- 8 Mart 2016
- 7.911
- 13.034
- 163
O zaman babanı boşa aramaEvet ne yapayım başka çarem yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman babanı boşa aramaEvet ne yapayım başka çarem yok
eğer uyanıp da babamı arıcam gelsin dersen gönlünü almaz kötü davranır üstüne üstlük sen gerçekten ayrılmaya kalktığında ilişkin yalama olurEvet ne yapayım başka çarem yok
çocukları da alio git ve kesinlikle geri dönme boşanKaynanam bizi çağırdı bizden borç para almıştı onu konuşmak icin . Kaynanam dedi beni ilgilendirmiyor . Bende boyle diyince senin avucu parayı koyduk sana verdik dedim . Birden esim üstüme atladı dövmeye başladı . Neye uğradığımı şaşırdım .kaynanam tuttu. Bende giyindim ciktim bisey demedim evime geldim . Ağladım ağladım . Aksam üzeri esime mesaj attım sut al diye . Geldi eve kapıyı actım . Sutu attı gitti içeri . Cocukları bile sevmedi . Kaynananda 10defa arıyor ne yapıyorsun bende inadına cvp veriyorum iyiyim . 3 tanede cocuğum var . Esim kaynanama gitmiş yemek yemiş .gelirkende sutlac sarma bizede getirmiş . Geç saate kadar ordaydi . Eve geldi kapıyı actım direk içeri gecti getirdiklerinide dolaba koyup gecti . Açmayız tokmuyuz uzgunmuyiz hic sormuyor . Kızlar babami arasam gelip beni götürsünmu . Cocuklarımı bırakıp gidicem . Ne yapıcam bilmiyorum . Yardımcı olun . Evim var cocuğum var gelir var ama huzur yok.kaynanam aradığında soyliyeyimmi ben babami ariyacam bıktımartik
bugün buluşcaktı. adam ayrılma konuşması için 1,5 saatlik yoldan gelecek güya (!). hayırlısı ya habere çıkacak bişey olmasa bariOnu da biliyorum o bi de sevgilisiydi yani
Bile bile lades diyorlar
hadi ya kv iyiymiymis sagolsun yemekte gondermis ayirmista ne buyuk iyilik iyi olsaydi oyle bi evlat yetistirmezdi.kv ye dedigi lafta kotu bisey yokki cocuklariniz kac yasindaSiz niye karışıyorsunuz bırakın anne oğul konuşsunlar ,kusura bakmayın bn sizde buldum Hatay'ı sizin avuca parayı koyduk ne demek ,oğlu orada dururken siz niye karışıyorsunuz Ada'mın yaptığı kesinlikle doğru değil tabi şiddete karşıyım en azından eşinizin ne diyeceğini beklemeliydiniz kayınvalide yine iyiymiş ayırmış birde defalarca aramış .Başkası olsaydı oğlunun elinden almayıp birde doldurup üzerine saldırtabilirdi eve döndüğünde
ha
hadi ya kv iyiymiymis sagolsun yemekte gondermis ayirmista ne buyuk iyilik iyi olsaydi oyle bi evlat yetistirmezdi.kv ye dedigi lafta kotu bisey yokki cocuklariniz kac yasinda
Ben karışmaması konusunda yorum yazdım karışması gereksiz anne oğul çözsünler sorunlarını . Bir anne ne kadar yetiştirirse yetiştirsin oğlunun huyu buysa bu annenin suçu değil .
Kaynanam bizi çağırdı bizden borç para almıştı onu konuşmak icin . Kaynanam dedi beni ilgilendirmiyor . Bende boyle diyince senin avucu parayı koyduk sana verdik dedim . Birden esim üstüme atladı dövmeye başladı . Neye uğradığımı şaşırdım .kaynanam tuttu. Bende giyindim ciktim bisey demedim evime geldim . Ağladım ağladım . Aksam üzeri esime mesaj attım sut al diye . Geldi eve kapıyı actım . Sutu attı gitti içeri . Cocukları bile sevmedi . Kaynananda 10defa arıyor ne yapıyorsun bende inadına cvp veriyorum iyiyim . 3 tanede cocuğum var . Esim kaynanama gitmiş yemek yemiş .gelirkende sutlac sarma bizede getirmiş . Geç saate kadar ordaydi . Eve geldi kapıyı actım direk içeri gecti getirdiklerinide dolaba koyup gecti . Açmayız tokmuyuz uzgunmuyiz hic sormuyor . Kızlar babami arasam gelip beni götürsünmu . Cocuklarımı bırakıp gidicem . Ne yapıcam bilmiyorum . Yardımcı olun . Evim var cocuğum var gelir var ama huzur yok.kaynanam aradığında soyliyeyimmi ben babami ariyacam bıktımartik
nerden biliyosun cocuklarimiz bizim eserimizdir.biz sekillendiriyoruz onlari.dayak atan sinirli beylerin nasil aile ortamlarindan geldigine bi bakin..mutsuz anne baba birbiriyle gecimsiz kavgali saygi sevgi yok siddet de varsa..her dogan cocuk masumdur biz etkiliyoruz onlari.bi sorun oldugunda cocukluguna donelim demiyorlar bosuna..Ben karışmaması konusunda yorum yazdım karışması gereksiz anne oğul çözsünler sorunlarını . Bir anne ne kadar yetiştirirse yetiştirsin oğlunun huyu buysa bu annenin suçu değil .