Kızlar ne yapmalıyım moralim Cook bozuk

Cansu098

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2015
624
226
18
35
Kaynanam bizi çağırdı bizden borç para almıştı onu konuşmak icin . Kaynanam dedi beni ilgilendirmiyor . Bende boyle diyince senin avucu parayı koyduk sana verdik dedim . Birden esim üstüme atladı dövmeye başladı . Neye uğradığımı şaşırdım .kaynanam tuttu. Bende giyindim ciktim bisey demedim evime geldim . Ağladım ağladım . Aksam üzeri esime mesaj attım sut al diye . Geldi eve kapıyı actım . Sutu attı gitti içeri . Cocukları bile sevmedi . Kaynananda 10defa arıyor ne yapıyorsun bende inadına cvp veriyorum iyiyim . 3 tanede cocuğum var . Esim kaynanama gitmiş yemek yemiş .gelirkende sutlac sarma bizede getirmiş . Geç saate kadar ordaydi . Eve geldi kapıyı actım direk içeri gecti getirdiklerinide dolaba koyup gecti . Açmayız tokmuyuz uzgunmuyiz hic sormuyor . Kızlar babami arasam gelip beni götürsünmu . Cocuklarımı bırakıp gidicem . Ne yapıcam bilmiyorum . Yardımcı olun . Evim var cocuğum var gelir var ama huzur yok.kaynanam aradığında soyliyeyimmi ben babami ariyacam bıktımartik

Dayak yiyorsunuz eve gelip süt al diye mesaj atıyorsunuz.
Gelip sütü atıp gitti çocukları bile sevmedi diyorsunuz.
Böyle birinden sevgi beklemek ne derece doğru?
Ev sizinse gelirinizde varsa aramayın babanızı kovun o adamı evden.

ne yani hem dövdü hemde trip mi yaptı pess !!! siz bunu neden dile getirmediniz neden yaygara çıkarmadınız ? bu dayak ilk miydi yoksa öncesi de varmı ? bi süreliğine de olsa gidin babanızın evine pişman olup gönlünüzü alana kadar da dönmeyin ne demek dövmek yaa deli oluyorum böyle gücü yetiyo diye şiddete yönelen adamlara

Seni ve çocukları umursayacak olan adam hayvan gibi dalmaz insan gibi konuşur zaten. Bir de ilgilenmedi diyorsun şaka gibisin. Kendini de ifade edemiyorsun zaten. Kaynana üstüne de tatlı ye diye sütlaç göndermiş adam da atmış önüne gitmiş.
Gelirin varsa boşan ama çocukları sakın bırakma. Çocukların anneye ihtiyacı var o psikopat babayla yapamazlar.
Çocuklarını ayak bağı olarak mı görüyorsun da ilk başta aklına bırakmak geliyor? Dayaktan sonra eve süt isteyen gamsızlıkta ki birinin çocukları bırakıp kaçması muhtemeldir zaten.

Aksam dedim kobi açılır konuşuruz hiç konuşmuyorki .onun yerine anası soruyor. Birazdan yine arar senin dediğin gibi boşanırcasına artık demelimiyim

Cansu çok alemsin
Adam seni dövüyor
Sen süt al diyorsun
Adam bi de hem suçlu hem güçlü sütü atıp gidiyor

Tek dert yeme içme gibi bahsetmişsin
Adam da ayrı manyak, dönüp dolaşı kürkçü dükkanına sütlaç getirip dolaba koyuyo
Sanki onca şeyi siz yaşamamışsınız gibi davranıyosunuz hepiniz

Gitme ihtimalinden en son bahsetmişsin
O da çocukları bırakarak ...

Süt al diye msj atarsanız bu adam sizi ciddiye almaz hemen anında tepki koymaliydiniz sanki hayat normal akışı gibi önemsiz gibi dayak olayi tavir alin bosanmayacaksaniz bile bir özür dilettirin ins tekrar lanmaz

Nasıl gotureyım .kardesim sınava hatırlanıyor kpss . Oda bir oda bir salon . Anca öyle yapıcam . Annem babam ayrı annemin geliride yok babasından aylık alıyor . Tek gitmekten başka çarem yok

Nasıl gotureyım .kardesim sınava hatırlanıyor kpss . Oda bir oda bir salon . Anca öyle yapıcam . Annem babam ayrı annemin geliride yok babasından aylık alıyor . Tek gitmekten başka çarem yok
Çok şey görmüş yaşamışsınız madem Cansu, daha çocukken annene bakıp 'çalışacağım, kimseye güvenmeyeceğim' diye düşünmedin mi
Al babanı vur eşine
Al anneni vur sana

Aferin kardeşini tebrik ediyorum ama

Siz niye karışıyorsunuz bırakın anne oğul konuşsunlar ,kusura bakmayın bn sizde buldum Hatay'ı sizin avuca parayı koyduk ne demek ,oğlu orada dururken siz niye karışıyorsunuz Ada'mın yaptığı kesinlikle doğru değil tabi şiddete karşıyım en azından eşinizin ne diyeceğini beklemeliydiniz kayınvalide yine iyiymiş ayırmış birde defalarca aramış .Başkası olsaydı oğlunun elinden almayıp birde doldurup üzerine saldırtabilirdi eve döndüğünde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…