sağ olun. O bölümler artık bitti diyorum. Eğitim fakülteleri hep böyle. Öğrenciler ikinci senelerinden fakülteyi bırakıp sınava tekrar giriyor.Şu öğretmenlik bölümlerini bir kapatsalar da atanamayan öğretmenler atansa sonra açsalar ne güzel olurdu.
Allah yardım etsin ne diyeyim. Ama kurs tecrübeniz varmış sorarlarsa onu dersiniz artık.
Herkes tutturmuş tecrübe tecrübe diye...
Yahu sen ona çalışma imkanı vermezsen nasıl tecrübe kazansın???
Yazık Günah ya...
Benim çok canım sıkan bir mesele bu...
Benim başıma gelmedi ama;
gencecik üniversite mezunları , atanamayan , iş bulamayan bunalıma giren hatta intihar edenler git gide fazlalaşıyor...
Sistem kötü işliyor, böyle haberleri duydukça çok üzülüyorum inan ki...
hocam hiç bilmiyorum artık. bakın 27 yaşındayım şaşaklarımda saçlarım beyazlamaya başladı. Sıkıntıdan öyle bunaldım ki, isyan ediyorum kaderime. Çok günah sonra oradan aradılar işte, yalan söylemek istemiyorum. Ama hangi kapıyı çaldıysam yüzüme kapandı. Yoruldum artık, kaç defa intaharın eşiğine geldim.
Inan ben de cok uzuldum ama alanin is olasiligi az.
Iyi bolumlerde okuyanlar bile issiz kaliyor.
Cok uzuldum ve elden bir sey gelmiyor.
Ya baska bolum okuyun ya da baska islere basvurun ne yazik ki herkes meslegini yapamiyor.
Allah yardimciniz olsun.
Hayata torpilli gelenlerin hayati kolay ve guzel oluyor siz anlatsaniz garipserler.
Hak yiyenler boyle insanlarin hakkini nasil odeyecekler bilmiyorum.
ayrıca tezgahtarlık dail her yere cv bıraktım zaten. Markete bile giremiyorum eleman olarak.Hangi parayla bu yaştan sonra ikinci üniversiyeti okuyacağım? Zaten sözel çıkışlıyım ben okusam gidip Türkçe öğretmenliği okuyacağım onların durumu daha mi iyi? Okulöncesi öğretmenliği okusam ben bitirine kadar o bölümde de yığılma olacak. Gidip bir mühendislik, hukuk okuyamıyorum ki? Ya da tıp? O alanlarda iş var.
Hangi parayla bu yaştan sonra ikinci üniversiyeti okuyacağım? Zaten sözel çıkışlıyım ben okusam gidip Türkçe öğretmenliği okuyacağım onların durumu daha mi iyi? Okulöncesi öğretmenliği okusam ben bitirine kadar o bölümde de yığılma olacak. Gidip bir mühendislik, hukuk okuyamıyorum ki? Ya da tıp? O alanlarda iş var.
Onlara hayat öncekinden daha iyi.Onu bunu bilmiyorumda herşey çok iyi diyen guruh size en iyi cevabı verir
Kolay gelsin diyorum
OlabilirOnlara hayat öncekinden daha iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?