- 2 Ağustos 2010
- 4.024
- 70
- 363
- 46
- Konu Sahibi kelebekse38
-
ya saçmalama kendi kendine.ben aldım ama eşimde daha önce annesine almıştı ben hiç ses etmedim ama o öyle yaparsa bende böyle yaparım.anlar bana ne annelik babalık yapmış allah aşkına.hiçbir şey ben maddiyetında değilim ama hamileyken bir kere arayıp sormayan insan ben nasıl annem gibi davranıyım onlara
bu arada sen diyosun ki ne alsam kullanmıyo
kullandığı birşey al o zaman
mesela iç çamaşırı, eminim kullanıyordur
desem, kızarmısın?
yok ona da dedi ki
o kadar şişman ki ona göre iç çamaşırı nasıl bulayım ben
Söz konusu kelebek38 in konusu olunca kimse laf anlamaz oluyor nedense... Hepimizin anlayışsız olması mı yoksa sizin anlayışsız olmanız mı daha olası bir durum düşünün isterseniz...
o zaman de ona pasta falan alsın, çiçek yaptırsın
ben başka kimseye kızmaadım sadece sana kızdım senin ne mal olduğunda ortada zaten
ona ne cevap vermişti hatırlamıyorum
ama muhakkak ona da cevap vermiştir
ben başka kimseye kızmaadım sadece sana kızdım senin ne mal olduğunda ortada zaten
bu arada sen diyosun ki ne alsam kullanmıyo
kullandığı birşey al o zaman
mesela iç çamaşırı, eminim kullanıyordur
desem, kızarmısın?
iç çamaşır biraz riskli olur
kelebek iş buldunmu?
bulmadıysan demek ki kocanın parasından aldın ailene hediyeyi ve yine adamın parasını kendi annesinden kıskanıyorsun
yanlış mı anladım?
bu yorumunuzla kendinizi çok belli ediyorsunuz zaten
kayınvalideye de yazık asıl onun gelip burada konu açması lazım
bazıları beni yere yere bitiremiyor ama nedense konumdan da uzak duramıyor.bu ne yaman çelişki böyle.....
yeri geldiginde insanlık dersi veripte ahkam kesmeyi biliyorsun... eeeee sende azarlıyormussun, tavrın bu . kendinle çelişiyorsunben hatırlıyamadım
kimmiş bu
acaba bende azarladım mı onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?