- Konu Sahibi kelebekse38
-
mrb arkadaşlar benim sorunum şu:geçtiğimiz anneler gününde ne anneme ne kayınvalideme hediye almadım çünkü kaynanam bunları hiç kullanmaz ama şimdi geçenlerde işe tekrar başladım izindeydim anneme bi yatak örtüsü babama babalar günü için kardeşimle ortak bi saat aldım.kaynanama hiçbir şey almadım(aldıklarımdan eşimin haberi yok)ama şimdi düşünüyorum alsam mı diye sonra vazgeçiyorum ne gerek var diyorum kadın hiç kullanmıyor ne alırsam alayım bende sinir oluyorum bu duruma.hiç hoşlanmıyorum kadından.aldıklarımı eşime söylesem mi acaba?vicdanen rahatsız oldum sonra fakat eşimde annesine duvar saati almıştı aylar önce.sizce rahatsız olmalı mıyım?
mrb arkadaşlar benim sorunum şu:geçtiğimiz anneler gününde ne anneme ne kayınvalideme hediye almadım çünkü kaynanam bunları hiç kullanmaz ama şimdi geçenlerde işe tekrar başladım izindeydim anneme bi yatak örtüsü babama babalar günü için kardeşimle ortak bi saat aldım.kaynanama hiçbir şey almadım(aldıklarımdan eşimin haberi yok)ama şimdi düşünüyorum alsam mı diye sonra vazgeçiyorum ne gerek var diyorum kadın hiç kullanmıyor ne alırsam alayım bende sinir oluyorum bu duruma.hiç hoşlanmıyorum kadından.aldıklarımı eşime söylesem mi acaba?vicdanen rahatsız oldum sonra fakat eşimde annesine duvar saati almıştı aylar önce.sizce rahatsız olmalı mıyım?
çok teşekkür ederim arkadaşlar ya inanın içim rahatladı eşimin öyle bi huyu var ben ne alırsam hemen oda alır ailesine.o yüzden söylemedim ona
esını kafana takmana gerek yok bence aılene ıstedıgın hedıye yı alabılırsın cok ıstıyorsa oda kendı aılesıne alsın hedıye degılmı ?
çok teşekkür ederim arkadaşlar ya inanın içim rahatladı eşimin öyle bi huyu var ben ne alırsam hemen oda alır ailesine.o yüzden söylemedim ona
Bence adil olunmalı..
Ben anneme de kaynanama da birer penye ve üzerine rengi uyan oyalı başörtüler koydum çeyizimden , mutlu oldular. Babalar günü içinde gömlek bakıyoruz babalarımıza mesela.
( Kaynanam kullanmasa da koyardım , biz eşimle üstümüze düşeni yapalım gerisi onların sorunu )
Ve madem yaptığınız çok doğru ise neden gizleme ihtiyacı duyuyorsunuz ? Bence de bir zahmet rahatsız olun.
Hadi hediye almadın bari gizli harcama yapma , sana çocuk gibi 3 lira şuraya harcadım 5 lira şuraya hesap ver demiyorum ama en azından anneme bi yatak örtüsü almayı düşünüyorum diyebilirsin muhabbet esnasında eşine.
Seninle aynı fikirdeyim... Biz sonuna kadar üzerimize düşeni yapmadan karşımızdakinden ilgi bekliyoruz... Konu sahibi annesine,babasına,kardeşine hediyeler alıyor o gözüne batmıyor kocasının annesine aldığı saat ne kadar dikkatini çekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?