- 28 Mayıs 2015
- 841
- 1.443
- 63
Ne tavsiyesi ya çoğu dönüp bakmıyor bile. Öyle bir şey istemem onlardan. Bir de dine bağlılar. Yakın bir arkadaşıma söylemiştim de yalan olur, hak geçer yapamam falan diye etmemişlerdir.Onlara arkadaş demeyin lütfen . Arkadaş olsalar girdikleri yere senide tavsiye ederlerdi.
Yok Allaha şükür kazandım okudum, formasyonum da var.Bu devirde beyaz yalan sayılır sizin ki,öğretmen olmayıp sahte diploma ile iş başvurusu yapmıyorsunuz ya!!
Lafı banaydı kuzumSiyaset falan bilmem, bildiğim babam yine yüzünü kızartarak borç aldı bir arkadaşından geldik faturaları yatırdık. Herkesin durumu öyle iyi değil yanı. Ben kaç aydır cebimde tek kuruş olmadan gezdim.
Sen kimseden utanma. Kimi görürsen yolda , bakkalda , fırında herkese duyur iş aradğını. Ayrıca müraat ettiğin yerlere tekrar mrücat et, işe ççok ihtiyacın olduğunu söyle. İstersen valiliğe, muhtara bile gidebilirsin. İlçe başkanlarına çıkabilirsin.
Bu senede olmasa ücretli öğretmenliğe başvuracaktım ama aradılar oradan ne yapmalıyım bilemedim.Belediye de CV var zaten. Kadın sıraya koymuş. İki yıldır ne sıraysa bize gelmedi. Canım buralı değiliz tanıdığımız o kadar az ki. Burayı kazandım diye gelmişti ailem buraya. Durumumuz yoktu uzaktan okutamadılar.
Yok samsundayım.bolu damısın
bolu iş ialnalrın bakıtım şimdi. lescard iş ilanlarına. Mesela mc danolsa 35 yaşa kadar eleman- ayrıca eğitim danışmanı arıyorlar 50 yaşa kadar. İstersen o siteye bir göz at cnm.
Yaptırdım iki yıl önce, hala bekliyoruz. Sitesi de işkurun oradan başvuru birakıyorum ama cevap yok.Ben sana hak verdim
Utanacak kişi sen değilsin
İş kura kayıt yaptırdınmı
Devlet desteğinden dolayı artık tüm iş yerleri işkur destekli eleman alıyor
teyzesizsiniz.com diye bir site var. çocuk ve yaşlı bakıcılığı istersen bir göz atcanım.Kızlar selam, yardıma ihtyacım var. Lütfen bilgisi olan yazsın.
Ben 3 yıldır işsiz bir öğretmenim. Devlette mülakat geldi atama çok zor. Üç senedir de sınava giriyorum fakat olmadı, bölümün ataması da çok düşük coğrafya öğretmenliği, üstelik puanları çok yüksek. Özel kurumlara baş vurdum. Üç yıldır şehirdeki her kuruma cv bıraktım ve tecrübem olmadığını yazdım. İnanmayacaksınız ama bu üç sene de bir tek geri dönüş bile alamadım. Kimse telefonla arayıp görüşmeye bile çağırmadı.
Tezgahtarlık tarzı işlere de başvurdum ama yaşım da 25 geçince kimse dönmedi. Onlarda yaş çok önemli ve görünüş tabi. Bu sene ile 4 senedir işsizim ve atama yine yapılmadı. Ben de (Utanarak yazıyorum) CV daha önce iki yıl çalıştım diye yazdım. Yalan farkındayım ama başka ne yapabilirim bilmiyorum. Tecrübesi olduğumu belli etmem, daha önce kurs falan vermiştim halk eğitimde. Tecrübe sayılmaz. Gecen günde bir kurumdan geri dönüş aldım. Görüşmeye çağırıyorlar. Yalanla işe girmek istemiyorum ama durumda orta da geçinemiyoruz sürekli borç alıyor babam ne yapmalıyım.
teyzesizsiniz.com diye bir site var. çocuk ve yaşlı bakıcılığı istersen bir göz atcanım.
hiç bilmiyorum öyle bir durumdayım ki, devlet ücretli öğretmenlere kadro verince bu sene ağustosta atama almayacağız dedi. 2019 yazına kadar bekleyceğiz. Başka bir çıkar yol bulsam başvurmam bilen bilir beni. Tecrübesizliğimi belli etmem ama ne bileyim sigorta falan diyorlar.Yalan iyi bişey değil fakat işsizlikte zor keyfinizden söylemediniz ya herkes hak ederek biyerlere gelmiyor en azından azda olsa tecrübeniz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?