eşiniz az yesinde bir uşak tutsun eve..selam herkese hemen konuya girmek istiyorum. eşimle dün akşam tartıştık ilk defa birbirimize bu kadar bağırdık. olay şöyle oldu ikimizde tv izlerken benden bi bardak su istedi bende kendin al dedim vay bunu diyen senmisin yok bi bardak su vermedi de nasıl kadın bu bilmem ne bilmem ne . sabahta ben temizlik yaptım çok yorgundum dedimki dışardan bişey söylesek yemek yapacak halim yok, bu kadın evde yemekte yapmıyor falan diye söylendi bana ama yinede söyledi dısardan yemegi. bu arada 1 yıllık eevliyim ikimizde aynı kosullarda calışıyoruz. benim sıkıntım esimin bana yardım etmemesi herseyi benden beklemesi. aynı kosullarda olduğumuza ikna olmuyor bi türlü... gece tartıstıktan sonra ben geldim yattım işte 1 saat kadar sonra uyumusum oda gece geldi yanıma saat 3 gibi uyudu. sabaha karsı sarıldı bana ben sarılmadım işte neyse özür diledi falan seni seviyorum dedi affettirmeye calıştı ama benim sıkıntım şu ki benim ne demek istediğimi neye kırıldığımı bi türlü algılayamıyor. sabah kahvaltıda ettiği laf aynen şu bi bardak su istedik olay çıktı... ne yapayım simdi kızlar affetsem barıssam bile hersey eskisi gibi devam edecek nasıl bir yol izlemeliyimki beni anlasın? anlatıyorum söylüyorum suna suna kırıldım ben asıl diye yok ama bildiğini okumaya devam ediyor. bu arada bide en çok kızdığım işten yorgun argın gelip yemek yapıyorum onada çogu zaman söyleniyor bunumu pişirdin faln diye. kötü yemekte yapmıyorum inanın her gelen misafirim yemeklerime mutlaka iltifat ediyor. ne yapayım lütfen bi akıl verin
bizim geleneğimizde kadın eşine hizmet mi edermiş? neden,evlenirken karı-koca oluyoruz benim bildiğim efendi-köle değil..yok böyle bir şey..yardımda hizmette karşılıklıdır.en azından bizde böyle ben süpürürsem eşim yerleri siler ya da balkonları temizler falan.sonuçta ikimizde aynı derecede çalışıyoruz aynı derecede insanız o özel bi ırk falan değil.
haftanın 5-6 günü işe git gel bir günde temizlik yap adam bezgin bekir şeklinde yatsın bir de benden su istesin hem de kaba bi şekilde sonrada beyime hizmet etmek en büyük vazifem deyip etrafında pervane olayım öyle mi?
kimse kusura bakmasın o insan evladıysa bende insan evladıyım..neymiş erkeklerin o üstün özelliği acaba?kendi suyunu kendi alsa eline yapışmaz herhalde..
ama suç onda değil onu yetiştiren bu zihniyetlerde işte.benimde iki oğlum var daha 1,5 yaşında kendi bezlerini kendileri çöpe atıyorlardı oyuncaklarını topluyorlardı şimdi 3 yaşındalar sofrayı bile birlikte hazırlıyoruz..asla aman şehzadeleirm yorulmasın şeklinde yetiştirmiyorum.evlenince eşlerine yazık değil mi?
ay bu tip konularda çok geriliyorum,neyse...konu sahibi al eşini karşına olayın bi bardak suda kopan bir fırtına olmadığını anlat canım yoksa bu böyle gider.
Umarım sizin gibi annelerin sayısı artar da ilerde buraya bu tarz başlık açan kadınların sayısı azalır.Tamamen biter demiyorum, diyemiyorum malesef, çünkü hala aynı kafada çocuk yetiştirecek kadınlarımız da mevcutmuş. Allah benim evlatlarımın yüzüne baksın da sizin çocuklarınız gibi yetişmişlerle karşılaştırsın. Allah sizden razı olsun.
selam herkese hemen konuya girmek istiyorum. eşimle dün akşam tartıştık ilk defa birbirimize bu kadar bağırdık. olay şöyle oldu ikimizde tv izlerken benden bi bardak su istedi bende kendin al dedim vay bunu diyen senmisin yok bi bardak su vermedi de nasıl kadın bu bilmem ne bilmem ne . sabahta ben temizlik yaptım çok yorgundum dedimki dışardan bişey söylesek yemek yapacak halim yok, bu kadın evde yemekte yapmıyor falan diye söylendi bana ama yinede söyledi dısardan yemegi. bu arada 1 yıllık eevliyim ikimizde aynı kosullarda calışıyoruz. benim sıkıntım esimin bana yardım etmemesi herseyi benden beklemesi. aynı kosullarda olduğumuza ikna olmuyor bi türlü... gece tartıstıktan sonra ben geldim yattım işte 1 saat kadar sonra uyumusum oda gece geldi yanıma saat 3 gibi uyudu. sabaha karsı sarıldı bana ben sarılmadım işte neyse özür diledi falan seni seviyorum dedi affettirmeye calıştı ama benim sıkıntım şu ki benim ne demek istediğimi neye kırıldığımı bi türlü algılayamıyor. sabah kahvaltıda ettiği laf aynen şu bi bardak su istedik olay çıktı... ne yapayım simdi kızlar affetsem barıssam bile hersey eskisi gibi devam edecek nasıl bir yol izlemeliyimki beni anlasın? anlatıyorum söylüyorum suna suna kırıldım ben asıl diye yok ama bildiğini okumaya devam ediyor. bu arada bide en çok kızdığım işten yorgun argın gelip yemek yapıyorum onada çogu zaman söyleniyor bunumu pişirdin faln diye. kötü yemekte yapmıyorum inanın her gelen misafirim yemeklerime mutlaka iltifat ediyor. ne yapayım lütfen bi akıl verin
bizim geleneğimizde kadın eşine hizmet mi edermiş? neden,evlenirken karı-koca oluyoruz benim bildiğim efendi-köle değil..yok böyle bir şey..yardımda hizmette karşılıklıdır.en azından bizde böyle ben süpürürsem eşim yerleri siler ya da balkonları temizler falan.sonuçta ikimizde aynı derecede çalışıyoruz aynı derecede insanız o özel bi ırk falan değil.
haftanın 5-6 günü işe git gel bir günde temizlik yap adam bezgin bekir şeklinde yatsın bir de benden su istesin hem de kaba bi şekilde sonrada beyime hizmet etmek en büyük vazifem deyip etrafında pervane olayım öyle mi?
kimse kusura bakmasın o insan evladıysa bende insan evladıyım..neymiş erkeklerin o üstün özelliği acaba?kendi suyunu kendi alsa eline yapışmaz herhalde..
ama suç onda değil onu yetiştiren bu zihniyetlerde işte.benimde iki oğlum var daha 1,5 yaşında kendi bezlerini kendileri çöpe atıyorlardı oyuncaklarını topluyorlardı şimdi 3 yaşındalar sofrayı bile birlikte hazırlıyoruz..asla aman şehzadeleirm yorulmasın şeklinde yetiştirmiyorum.evlenince eşlerine yazık değil mi?
ay bu tip konularda çok geriliyorum,neyse...konu sahibi al eşini karşına olayın bi bardak suda kopan bir fırtına olmadığını anlat canım yoksa bu böyle gider.
Kızım olursa senin çocuklardan birine vericem Kadesa
valla benim oğlanları alan yaşadı
en önemlisi de benim gibi mikemmel bi k.valideleri olacak
şaka bir yana da erkek-kız demeyip bazı şeylere alıştırmak lazım ki evlenince ya da yalnız yaşamak zorunda kalınca sudan çıkmış balığa dönmesinler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?