Kızlar ne yapmalıyım moralim Cook bozuk

Kaynanam bizi çağırdı bizden borç para almıştı onu konuşmak icin . Kaynanam dedi beni ilgilendirmiyor . Bende boyle diyince senin avucu parayı koyduk sana verdik dedim . Birden esim üstüme atladı dövmeye başladı . Neye uğradığımı şaşırdım .kaynanam tuttu. Bende giyindim ciktim bisey demedim evime geldim . Ağladım ağladım . Aksam üzeri esime mesaj attım sut al diye . Geldi eve kapıyı actım . Sutu attı gitti içeri . Cocukları bile sevmedi . Kaynananda 10defa arıyor ne yapıyorsun bende inadına cvp veriyorum iyiyim . 3 tanede cocuğum var . Esim kaynanama gitmiş yemek yemiş .gelirkende sutlac sarma bizede getirmiş . Geç saate kadar ordaydi . Eve geldi kapıyı actım direk içeri gecti getirdiklerinide dolaba koyup gecti . Açmayız tokmuyuz uzgunmuyiz hic sormuyor . Kızlar babami arasam gelip beni götürsünmu . Cocuklarımı bırakıp gidicem . Ne yapıcam bilmiyorum . Yardımcı olun . Evim var cocuğum var gelir var ama huzur yok.kaynanam aradığında soyliyeyimmi ben babami ariyacam bıktımartik
çocukları da alio git ve kesinlikle geri dönme boşan

ha
Siz niye karışıyorsunuz bırakın anne oğul konuşsunlar ,kusura bakmayın bn sizde buldum Hatay'ı sizin avuca parayı koyduk ne demek ,oğlu orada dururken siz niye karışıyorsunuz Ada'mın yaptığı kesinlikle doğru değil tabi şiddete karşıyım en azından eşinizin ne diyeceğini beklemeliydiniz kayınvalide yine iyiymiş ayırmış birde defalarca aramış .Başkası olsaydı oğlunun elinden almayıp birde doldurup üzerine saldırtabilirdi eve döndüğünde
hadi ya kv iyiymiymis sagolsun yemekte gondermis ayirmista ne buyuk iyilik iyi olsaydi oyle bi evlat yetistirmezdi.kv ye dedigi lafta kotu bisey yokki cocuklariniz kac yasinda

çocuklarınız kaç yaşında?yazık onlara eşinizden ayrılın ama onları bırakmayın.

ayrıca kayınvalidenizle zorunuzu anlamadım.borç harç işlerine siz niye karışıyorsunuz.bırakın ne halleri varsa görsünler.
eşiniz, sizi ve çocuklarını aç bırakıp,sorumluluklarını yerine getirmezse,o zaman para işlerine müdahale edin.

Konu sahibi saka gibisin gerçekten.. Yahu Ada'm dövmüş sen hala uyansın diye bekleyeceğim diyorsun. Git darp raporu al önce mahkemede işine yarar. Ayrılırsan eşinden nafaka alırsın. Daha geniş bir eve çıkarsınız annenle kardeşinle çocuklarınla. Sen çalışırsın annen çocuklarına bakar.

ha

hadi ya kv iyiymiymis sagolsun yemekte gondermis ayirmista ne buyuk iyilik iyi olsaydi oyle bi evlat yetistirmezdi.kv ye dedigi lafta kotu bisey yokki cocuklariniz kac yasinda

Ben karışmaması konusunda yorum yazdım karışması gereksiz anne oğul çözsünler sorunlarını . Bir anne ne kadar yetiştirirse yetiştirsin oğlunun huyu buysa bu annenin suçu değil .

Ben karışmaması konusunda yorum yazdım karışması gereksiz anne oğul çözsünler sorunlarını . Bir anne ne kadar yetiştirirse yetiştirsin oğlunun huyu buysa bu annenin suçu değil .

vallahi bir insan karaktersizse karaktersizdir net.ne insanlar var,aileleri katil ,hırsız o aileden,pırlanta gibi evlatlar yetişiyor.
bu insanın,hiç mi suçu yok.
kayınvalide tipik bir "kaynana" işte.yurdum insanı.hataları var mıdır,elbette vardır.ama ben de çok vicdansız olduğunu düşünmüyorum.oğlu gelinini döverken,eline çayını alıp,seyreden kayınvalideler gördü,bu gözler.kayınvalide yine müdahale etmiş oğluna.

Kaynanam bizi çağırdı bizden borç para almıştı onu konuşmak icin . Kaynanam dedi beni ilgilendirmiyor . Bende boyle diyince senin avucu parayı koyduk sana verdik dedim . Birden esim üstüme atladı dövmeye başladı . Neye uğradığımı şaşırdım .kaynanam tuttu. Bende giyindim ciktim bisey demedim evime geldim . Ağladım ağladım . Aksam üzeri esime mesaj attım sut al diye . Geldi eve kapıyı actım . Sutu attı gitti içeri . Cocukları bile sevmedi . Kaynananda 10defa arıyor ne yapıyorsun bende inadına cvp veriyorum iyiyim . 3 tanede cocuğum var . Esim kaynanama gitmiş yemek yemiş .gelirkende sutlac sarma bizede getirmiş . Geç saate kadar ordaydi . Eve geldi kapıyı actım direk içeri gecti getirdiklerinide dolaba koyup gecti . Açmayız tokmuyuz uzgunmuyiz hic sormuyor . Kızlar babami arasam gelip beni götürsünmu . Cocuklarımı bırakıp gidicem . Ne yapıcam bilmiyorum . Yardımcı olun . Evim var cocuğum var gelir var ama huzur yok.kaynanam aradığında soyliyeyimmi ben babami ariyacam bıktımartik

Özür dile hemen.
Çok ayıp yaptıgın nasıl kaynanana böyle bir çıkışta bulunursun hadsizmisin sen?

m
nerden biliyosun cocuklarimiz bizim eserimizdir.biz sekillendiriyoruz onlari.dayak atan sinirli beylerin nasil aile ortamlarindan geldigine bi bakin..mutsuz anne baba birbiriyle gecimsiz kavgali saygi sevgi yok siddet de varsa..her dogan cocuk masumdur biz etkiliyoruz onlari.bi sorun oldugunda cocukluguna donelim demiyorlar bosuna..

Blöf yapıp oturup kalacaksınız o evde madem karışmayın sizde neyinize guveniyorsunuz o zaman kendinize bir çıkar yol bulduğunuz yok eşiniz gitseniz sizi aramaz bile çünkü biliyor tıpış tıpış geri geleceğinizi dayak yemek istemiyosaniz uğraşmayın karışmayın. Madem orası altın oturun iste neye dayanıp konuşuyorsunuz. Kaynanadan kocadan dileyin ozurunuzu olsun bitsin. Kusura bakmayın ama her yolu tikayip kendiniz bile mecburum dedikten sonra sizi doven adam size saygı duymaz gönlümüzü de almaz iyi kaynana arıyor soruyor. Sizin hayatiniz bu siz zaten bastan kabul etmissiniz bosuna blof yapip yapip kendinizi daha da kucultmeyin cunku o eve tipis tipis doneceginizi siz de biliyosuniz.

Aslında anladığım kadarıyla ,sütü alıp getirmesi konusunda mesajınız tepki ölçmek istemenizden kaynaklı gibi geldi...yani ya fırrtına koparır, bir mesajla gelmeyeceğini söylemesini beklediniz ya da tmm gibi bir cevap...bu da karşı tarafa tedirginliğinizin bir mesajı olarak gitmiş,siz aslında ona eve gel mesajı vermişsiniz bir nevi,tepkisini ölçmek için.....bu tarz adımlar erkeklere; korkuyorum,tedirginim,gelecekmisin gibi hislerinizin karşılığında güven verir ve doğru yolda olduğunu hissettirir...tıpkı kavga anında çok bağıran kadın gibi.....siz tepki verdikçe bu tepkilerin boyutuna göre erkek ahanda pıstırdım,daha da bana yeter,işte böyle gözünü korkuturum tavrına girmesi,egosunu okşamanız(ki bu güzel sözlerle olmaz her zaman)adama da burnumdaan kıl aldırmam gibi bir geri dönüş şekline girer...yani yanlış yoldasınız...gider sütü alırım,beni döven adamın kendisine ihtiyacım olmadığını her fırsatta hissettiririm,hoş aynı evde kalırmıyım muamma ama!neyse

Arkadaşlar ben bu üyenin taaaa ilk konusu hatırlıyorum vurdum duymaz kocam adıda
Kocası yine aynısını yapmişti kulağımdan ameliyat olacağım hasar kaldı diyordu bilmiyorum ama arkadaş bana tutarsız geliyor.
İstediğinz kadar bosan falan yazın boşuna arkadaş bosanmak niyetinde değil kocasına bağımlı.burda kocasını taslatıp bşrsey diyemediği için içini soğutuyor bence.

Cocuklari neden birakiyosun ya onu anlamadim gitceksen onlarla git bence. Zor bi durum Allah yardimcin olsun..

Dayak yiyorsun derdin sut vs
Nasil bir bakis acisi ben algilayamiyorum

Dayak yedikten sonra, süt al diye mesaj mı attın?:KK57:

Onca sarsıcı olay olmuş, yazdığın detaylara bak, sütlaç, sarma. Pes! :KK12:

Neden çocukları bırakıp gidiyorsun? Anne olan bunu yapmaz! Onları da alıp gitmeyi denesen? Ama yok değil mi, o evden tek çıktın, tek döneceksin. Aferin, bu kafayla devam et.

kv nize gelince yiyecek göndermiş olmasıyla belliki vicdan yapmış,durumun bu dereceye geleceğini kestirememiş ki süreklide aramış....benim kv kılını kıpırdatmaz üstüne soğuk su içerdi...diyeceğim o ki kv yönünden bu konuda şanslı olabilirsin...ama eş konusunda çoooookkkkk çalışman gerek çoooooooookkkkkk!

Back
X