Kızlar ne yapmalıyım?

Pdere pdere

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2021
203
156
53
31
Merhaba kızlar . Bir arkadasim , sagdicinin erkek kardeşi ile beni tanıştırmak istedi. Benim fotoları atmış , cocugunkileri de bana attılar ben beğendim olur dedim. Çocuğun yengesi falan da bayağı beğenmiş beni. Çocuk koye gidiyorum sonra konuşuruz demiş . 3 gün oldu ne arkadaşımdan ne de çocuktan haber var . Ne düşünüyorsunuz ? Arkadaşıma sorayım mi ne oldu diye ? Yazmak da istemiyorum pek .

Ay bişey yazmayın sakın. Beklemede kalın.

Benim başıma geldi iki arkadaşımı birbirine yakıştırmıştım. Çocuğun fotoyu kıza gösterdim kız bayıldı. Kızdan izin alıp fotoğrafını erkeğe gösterdim çocuk da çok yakın arkadaşım kızı beğenmediğini anladım yüzünden. Sonra kıza şey dedim fotoğrafını gösterme fırsatım olmadı ya başkasıyla konuşuyomuş çocuk meğer benim haberim yokmuş ondan foto olayına giremedim falan… Ne bileyim kız üzülecek durduk yere aslında çok da güzel kız ama arkadaşım davar işte ben çirkin miyim diye düşünecek kız. Üzerinden 8 yıl geçti bi daha da böyle olaylara bulaşmadım herkes kendine sevgili bulsun ben uğraşamam hiç.

Yani belki beğenmedi ondan aramıyor. Bekleyin bakalım.

Haklısınız . En azından aracı kişinin bir aciklama yapmasını beklerdim doğrusu

Bencede herkes bulsun karisini kocasini

Çocuktan başka herkes beğenmiş ama esas çocuğun beğenmesi gerekiyo zaten. Yazma sakın böyle akraba işlerine vs bulaşma

Bence sormayın yazmayında tutun kendinizi hevesli gibi görünmeyin çocuk beğendiyse gerçekten dönecektir illa ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…