- 14 Ağustos 2011
- 520
- 16
- 68
selam herkese hemen konuya girmek istiyorum. eşimle dün akşam tartıştık ilk defa birbirimize bu kadar bağırdık. olay şöyle oldu ikimizde tv izlerken benden bi bardak su istedi bende kendin al dedim vay bunu diyen senmisin yok bi bardak su vermedi de nasıl kadın bu bilmem ne bilmem ne . sabahta ben temizlik yaptım çok yorgundum dedimki dışardan bişey söylesek yemek yapacak halim yok, bu kadın evde yemekte yapmıyor falan diye söylendi bana ama yinede söyledi dısardan yemegi. bu arada 1 yıllık eevliyim ikimizde aynı kosullarda calışıyoruz. benim sıkıntım esimin bana yardım etmemesi herseyi benden beklemesi. aynı kosullarda olduğumuza ikna olmuyor bi türlü... gece tartıstıktan sonra ben geldim yattım işte 1 saat kadar sonra uyumusum oda gece geldi yanıma saat 3 gibi uyudu. sabaha karsı sarıldı bana ben sarılmadım işte neyse özür diledi falan seni seviyorum dedi affettirmeye calıştı ama benim sıkıntım şu ki benim ne demek istediğimi neye kırıldığımı bi türlü algılayamıyor. sabah kahvaltıda ettiği laf aynen şu bi bardak su istedik olay çıktı... ne yapayım simdi kızlar affetsem barıssam bile hersey eskisi gibi devam edecek nasıl bir yol izlemeliyimki beni anlasın? anlatıyorum söylüyorum suna suna kırıldım ben asıl diye yok ama bildiğini okumaya devam ediyor. bu arada bide en çok kızdığım işten yorgun argın gelip yemek yapıyorum onada çogu zaman söyleniyor bunumu pişirdin faln diye. kötü yemekte yapmıyorum inanın her gelen misafirim yemeklerime mutlaka iltifat ediyor. ne yapayım lütfen bi akıl verin