Ben öncelikle su konusundan başlamak istiyorum.
Neden kalk kendin al.' dediniz ki bence bu yanlış olmuş benim kendi görüşüm..
Siz böyle deyince o da sinirlenmiş yani ki bence hangi erkek olsa sinirlenir. Bir su vermek bu kadar zor olmamalı.
Tamam sizi anlıyorum çalışıyorsunuz yorgun olabilirsiniz ev işleri ağır gelebilir ama bir su verseydiniz de ölmezdiniz bence.
O da sabah bir su istedik ne oldu ne cıktı demiş haklıda bence ki ben burda eşinizin özür dilemesi gereken bir durum göremedim o yinede özür dilemiş. Böyle bir eş herkeze nasip olmaz biliyormusunuz burda neler neler var hiç okudunuz mu ?
Gelelim diğer konulara.. eşim bana yardım etmiyor herşeyi benden bekliyor yemeklerime laf ediyor demişsiniz.
Yemek konusunda haklısınız bence siz onu düşünüp yemek yapıyorsunuz o laf ederse olmaz. burda çok haklısınız bunu ona söyleyebilirisiniz. Ama demişsiniz ki eşim hala benim neye kırıldığımı anlamıyor. Anlamaz erkekler böyle. Erkekler bizim gibi değil.
Bunu anlamak gerekiyor onlar öyle uzun uzun detaylı düşünmezler bilmezler neye kırıldığımzı üzüldüğümüzü. Daha cok yenisiniz bunların hepsi zamanla düzelir.
Sizde telefon acıp mesela hayatım bugun ne yemek yapıyım diyerek sorabilirisiniz sevdiği yemekleri yaparsanız o da belki zamanla söylediği sözlerden utanır yemekle ilgili herşeyde dik başlı olmamalısınız evlilik böyle yürümez Benimde sevmediğim yemek olursa ne kadar da güzel olursa ben de yemem laf ederim. Siz onun eşisiniz sizden böyle şeyler beklemesi çok normal değil mi.
Yardım konusunda da Bunu onunla paylaştınız mı bilmiyorum ama Yardım etmeye bilir sonuçta o bir erkek yani. Benim çevremde arkadaşlarım evlendi teyzelerim evlendi... birinin kocasıda tutup yardım etmez yani.. Ama onlar çalışmıyor siz çalıştığınız için birazda bu konu sizde yoğunlaşmış Şimdeden böyle ufak tefek sorunları büyütürseniz ilerde ne olur bence bu söylediklerimi bir düşünün burda sorun olacak ben birşey göremedim benim düşüncem böyle canım.
selam herkese hemen konuya girmek istiyorum. eşimle dün akşam tartıştık ilk defa birbirimize bu kadar bağırdık. olay şöyle oldu ikimizde tv izlerken benden bi bardak su istedi bende kendin al dedim vay bunu diyen senmisin yok bi bardak su vermedi de nasıl kadın bu bilmem ne bilmem ne . sabahta ben temizlik yaptım çok yorgundum dedimki dışardan bişey söylesek yemek yapacak halim yok, bu kadın evde yemekte yapmıyor falan diye söylendi bana ama yinede söyledi dısardan yemegi. bu arada 1 yıllık eevliyim ikimizde aynı kosullarda calışıyoruz. benim sıkıntım esimin bana yardım etmemesi herseyi benden beklemesi. aynı kosullarda olduğumuza ikna olmuyor bi türlü... gece tartıstıktan sonra ben geldim yattım işte 1 saat kadar sonra uyumusum oda gece geldi yanıma saat 3 gibi uyudu. sabaha karsı sarıldı bana ben sarılmadım işte neyse özür diledi falan seni seviyorum dedi affettirmeye calıştı ama benim sıkıntım şu ki benim ne demek istediğimi neye kırıldığımı bi türlü algılayamıyor. sabah kahvaltıda ettiği laf aynen şu bi bardak su istedik olay çıktı... ne yapayım simdi kızlar affetsem barıssam bile hersey eskisi gibi devam edecek nasıl bir yol izlemeliyimki beni anlasın? anlatıyorum söylüyorum suna suna kırıldım ben asıl diye yok ama bildiğini okumaya devam ediyor. bu arada bide en çok kızdığım işten yorgun argın gelip yemek yapıyorum onada çogu zaman söyleniyor bunumu pişirdin faln diye. kötü yemekte yapmıyorum inanın her gelen misafirim yemeklerime mutlaka iltifat ediyor. ne yapayım lütfen bi akıl verin
sevgi bence sen bu kafayı değiştirmelisin, çünkü yaranılmaz yaranılmadığını sen de gördün
konu sahibinin sıkıntısı şu, bu adam hiçbi işin ucundan tutmuyor bari kendi işini kendi yapsın derdinde, yoksa olay bir bardak su değil o görünen kısım, ben eşime su getiririm sabahtan kalkar börek yaparım kahvaltı hazırlarım ama o da bana yapar kendimi boşuna parçalamam yani, bu işler karşılıklı olursa güzel ha kişi cariyelik yapmak istiyodur o ayrı
sinir oluyorum aynı şartlarda çalıştıgı halde bır de evınde iş ustune bır de hızmet bekleyen erkeklerden!
işi bırakacagınızı ev ıslerı yemek hızmet bırde dısarda calısmak hepsını bırden kaldıramadıgınızı soyleyın bakalım ne diyecekemınım ıstemeyecektır o halde eve temızlıkcı alacagınızı soyleyın ve alın.
hayat yaşamak ıcındır kendınızı bu kadar yıpratmayın
peygamber efendimiz (s.a.v) bir bardak su istemezmiş, kendi alırmış. ben hizmet etmenin sadece kadının görevi olduğunu düşünenlere mutluluklar ve beden gücü diliyorum Allah yardımcıları olsun. ama oğullarınıza lütfen kocalarınıza davrandığınız gibi davranmayın. bari onlar eşleri rahat etsin. tabiki yeri gelir eşime ben su götürürüm sonuçta yorgun olur hasta olur ya da kalkmak istemez. ama aynı şekilde kocamda bana yapar. aksi durum aslında fiziksel yorgunluktan ziyade insanın zihnini yorar
Ben asıl o erkekleri haklı gören hemcinslerime sinir oluyorum. La havle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?