir süre. Ama nereye kadar sürcek bu bilmiyorum..
Evet gitmiyorum kendisine de söyledim zaten .

Bir sinir harbiyle ayrilma karari almis olabilir. Buna birsey diyemem de devaminda surdurdugu tavir anlamsiz ozellikle is arkadaslarinizin yaninda busekilde devam etmis olmasi. Umarim en kisa surede ne olcagi acikliga kavusur :\

Ayrılmışsınız artık bitmiş belli bir şey neden karşısına oturdunuz ki insanlara bitmediğini düşündürmek için mi? sizinle konuşmamış bile. Neden evine gideceksiniz ki ayrıldığınız birinin evine gitmek yersiz olur tabii ki. Gerekte yok eğer çağırırsa işim var benim der geri çevirirsiniz o ayrılacak siz onun evine gideceksiniz öyle şey mi olur.

Bir sinir harbiyle ayrilma karari almis olabilir. Buna birsey diyemem de devaminda surdurdugu tavir anlamsiz ozellikle is arkadaslarinizin yaninda busekilde devam etmis olmasi. Umarim en kisa surede ne olcagi acikliga kavusur :\

yok skypedan yazıyor, sözlü birşey dediği yok.

Ayrılmışsınız artık bitmiş belli bir şey neden karşısına oturdunuz ki insanlara bitmediğini düşündürmek için mi? sizinle konuşmamış bile. Neden evine gideceksiniz ki ayrıldığınız birinin evine gitmek yersiz olur tabii ki. Gerekte yok eğer çağırırsa işim var benim der geri çevirirsiniz o ayrılacak siz onun evine gideceksiniz öyle şey mi olur.

masa düzeninde onu düşünüp masanın bir ucuna oturamazdım. Herkes bulduğu yere oturdu zaten. Hem yüzüne bile bakmadım, bakmıyorumda. Evet bir an tereddüt ettim ama davetini bugun geri cevirdim zaten.

Back
X